sogan kürü kullananlar

bencede mybabyciim yine uydu bende kaçıyorum kızlaar öptüm sizi inşallah folikasitamın muradı olur bu sabah:nazar::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

Hamile kalmak için dualar:
1. "İnne rabbeke hüve'I-hallâku'l-alîm." (Muhakkak ki Rabbin her türlü yaratma şeklini bilir.) âyetini geceleri 1267 kere tekrar edip ve bunu üç ay boyunca sürdür.
2. "Fallâhu hüve'l-veliyyü ve hüve yuhyî" (Muhakkak ki Allah dosttur ve yaratandır.) âyetini beraber olmadan önce 289 kere tekrar et.
3. "Hüvallahü'l-hâliku'l-bâriü" (O yaratandır ve yoktan var edendir.) âyetini 1054 kere tekrar et.
4. Tıbbî bir arızası olmamak şartıyla çocuğu olmayan bir kadın, eğer aybaşı halinden üç gün sonra, öğle saatlerine yakın bir zamanda temiz bir kâğıt üzerine 110 defa "Bismillâ-hirrahmânirrahîm" yazıp o kâğıdı üzerinde taşıyarak eşiyle beraber olursa, Allah'ın izniyle hâmile kalır. (Hâmile kalıncaya kadar kâğıdı üzerinde taşımalıdır.)
Bunlardan dilediğiniz herhangi biri yapılabilirmiş. hepsi birlikte değil..

canim bunlar ne guzel bizlerde yapalim payladigin icin cok sagol benim bugun adetim bitdi bugun yazib tasisam ustumde olurmu acaba?

Merhaba kizlar.ben bu ay korunub ara vermeyi dusunuyorum.kecen ay dusuk yapdim doktorum tedavi yazdi esimede banada.esimde sperm hereketsizliyi dusuk oldugu icin tedavi gordu doktorum.bu yazilari okudum acaba sogan kuru nu bendemi uygulasam.adetim biteli 13 gundu.nasil tavsiye edersiniz 15 gun sogan suyu icsem haziran ayindaki adetimde temizlermi rahim icini???

canim googldan sogan kuru kullananlar yaz gelib duz bura cixirsan ilk seyfeden son seyfeye qeder var indi gordum yazilarini hos geldin bitanem :KK16:

Canim geldim bura.coxsagol yerinizi tanitdirdin.men Bakuda yasayiram

cok sevindim arkadassim bende dunden kur yapiyorum 15 gun icicem sende yap ziyani olmaz bence esinede birsuru kur var ben yazmisdim burda xurma bal qoz(CEVIZ) karisimi kisilere iyi geliyor spermi harakete getiriyor birde keci buynuzu kuru var bilmiyorum Bakude varmi ondan oda cok iyi bir kur.. ISTERSEN SENIDE LISTEYE ALALIM HA NE DERSIN? :KK16: kac yasin var kac zamandir evlisin?

Merhaba kizlar.ben bu ay korunub ara vermeyi dusunuyorum.kecen ay dusuk yapdim doktorum tedavi yazdi esimede banada.esimde sperm hereketsizliyi dusuk oldugu icin tedavi gordu doktorum.bu yazilari okudum acaba sogan kuru nu bendemi uygulasam.adetim biteli 13 gundu.nasil tavsiye edersiniz 15 gun sogan suyu icsem haziran ayindaki adetimde temizlermi rahim icini???

canim doktor esine ilac yazdimi ne yazdi paylasirsan sevinirim

ay noldu gitti bizim kızlar ikisi birden pes etti anlaşmış gibi huu huuuu hisarım busem and my baby noldunuz ayol, bak senin garfield'dan beterleri de var asyacan :KK9:

Mybaby uyudu kaldı sanırsam elinde telefonla :) hisarcıımda casper gibin var ama yok :) benimde soldan soldan gelıyorlar sabah dişçiye gidicem kacsam olur artıkın. seninde fik fik vakti gelmiştir yavas yavas :):) Rabbim kolaylastırsın inşallah kendi katından hayırlı bir evlat nasip etsin bu gece size.Ey Allahım! Beni şeytandan, şeytanı da, bize vereceğin çocuktan uzaklaştır." Kim bu duayı okursa, doğacak olan çocuğuna şeytan zarar vermez"

Kızlar hepinize iyigeceler dileyerekten ben kabak oluyorum artık.:) Allaha emanetsiniz.

bencede mybabyciim yine uydu bende kaçıyorum kızlaar öptüm sizi inşallah folikasitamın muradı olur bu sabah:nazar::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

yaaa çok fenasınız hemen uyudu diyorsunuzz iyiki bi uykuyu severim dedim yani iyiki bi uyuyakaldım bi gün yanii:KK17: uyumadım ben:18:
yaw yatakodasına gitiik ordan devam ederim dedim sinyal düştü netin oturma odasından çekmedi bende tekrar odaya dönemedim kocişimi bırakıp:KK20:
ama maşallah arkamdan garfieldden beter demişsiniz:KK53: ahahhaha :KK33::KK33: ben bugece bi geliyim kayışı kopartayımda görün siz:KK33:

bende bugun yazib koysam olurmu turkcemi yazilicak acaba?
canım türkçeden dedi hisarcım bende yazıcam yarına artık bgnden yine hafif leke falan olur diye istemedim
folicasitikanın paylaştıgı diğer dualarda çok güsel

Bura neresi yaaa.cikib tekrar yerini bulamiyorum.ana sayfada nerde?yani kacinci sayfada????????

aramıza hoşgeldinnn teee bakülerden sefalar getirdin
bak şimdi canım bu sayfaya girdiğinde sağ üstte dogru bak ^seçenekler^ yazıyor oraya tıkla bu sayfaya abone ol yazısına tıkla. abonelik ekle
giriş yaptıgında kullanıcı kontrol paneli varya ordan aboneliklerine bakınca bu konunun başlıgını ordan göreceksin.
ben takip ettiğim konuları böyle ekliyorum kolay oluyor bulması canım ..

canım türkçeden dedi hisarcım bende yazıcam yarına artık bgnden yine hafif leke falan olur diye istemedim
folicasitikanın paylaştıgı diğer dualarda çok güsel

aramıza hoşgeldinnn teee bakülerden sefalar getirdin
bak şimdi canım bu sayfaya girdiğinde sağ üstte dogru bak ^seçenekler^ yazıyor oraya tıkla bu sayfaya abone ol yazısına tıkla. abonelik ekle
giriş yaptıgında kullanıcı kontrol paneli varya ordan aboneliklerine bakınca bu konunun başlıgını ordan göreceksin.
ben takip ettiğim konuları böyle ekliyorum kolay oluyor bulması canım ..

bende yarin yazicam dusundum tasindim bu karara geldim :KK1:

icimde oyle uzgun sekli varki anlatmaya yazdigim kelimeler yetmez cunki bebisim yok biz bu ay azerbaycana gitmeyi dusunuyoruz memlekete donuyoruz simdi orda herkes bana birseyin yokmu diye sorucaklar bazilari benimki yok diye nisbet yapicaklar bana biliyorum :KK43: gorumcem nebiliyim esimgilin komsulari filan iste desteyim azalac sanki annemler uzulmemem icin hersey soyluyorlar ama yinede orda olunca daha uzgun oluyorum bebissiz bazi insanlarin yuzunden hazirannan sonraki ayda dogum gunum iste ona da biryannan uzuluyorum olmazsa bu defe 2 yildir bebeyimsiz kutluyorum esim sagolsun oda destek veriyor ama yinede uzulmemek elde diyil sanki bu defada olmuyucak gibi icimde hiss var kurede basladim doktorun dediklerini uyquladim ovi testi kulanicam ama tum bunlar bosa gidicek sanki uzgun uzgun yapiyorum hepsini :KK43:

icimde oyle uzgun sekli varki anlatmaya yazdigim kelimeler yetmez cunki bebisim yok biz bu ay azerbaycana gitmeyi dusunuyoruz memlekete donuyoruz simdi orda herkes bana birseyin yokmu diye sorucaklar bazilari benimki yok diye nisbet yapicaklar bana biliyorum :KK43: gorumcem nebiliyim esimgilin komsulari filan iste desteyim azalac sanki annemler uzulmemem icin hersey soyluyorlar ama yinede orda olunca daha uzgun oluyorum bebissiz bazi insanlarin yuzunden hazirannan sonraki ayda dogum gunum iste ona da biryannan uzuluyorum olmazsa bu defe 2 yildir bebeyimsiz kutluyorum esim sagolsun oda destek veriyor ama yinede uzulmemek elde diyil sanki bu defada olmuyucak gibi icimde hiss var kurede basladim doktorun dediklerini uyquladim ovi testi kulanicam ama tum bunlar bosa gidicek sanki uzgun uzgun yapiyorum hepsini :KK43:

canım seni çok iyi anlıyorum biliyorum ki burdaki arkadaslarda anlıyor çunku hepimiz aynı durumdayız vee sen çok yenisin ben 4 senedir bebegimin yolunu bekliyorum ne badireler atlattım bir bilsen ama umudumu kaybetmedim böyle üzülürsen herseyi dahada zora sokarsın tatlım bırak herseyi oluruna ins olacak inan ve umudunu kaybetme bak ne güzel eşin de destek luyor neler var neler esi çocuk olmuyor diye evlenenler çok sukur biz elimizden geleni yapalım tedbir bizden taktir allah tan kuzucum sakın üzülme bak ne güzel hepimiz biribirimize estek için burdayız tatlım:KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52: gül bakıyım:KK52::KK52::KK52::KK52::KK52:

kızlaaar duya baslayalım mı ne dersiniz meryem süresini okuyalım yada 41 yasin okuyalım ne dersiniz 3 aylarda dualar kabul olurmus allah ın izniyle bos geçırmeyelim

X