mrb arkadaşlar bende yeniyim ama uzun zamandır sizleri takip ediyorum. Benimde 2 düşüğüm oldu.son düşükten bu yana 5 ay geçiyor ama hala hamile kalamadım...2 gün sonra regl olcam ve soğan suyu kürüne başlıycam. Bakalım nelere olacak....
evet arkadaşlar 7.gün başlanacak ve 15 gün kullanılacakmış.
tabi haberdar ederim katre bakalım ne olacak.
katre bu arada ankarada nerde yaşıyorsun??ben çayyolundayım.
kızlar soğan kürümün 12. günü adetimin ise 18. günü bugün lekelenmem oldu pembe kahve gibi farklı sizce neden olabilir yardım edin ilk defa oldu soğan suyunun olumsuz etkisi olabilirmi
canım soğanın bende de bir takın etkileri oldu sende de etkili olmuş olabilir. hamile sin diycem ama daha çok erken test yapman için
kızlar bu soğan kürü kasık ağrısı yapıyor mu sizde de ayrıca çok akıntım olmuyor hatta daha öncekinden daha az maalesef
ben eryamandayim..
selam kızlar.. katre eryamandasın demek bende o tarafta oturuyorum elvankent. Elif sen nerdesin??
Arkadaşlar bende soğan kürü içiyorum çok düzenli olmasa da benim içme sebebim myom gerçi myomun tedavisi yok ama Alla'tan ümit kesinlmes belki bebek içinde vesile olur hayırlısı bakalım:1rolleyes:
ben çayyolundayım annemler elvankent banka bloklarında:))) ben adaçayına başladım reglimin2.günü bakalım neler olacak.adetim bitince birde dr gidicem.ben 2 düşüğümü ocak 11 de yaptım ondan buyanada ovülasyonum olmuyor((
mrb katre neler yapıyorsun kür felan var mı birşey.ben soğan kürüne başlayacaktım ama vazgeçtim.2 gündür adaçayı içiyorum onunda faydası varmış forumlarda okudumda.