Popüler Konu Soğan kürü kullanıp hamile kalan var mı?

basla bakalim ins hayirli haberler aliriz...buraya yazarsan sevinirim gelismeleri...

ayy inş..hepimiz faydasını görürüz..benim düşüklerden sonra bünyemde değişiyor.yada hala kendini toparlayamadı.ovülasyon günümü biliyorum ama ıslaklık hiç yok malesef.günleri her ihtimale karşı boş geçmiyorz ama olmadı yine( mart ayında bal+tarçın+çörek otu kürünü uyguladım faydası olur mu diye yemeye başladığım günden regl günüme kadar inanılmaz bir kasık ağrısı çektim ve korkudan bıratım onuda yapmadım geçen ay zaten faydasıda olmadı..

kızlar soğan kürümün 12. günü adetimin ise 18. günü bugün lekelenmem oldu pembe kahve gibi farklı sizce neden olabilir yardım edin ilk defa oldu soğan suyunun olumsuz etkisi olabilirmi

kızlar soğan kürümün 12. günü adetimin ise 18. günü bugün lekelenmem oldu pembe kahve gibi farklı sizce neden olabilir yardım edin ilk defa oldu soğan suyunun olumsuz etkisi olabilirmi

canım soğanın bende de bir takın etkileri oldu sende de etkili olmuş olabilir. hamile sin diycem ama daha çok erken test yapman için

kızlar bu soğan kürü kasık ağrısı yapıyor mu sizde de ayrıca çok akıntım olmuyor hatta daha öncekinden daha az maalesef

selam kızlar.. katre eryamandasın demek bende o tarafta oturuyorum elvankent. Elif sen nerdesin??
Arkadaşlar bende soğan kürü içiyorum çok düzenli olmasa da benim içme sebebim myom gerçi myomun tedavisi yok ama Alla'tan ümit kesinlmes belki bebek içinde vesile olur hayırlısı bakalım:1rolleyes:

ben çayyolundayım annemler elvankent banka bloklarında:))) ben adaçayına başladım reglimin2.günü bakalım neler olacak.adetim bitince birde dr gidicem.ben 2 düşüğümü ocak 11 de yaptım ondan buyanada ovülasyonum olmuyor((

düşüklerin sebebi ne peki biliniyor mu? myom da düşük nedeniymiş? Allah hepimizin yardımcısı olsun.. inşallah en kısa zamanda seninde güzel haberlerini alırız canım.. :)

mrb katre neler yapıyorsun kür felan var mı birşey.ben soğan kürüne başlayacaktım ama vazgeçtim.2 gündür adaçayı içiyorum onunda faydası varmış forumlarda okudumda.

canim ben sogankürüne baslamistim adetin 14.günü ama 7. gün icilecegi icin biraktim vede cok kasik agrilarim oldu 1 hafta kullandim biraktim ama yeniden basliycam adetin 7. günü baslarim bu safer ins hepimize faydasi olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…