aynen arkasina bakmadan uzaklasir haksizda degill hanii:)))) bugun sekersiz takiliyoz 2si bir arada :)
Elle muayne etmiş canımda varikosel felan dememiş.bütün inciri bekletiyordum zeytinyagında seninki daha kolayıma gelir yarın bende alıcam incir bulamıyorum ya egenin göbeğinde iyimi aktarlara bakıyım birde.sagolasın hisarcım.
HAdi kızlar patlatın haberleri umut lazım bu topiğe artık yada bi moral halayınamı dursaktilililililiililili ttey tey teyyy
Hosgeldinnn.. Varikosel yoksa iyi cnm.ama testte supheniz varsa tekrarlayin.biz tup bebek merkezine gitiik 30tl ye spermiyigrami yaptirdik.dedik test yaptircaz tamam dediler ozelde sikinti olmadi hic..bi kur yaparken hepsini bir yapma canim ya incir yapcksan kecibynuzu yapma derim dimi hisarcim ?
Ben halay cekemiyom telden giriyorum da yok bu smileylerleer leee leee hanimey teyy teyyy
Ayy bilmemki erkekde begendiim bi kac isim var mesela çınar kuzey timur :)) yani seviyom bunlari ama kesin koyarmiyim bilmem.sen ne istersin belli mi?
Himm evet cnm bnde duydum ama uygulamadim.. Kis olsaydi havuc kuru gercekten super olurdusen simdi birini sec onu yap karisti kafan ne yapcagini sastin bi sakin ol canim. Bak sen internette yazilan herseye kulak asma.esin yeni bi test yaptircksa cikan sonucu baska bi urologa gostersin bi o ne dicek belki bi ilac fln verir
Bencede uzaklassın canım bıraz sen olmasaydın kendimi erkek infertilitesi bölümünde harıl harıl kür arastırırken bulcaktım emınım hızımı alamıyorumöyle oldu biraz sanırım :) serçem eşlik etti ama bize çenemi dayanırki :)
Ben fincanlıma bagladım yaa hala dinliyorum tüm topik adına halay cekilmiştir gece boyu kimse omuzlarını yormasın ahahaha :)
Devrem ya ben tlf elimde uyuya kalmisim valla. Görev ihmali yaptim beybisim komutan alacak beni nobetten. cezam neyse cekerim artik napcazzCanım bende kacıyım artık sen uyuyakaldın sanırım :) beybişim topik anamız, asayiş berkemaldi bu gecede demirbaslar olarak kus ucurtmadık topikte :) bir güzel kayış koparttık, saçmaladık ve yorulduk uyuma vakti artık :) iyi geceler :)
Ahahahahah kuzey :)) kuzey guneyde bgn pek bi gözeelldiii canimmm izledim ben kacirirmiyim. . Sen baya gec kaldinn kizz nerde kaldinnnn ben uyuyakalmisim zaten asyacanda gitmiss..nobete gec kaldin uykuya devir yaptik bizde ;(kuzey koy sen myababycim
mrb arkadaşlar benide aranıza alırmısınız ben ısaca şöle anlatim başımdan geçenleri ocak ayında kimyasal gebelik yaşadım ve daha sonra hamile akalamdım eşimde doktora gitti bende doktorlar sorun yok diyor fakat ben çok sık idrar yolu enfeksiyonu yaşıyorum soğan suyuna başlkadım fakat şuanda benim adetin ikinci günü bugün başladım bitince incirede başlıcam diye düşündüm umarım işe yarar takviye olarakda eşime keçiboynuzu kürüne başladım soğan suyunu sizler nasıl hazırlıyosunuz bana tarif edermisiniz soyupmu soymadanmı yapıyorsunz baya uzun yazdımşimdiden teşekkür ederim ...
mrb arkadaşlar benide aranıza alırmısınız ben ısaca şöle anlatim başımdan geçenleri ocak ayında kimyasal gebelik yaşadım ve daha sonra hamile akalamdım eşimde doktora gitti bende doktorlar sorun yok diyor fakat ben çok sık idrar yolu enfeksiyonu yaşıyorum soğan suyuna başlkadım fakat şuanda benim adetin ikinci günü bugün başladım bitince incirede başlıcam diye düşündüm umarım işe yarar takviye olarakda eşime keçiboynuzu kürüne başladım soğan suyunu sizler nasıl hazırlıyosunuz bana tarif edermisiniz soyupmu soymadanmı yapıyorsunz baya uzun yazdımşimdiden teşekkür ederim ...
hosgeldin tatlım öncelikle geçmiş olsun sogan kürü birebir şifa oluyor allah ın izniyle orta boy soganı 1.5 su bardagı kaynamıs suya dıs kahve kabugunu soyup dörde böl suyun içine at 5 dk kaynadıktan sonra ögleden önce ve sonra aç karnına iç şifa olsun
evett uyudum benkızlar gece nöbeti güzelmiş mybaby uyumussun bir ara aaaaaa topigimize zarar verirlerdi bak neyseki hisarım devralmıs sonradan
evett uyudum ben( napiimm ama dayanamamisim :)) hepp siz mi uyucaksinizz ama aaaa
Aramiza hosgeldin canim,cok gecmis olsun bebegini saglikla kucagina alirsin insallah...kure baslama zamani olarak adet bitiminden 2 3 gun sonra diyor saracoglu erken baslamissin sanki...sogan kuru tarifi saracoglu sitesinde acikca yaziyor oraya bakabilirsin canim.mrb arkadaşlar benide aranıza alırmısınız ben ısaca şöle anlatim başımdan geçenleri ocak ayında kimyasal gebelik yaşadım ve daha sonra hamile akalamdım eşimde doktora gitti bende doktorlar sorun yok diyor fakat ben çok sık idrar yolu enfeksiyonu yaşıyorum soğan suyuna başlkadım fakat şuanda benim adetin ikinci günü bugün başladım bitince incirede başlıcam diye düşündüm umarım işe yarar takviye olarakda eşime keçiboynuzu kürüne başladım soğan suyunu sizler nasıl hazırlıyosunuz bana tarif edermisiniz soyupmu soymadanmı yapıyorsunz baya uzun yazdımşimdiden teşekkür ederim ...
Aramiza hosgeldin canim,cok gecmis olsun bebegini saglikla kucagina alirsin insallah...kure baslama zamani olarak adet bitiminden 2 3 gun sonra diyor saracoglu erken baslamissin sanki...sogan kuru tarifi saracoglu sitesinde acikca yaziyor oraya bakabilirsin canim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?