Popüler Konu Soğan kürü kullanıp hamile kalan var mı?

evet cnm bu ay yaptım :) bekliyorum inş..faydasını görürüm,kuzenim öyle kaldığını söyledi ...

rıca ederımm cnm... adetın bıttıkten 7 gun sonra baslanıyor 15 gun yapıyosunn daha sonrakı ayda adetıne 10 gun kala 1 hafta yapıosun....

çok teşekkür ederim bu ay deniycem inş hamiş olduğumu yazarım sonucunda

3 yıldır canım geçen ay ilk aşılamam oldu ama tutmadı dün adet oldum sebepsiz bizimkiside. geçen yıl çikolata kistimden dolayı laparoskopi oldum ama tekrarladı dr gebeliğe engel değil diyor başka herşeyimiz normal rabbimin ol demesini bekliyoruz bu ay soğan suyunu içmeyi düşünüyorum

cnm ben bı bucuk yıldır evlıyım evlendıgımde hemen hamıle kaldım bebegım 3 aylıkken kalbı durmus aldılar o yusden doktorum hıc bı sorunun yok saglıklısın dıyor ama 1 senedır hamıle kalamadım bende sogan kurunu yaptım inş bu vesılemız olur tatlım... sana bı tavsıyem var esınede kecı boynuzu kürü yap 2 bardak klorsuz suyu kaynat ıcıne 9-10 tane kecıboynunu kırarak at 2 ye uce bol sonra tencerenın agzı kapalı olsun 3 dk oyle kaynat sabah aksam ac karnına bir hafta yap sonra sadece aksamları içir faydası oluyomus bende yaptım bakalım beklıorummm cnmm ınsallah sızlere umut olurum bende

birde 3 dk kaynattıktan sonra 20 dk dinlensin kapagını acma tencerenın ondan sonra içir

canım inş tekrar hamile kalıp kucağına alırsın sağlıkla büyütürsün verdiğin bilgiler için çook teşekkürler daha önce denemiştim keçiboynuzunu ama devam etmemiştim tekrar deneyelim bakalım

slm kızlar. bende bu ay ilk defa soğan kürünü denedim. bugün 12. günüm. adetin 7. günü başladım. ama bende ne lekelenme oldu nede akıntı fazlalaştı. çoğu kişinin adeti bile erkenden gelmiş, akıntısı artmış.ama heralde soğanın faydası çoktur belirtisi olmasada. bizimde 10 ay oldu bebek olmayalı.prl fazlaydı ilaçla düşürdük ama hala olmuyo. ben bu ay bir de meryem suresini okuyorum. allahım herkese nasip etsin

gonce bendede oyle kanamam fılan olmadı oyle cok fazla akıntımda olmadı normal akıntı oldu herzamankı gıbı sadece ıdrarımda yanma oldu yanı herkesde belırtı farklı demekkı 15. gunum adetlerımde duzenlı bakalım gecıktırcekmı veya hamılemıyım :) ama mutlaka faydası olmustr sanırım bızede

bnde 1 kür uygulamıştım pkoluyum kistlerimi gidersin diye meğer kürü yaparken hamile kalmışım..nerdeyse 1 ay da yaptm Allahtan bebişime bişi olmadı..

sogan kürü dimi??? ay masallah cnmm

evt cnm..bn hep buraları okuyodum pkoluyum nasıl hamile kalcam fln diye çok uzak bi ihtimal geliyodu sonra işte bu soğan kürü olayını öğrendim bide yakınlarımdanda sonuç alanlar olunca dedm başliim nede olsa bitki bi zararı olmaz..amacım bikaç kür uygulayıp dr.a kistlerim kaybolmuşmu diye öğrenmeye gitmekti..ama daha 1 kür uygularken bi bakmışım oluvermiş..tabi nasip Allahın takdiri..bunlarda bahanesi

saglıkla kucagına alırsın ıns cnmm gercekten sevındım senın adına banada umut oldu benımde son gunum kürde ınş hamıleyımdırrr bendeeee

saglıkla kucagına alırsın ıns cnmm gercekten sevındım senın adına banada umut oldu benımde son gunum kürde ınş hamıleyımdırrr bendeeee

inşallah cnm inşallah umutla bekleyen bütün herkesin kucağını boş bırakmasın Allah..snada en kısa zmnda müjdeni versin kucağına..adınıda müjde koyarsın..Allah Allah birden içime öyle doğdu valla söyleyesim geldi

inş cnmm :) agzından bal damlıyor... pekı sogan suyunu ıcerken cok akıntın oldumu nebılım belırtı yasadınmı hıc

inş cnmm :) agzından bal damlıyor... pekı sogan suyunu ıcerken cok akıntın oldumu nebılım belırtı yasadınmı hıc

valla hiçbi belirtim olmadı..hatta yanlış soğanmı seçtm fln dedm ama başka soğan türü yoktu ztn yazın tek çeşit vardı oda kullanılması gereken beyaz soğan işte..öğlen ve akşam yemekten 15 dk önce kaynatıp suyunu içtm..ama ılık olarak içilmesi gerekiyo ve her seferinde taze yapcaksın..2 bardak suya bi orta boy soğan..4-5 parçaya bölüyodum..bide tadı çok hoşuma gidiyodu yaa suyunun manyakmıyım neyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…