Popüler Konu Soğan kürü kullanıp hamile kalan var mı?

Bende de en ufak bi değişiklik olmadı..Akıntı da olmadı..Yarın adetin 30. günü ama adet belirtisi de yok..Soğan kürü içtiğimiz ay mı yoksa sonraki ay mı etki eder acaba..Millet soğan suyunu içiyor hamile kalıyor, ben niye böyleyim yaa..Bıktım artık yaaa tek çizgiden..Allahım sabır ver...Çok bunaldım kızlar çok

merhaba bu aymı kürü kullanmaya başladın bende başlamayı düşünüyorum iki gün sonra inş.şifa olur hepimize biran önce hamile kalırız sende ümitsizliğe kapılma cnm en kısa zamanda hayırlısıyla hamile kalırsın

selam kızlar bende pazar günü başladım soğan kürüne,, adetim düzensiz 2 hafta gecikti yine gebelikte yok,, bakalım ben çok inanarak uyguluyorum kürü, bugün 3. günü şunu farkettim normalde eşimle ilişkiye girdiğimde ağrı hissederdim psikolojikmi anlamadım ama gece eşimle ilşikiye girdik ve hiç ama hiçç ağrı hissetmedimm,,

inşallah hepimiz için güzel sonuçlar olur, lütfen herkes gelişmelerden haberdar etsin sevgiler...

evet arkadaşım seni çok iyi anlıyorum.neler denedim neler,bir sitede bal tarçın çörekotu kullananlar o ay hamile kalmış,bende tık yok ,tüp bebek denedim,negatif,soğan suları incir suları içtim tık yok,bazen sinirlerim çok bozuluyor,bir ümit bu ay yine soğan kürü yapayım dedim,ayrıca eşimede ne kürler yaptım keçi boynuzu kürleri vitaminler,Allahım bizlere sabır vermiş böyle bekliyoruz,yaşım 33, 4 yıldır çocuk istiyoruz,sebepsiz infertile,çevremde bu zaman içinde evlenen herkezin çocukları oldu,kimisi 2.ciye hamile,apartmana yeni gelinler geldi şimdi onlarında hamile olduklarını duyarım,delirmemek için kendimi teskin ediyorum........

benim 2. günü özellikle aşırı kanamam oldu,çok korktum,ama 2. günün akşamına doğru azaldı,normale döndü,,,içimi iyice temizlemişmidir acaba,normalde sancılı olurdum ama bu defa sancımda olmadı,iyiydim yani:)))
şimdi sırada ne var kızlarr,inciremi geçicez.............

sakın isyan etme arkadaşım tam 8.yılıma giricem hiç bir sebep olmamasına rağmen bebek olmadı:
Ben şimdi ibrahim saraçoğlu kürleri satın aldım ama doğal olanı ne biliyormusun ilk olarak soğan kürü uyguluyorsun

arkadaşlar merhaba

ya bende bu soğan kürüne başlasam diyorum.3 yıllık evliyim.daha önce iilk bebişimi kalp atışları alınamadı sonlandırdılar.1 yıl önce 4.5 aylık bebişim mol gebelikten dolayı sonlandırıldı.1 yıldır korunuyorduk.doktor bırakın dedi.ama 2 aydır tık yok.soğan kürüne başlasam arada hamile falan kalırsam düşüğe yol açar mı diye korkuyorum arkadaşlar.adetimde düzensiz ne yapacağımı şaşırdım ya bugün adetimin 5. günü yarın hemen arkasından başlasam nasıl olur..bana yardım edin ne olurrrrrrrrr

sana tavsiyem ya adetin 7. günü başla yada adet bittikten sonraki 7. gün başla genelde burda öyle gördüm.ben bittikten sonraki 7. gün başladım.ibrahim saraçoğlu düşüğe yol açmaz diyor yalnız hamile olduğunu anladığında kürü bırakman gerekiyor.umarım yardımcı olabilmişimdirumarım Rabbim tez vakitte hayırlı evlat nasip eder sanada bizede:)

kürcüler nasıl gidiyor,ben faydasını görüyorum arkadaşlar,içim temizleniyor inanın,eşim hani histereskopi ollmuştun nasıldı yine öyle diyor, içmeye devam ,beni bitti sayılır,bakalım bekliyeceğim,gerisi Yüce Rabbimin,

Arkadaşlar geçen ay adet sonrası bende soğan kürü uyguladım.Akıntım öyle çok fazla olmadı.Bu ay adet döngüm 25 gün sürdü hiç böyle olmazdı.Böyle olan var mı?İnşallah diğer ay hamiş olurum.

ARKADASHLAR,HER KESE SELAM.BEN ARANIZA YENI KATILIYORUM.AMMA UZUN ZAMANDIR TAKIPTEYIM.1YILLIK EVLIYIM,BEBEK YOK.KAN TAHLILI YAPDIRDIM HIC BIR SORUN YOK.BEN DE 2 GUNDUR BASHLADIM YAPMAYA.HAYIRLISI INSHALLAH.

bugun 2.gunum ıns faydasını gorurum ve sızlerle paylasırım

bu ay bende basliycam reglimim 7. günü. Bende bu ay klomen kullandim ama tutmadi yine uzun süredir deniyoruz olmuyor hic bir problemde yok. doktor rahim filminide 2. klomen kullanisimdan sonra dedi. bu ay yine klomen ve sagon kürünü deniycem insallah olur.

arkadAslAr 6 aydir gercek anlamda istiyoruz 2.bebisimizi. duzensiz adetlerim vardi 6 ay oncesine kadar. kisacasi sogan kuru sayesinde adetlerim cok duzene girmisti son 6 aydir ve yumurtlamami takip ediyordum fakat hic tutmuyordu taki gecen ay birde incir kuru yapim dedim, sadece 4 gun yaptim incir kurunu diger gunlerde inciri oyle gunde 6,7 tane yiyordum uzerine ilik su iciyordum. bilmiyom ondanmi ama bu ay hamileyim. suanda cok yeni bir aylik ama sizinle paylasmak istedim belki bir faydam olur diye. dilerimki herkez bu guzel duyguyu yasar. bu arada sogan kuru pko hastaligimi tamamen ortadan kaldirdi. incir e baslamadan once doktorum progesteron hormonlarima bakti ve yumurtlama olmuyor duzgun demisti demekki incir yumurtlamayi gercekten gerceklestiriyormus.

arkadaslar benim de 5 yillik evliyim ,, bebisim yok,,gecen aya gelinceye kadar sorunumda yoktu,,p.k.over cikti kontrolde bende hemen eve gelince sogan kuru yaptim,basladigimin 8. gunu kahve gibi kanamam oldu halen devam ediyo agrili bi sekilde,, insallah iyilesti umuyorum.. yanliz HSG filminden sonra bakalim ne olcak , insallah rabbim her isteyene versin bebisler

merhaba canim,ben senin onceki yazilarini da okumushdum.hamileliyin hayirli olsun.ben de 10 gundur sogan kuru ichiyorum.amma ben de cok shukur hich bir sorun yok.amma yine de faydasi olur diye ichiyorum.eshime de kechiboynuzu kuru ichiriyorum.hayir allahdan.bebishine,sana hayirli gunler diliyorum.opdum,canim.

canim selam.senden gelen akinti normaldir.cunki kist oldugundan sogan suyu ichini temizliyor,ic,15 gun devam et,aksatma.allah yardimcin olsun...

slm bende de pko vardı soğan kürünü aralıklarla 2 yıl boyunca uyguladım. Şu anda hamileyim. Allah olmayanlara nasip etsin Pko lu olanlar mutlaka soğan kürünü uygulasın faydasını göreceklerdir.

benim kuzenime tüplerin tıkalı demişlerdi, aşılama yaptıracaktı, bu soğan kürüyle 38 yaşında hamile kaldı, 2 ay sonra geliyor oğluşu, bana da öneriyor ama ben kokusuna katlanamam diye düşünüyorum. sizlere umut vereyim istedim. Allah sağlıklı bebekler nasip etsin hepimize..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…