Popüler Konu Soğan kürü kullanıp hamile kalan var mı?

yazacak o kadar şey varki yaz yaz bitmiyor.okuduklarımdan şunu anladım herkesin bi tanıdığı soğanı kullandıktan 1-2 ay içinde hamile kalmış stresi az olan önce çok olan sonra hamile kalmış stres EN DÜŞÜK DÜZEYDE olmalı yani.benimde sivilcelerimde azalma oldu bu arada inşallahta zayıflatır bu soğan.haftada 2-3 günde yürüyüş yapıyom zayıflayayım diye bakalım sonuç ne olacak.

hiranur bu arada okuduğum kadarıyla tıkalı tüpler için kimse bi şey dememiş soğan için genellikle rahmi temizlemesi için denilmiş.

evet canım rahmin temizlenmesi için olduğunu biliyorumda hani belki tüpler içinde içip şifasını bulan olmuştur diye sormak istedim...

bende bu akşam soğan kürüne başlıyorum Rabbım inş. bu ay hamile olmamı müsade eder vakti gelmiştirde soğan da bahane olur, soğan kürüyle nekadar hamile kalanlar var, heycanla başlıyorum bu akşam soğan suyum hazır ilınsın içecem denemeyenler denesın ve burda paylaşalım ve birbirimize dua edelim inş. Rabbım hepimize evlat verir.......

benimde dikkatimi cekti. masallah cok hamile kalan olmus.benimde 4. gunum.Allahim darisida bize olsun.

arkadaşlar soğan kürünü yazarmısınız nasıl olduğunu soğanı mı kaynatıcaz ?
sıcakmı soğuk mu kaç bardak içiliyo nedir yardımcı olursanız sevinirim

Soğan kürü kullanırken hamile kaldım.
Hamdolsun bebeğim iyi, şu an 20. hafta içindeyiz...Düşük olmadı..

aaa meraba bblau arkadaşım seni hatırlıyorum önceki sayfalardan.sağlıkla doğsun inşallah bebeğin darısı başımıza.benimde bugün son günüm soğan küründe bakalım hayırlısı ne olacak.yalnız ben tükürük testi ilede takip etmeye çalışıyorum hiç yumurtlama gözükmüyor.ya işin doğrusu ben testide düzgün kullanamıyorum daha yeni diye.bakalım artık.ne test nede yumurtlama.herşey allahın işi, allahın izni ile inşallah bizim bebeklerimizde olacak..bana ve diğer arkadaşlara dua et arkadaşım hamilelerin duası tutarmış.

Pko rahatsızlıgım var benım de, bebek ıstıyoruz bız de.Bu ay doktor kararıyla tedavıye başlıyoruz, ama ben dun sogan kürüne de başladım.bakalım nasıl sonuc alcaz.

Kızlar sogan kürüne bu ay yenıden basladım 3 gun oldu baslayalı benım bır sorum olacak sızlere küçük tuvalate cıkarken yanma oluyormuydu kullanan arkadaslarım sızlerde bende cok oluyor acaba bu kotu mu ıyımı ve cok fazla akıntım var sureklı tuvalate cıkıyorum ılk kullandıgım da bu kadar olmamıstı:26: Inş bu defa hüsrana ugramam :KK49: Gelır artık bır bebıss

Kızlar sogan kürüne bu ay yenıden basladım 3 gun oldu baslayalı benım bır sorum olacak sızlere küçük tuvalate cıkarken yanma oluyormuydu kullanan arkadaslarım sızlerde bende cok oluyor acaba bu kotu mu ıyımı ve cok fazla akıntım var sureklı tuvalate cıkıyorum ılk kullandıgım da bu kadar olmamıstı:26: Inş bu defa hüsrana ugramam :KK49: Gelır artık bır bebıss

Ben bugun 15.gunu tamamladim. :KK61: Ben de cok sIk tuvalete ciktim; ama bende yanma olmadi. Acikcai akintim sadece 10.gun oldu yogun, baska hic olmadi. Eger sen akinti goruyorsan bu iyiye isaret. Icin temizleniyor ve sifa buluyorsun demek ki:KK34:

Ben bugun 15.gunu tamamladim. :KK61: Ben de cok sIk tuvalete ciktim; ama bende yanma olmadi. Acikcai akintim sadece 10.gun oldu yogun, baska hic olmadi. Eger sen akinti goruyorsan bu iyiye isaret. Icin temizleniyor ve sifa buluyorsun demek ki:KK34:

ohh rahatladım:93: demek kı normal berıltılerı yasıyorum umarım emeklerımız bosa cıkmaz dedıgın gıbı sıfamızı buluruz inş:emir_bebek:ama ne yalan söylüyeyım tadı berbatttt:KK53:yemeklerden once içilecek bişi degıl:KK56: bu sayede kiloda verıcem :KK66:

benimde dün son günümdü ama bende hiç çok akıntı olmadı.yanma değilde son günlere doğru hafif kaşıntı oldu.ben pco hastasıyım belki ikinci kez kullanımında benimde senin gibi akıntım artık sökülür inşallah.doktor bu ay yumurtlaman yok dediği halde yumurtlama akıntısı geldi bende dedimki şükür bi tane kistim yok oldu dedim.bana en çok neye yaradı yüzümde çok sivilce oluyordu onlar gitti gibi oldu sadece kırmızılığı kaldı.
yalnız kötü tarafı midem problemli olduğu için son günlerde hafif ağrı yaptı ama dayanmaya çalıştıp ve kürü tamamlamadım.şimdide incire başlayacam 2 son sonra bakalım kısmet ne olacak.

evet canım rahmin temizlenmesi için olduğunu biliyorumda hani belki tüpler içinde içip şifasını bulan olmuştur diye sormak istedim...

slm arkadasım ben tıkalı olan tüpler için süt maydonoz buharını duydum bır arastırın istersenız sogan kürü işe yararsa kıst gecer bebıse kavusursam:KK49: ve doktora gıttıgımde bır sorun kalmadı derse:KK66: sut buharını yapmayacagım( tüplerımle ilgili bır sorun gorulmedı ama denemegı dusunuyorum sogan kürü sona erınce):KK51: suan beklemedeyım yanı ins hepımız sifamızı buluruz ALLAH ın izniyle

Slm arkadaşlar bende yazmak istedim.Bende soğan kürü ile hamile kaldığımı düşünüyorum.Bebek istemeye başladığımızın 2.ayında yumurtlama günlerinde ilşki yaşanmasına rağmen hamile kalmadım.Diğer ay soğan kürü yaptım.Öyle çok fazla akıntım olmadı.Fakat yumurtlama günümü çok rahat hissettim ve değerlendirdik:KK69: ve ben o ay hamile kaldım.Bu yüzden soğan kürünün faydalı olduğunu düşünüyorum.Hem hiçbir yan etkisi yok denemekten ne çıkarki sadece biraz içerken kokusu oluyor.Adetin 7.günü başlayıp 15 gün içiliyor.Benim soğan kürü hikayem.Rabbim isteyen herkese nasip etsin.

slm arkadasım ben tıkalı olan tüpler için süt maydonoz buharını duydum bır arastırın istersenız sogan kürü işe yararsa kıst gecer bebıse kavusursam:KK49: ve doktora gıttıgımde bır sorun kalmadı derse:KK66: sut buharını yapmayacagım( tüplerımle ilgili bır sorun gorulmedı ama denemegı dusunuyorum sogan kürü sona erınce):KK51: suan beklemedeyım yanı ins hepımız sifamızı buluruz ALLAH ın izniyle

süt maydanoz buharını biliyorum canım,şuan adetliyim bitince yapıcam,
inşallah faydasını görürüm..
seninde yapmana gerek kalmadan bebişin gelir inşallah...

günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn güzel bır sabah:KK8::KK68::125:kızlar güzel bir ruya gördüm kızım olmustu rüyanda sanırım bılınc altıma fazla yerlestırdım:97: bebısı ama yinede inş bu rüya gercek olur bende sızınle paylasırım RABBIM HEPIMIZE HAYIRLI SAGLIKLI EVLATLAR NASIP ETSIN:KK31::KK49:

günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn güzel bır sabah:KK8::KK68::125:kızlar güzel bir ruya gördüm kızım olmustu rüyanda sanırım bılınc altıma fazla yerlestırdım:97: bebısı ama yinede inş bu rüya gercek olur bende sızınle paylasırım RABBIM HEPIMIZE HAYIRLI SAGLIKLI EVLATLAR NASIP ETSIN:KK31::KK49:

ne güzel bir rüya ayy bende kızım olmasını çok istiyorum.gerçi allah sağlık versin bebiş gelsinde cinsiyeti önemli değil yeterki sağlıkla gelsin.

ayyy bide bişey soracam arkadaşlar.umarım yanlış karşılamazsınız sorumu gerçekten anlayamıyorum ondan soruyorum
hani şu yumurtlama akıntısı dediğimiz şeffaf uzayan akıntı var ya o oldu bende.yumurtlama var diye düşündüm ovülasyon testlerinde(gerçi tükürükle olanı kullanmaya çalışıyorum hala çözemedim) ise gözükmedi.
benim anlamadığım şu hani ilişkiden sonra veya sonraki gün rahimden dönen spermde böyle olmuyormu akışkan sümüksü uzayan şeklinde yani.o zaman ben o akıntının yumurtlamamı yada sperm dönüşümü mü olduğunu nasıl anlayacam.yoksa ben yanlış biliyorum rahimden dönen sperm öyle olmuyormu uzayan akıntı sadece ve sadece yumurtlama akıntısımı.
umarım kötü bir soru olmamıştır.

soğan kürünü yapan kimse kalmadı herhalde.benim adetim gecikti bakalım soğan dan dolayımı başka şey mi ama umutlu değilim nedense.1 gün gecikti zaten bi kaç gün daha bekleyecem bakalım artık

soğan kürünü yapan kimse kalmadı herhalde.benim adetim gecikti bakalım soğan dan dolayımı başka şey mi ama umutlu değilim nedense.1 gün gecikti zaten bi kaç gün daha bekleyecem bakalım artık

inş adetın gelmez tatlım hamus hbrlerını alırız umudunu sakın kaybetme moralını yuksek tut ve bebek olmuyacak dıye dusunme hatta bebegı aklından cıkar hıc ummadıgın zaman bebek gelıyormus inş oyle olur ben sogan kurunu yapmaya devam edıyorum bu gun 6 gunum bakalım bekleyek gorek ne olacak

inş adetın gelmez tatlım hamus hbrlerını alırız umudunu sakın kaybetme moralını yuksek tut ve bebek olmuyacak dıye dusunme hatta bebegı aklından cıkar hıc ummadıgın zaman bebek gelıyormus inş oyle olur ben sogan kurunu yapmaya devam edıyorum bu gun 6 gunum bakalım bekleyek gorek ne olacak

canım zaten bu ay klomen kullandım ama doktor yumurta yok dedi baktım bu aydan umut yok soğana başladım.adet olup incirle devam edecem çünkü ayrıca klomen bi ay daha kullanacam incirle klomen bence aynı etkiyi yapıyor.ama reglim gecikince umutlanmışım farkında olmadan bu hafta yani test yaptım demin negatif çıktı bayağı üzüldüm demekki son bikaç gündür reglide olmayınca kafaya takmışım ondan herhalde çok üzüldüm.neyse kısmet artık gerçi önceki sayfalarda adetim gecikti diyen çok var soğan pcolularda bikaç gün adet geciktirmesi yapıyor bence.ama ben yinede çok umutluyum soğan ve incirden sonuna kadar yapacam inşallah.
umarım senin soğan suyu faslı sonucun hamilelik olur inşallah bana hemen yazarsında banada moral olur.pco varmıydı sende bu arada canım.

canım zaten bu ay klomen kullandım ama doktor yumurta yok dedi baktım bu aydan umut yok soğana başladım.adet olup incirle devam edecem çünkü ayrıca klomen bi ay daha kullanacam incirle klomen bence aynı etkiyi yapıyor.ama reglim gecikince umutlanmışım farkında olmadan bu hafta yani test yaptım demin negatif çıktı bayağı üzüldüm demekki son bikaç gündür reglide olmayınca kafaya takmışım ondan herhalde çok üzüldüm.neyse kısmet artık gerçi önceki sayfalarda adetim gecikti diyen çok var soğan pcolularda bikaç gün adet geciktirmesi yapıyor bence.ama ben yinede çok umutluyum soğan ve incirden sonuna kadar yapacam inşallah.
umarım senin soğan suyu faslı sonucun hamilelik olur inşallah bana hemen yazarsında banada moral olur.pco varmıydı sende bu arada canım.

slm sakın üzülme hem test yapmak için daha erken 10 gunu beklemen gerek bu arada regl oldun mu sogan kürünün gecıktırdıgını bende duymustum byle durumlarda haklısın ınsan umutlanıyor yanlız ben de sogan küründen mı bılmıyorum ınanılmaz sıskınlık oldu ve bu sıskınlık baya canımı yakıyor ama dumak yok yola devam ins bebıslerde bu cabalarımızı hıssederlerde bır an once ALLAH ın ıznıyle gelırler moralını hıc bozma oyle yada boyle bebısler gelecekler ben buna ınanıyorum sende ınan ve eger sogan kürü maratonu basarılı olursa oynaya zıplaya sızelerle paylasırım :KK49::KK52::KK66::KK64::emir_bebek::nazar:

X