Üzüldüm ya peş etmeyin lütfen bnde iki yıldır uğraşıyorummalesef bebiş yok
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Üzüldüm ya peş etmeyin lütfen bnde iki yıldır uğraşıyorummalesef bebiş yok
Bnde 5 senelik evkiyim ama iki yıldır istiyorum gecen snee gebe kaldım ama düştü iki gün önce peş ettim ama yanlis yaptığımın farkına vardimSizde hala pko var mı neden olmadı tedaviyi bırakıp peş ettim demeyin
Canım ne yaptın icebil din miInsallahhhh amiiin
Ac ve tok karnina farkedermi bu sogan?
e ne yapayım ki daha denemediğim kür kalmadı.tedavi göre göre 5 yıldır bittim her ay hüsran sonuç gelnce.iki de aşılama yaptm . pko var....Sizde hala pko var mı neden olmadı tedaviyi bırakıp peş ettim demeyin
İki aşılama tutmadı Ayy bnde korktum yae ne yapayım ki daha denemediğim kür kalmadı.tedavi göre göre 5 yıldır bittim her ay hüsran sonuç gelnce.iki de aşılama yaptm . pko var....
Bn daha aşılama olmadım klomen ise yaramadı bakalım üzülme ama ya bnde senin gibiyim bakİki aşılama tutmadı Ayy bnde korktum ya
Ümidini kesme tüp bebek var cnmBn daha aşılama olmadım klomen ise yaramadı bakalım üzülme ama ya bnde senin gibiyim bak
inş bi mucize olur..... yoksa yaza tüp bebek yapcaz. sen de mi kocaelidesin? önerebileceğin( ist kocaeli farketmez) iyi bi tüp bebk merkezi ve kadın doktor istyorm ya ben erkeğe utanırımİnşallah gerek kalmaz tüp bebeğe ama gerekirse onu da deneriz insanlar cok aşılama tüp bebek dene misler ama olana kadar peş etmemişler daha yeni önümüzde yıllar var
Var cnm ama özelinş bi mucize olur..... yoksa yaza tüp bebek yapcaz. sen de mi kocaelidesin? önerebileceğin( ist kocaeli farketmez) iyi bi tüp bebk merkezi ve kadın doktor istyorm ya ben erkeğe utanırım
Sonuçta öyle yada böyle utanman geç çek doğuma bir değil bi iki dr girer cnm utanmaVar cnm ama özel
özel mesaja yazar mısn canım? maddi şartlar önemli değil.. dediğim gibi gerçekten çok nitelikli olsn ve bayan doktr.Var cnm ama özel
İstanbul da yok sen nerdesin cnmVar cnm ama özel
Oközel mesaja yazar mısn canım? maddi şartlar önemli değil.. dediğim gibi gerçekten çok nitelikli olsn ve bayan doktr.
İnşallah amin canimBen de bugün gittim jinekologa. Endometrium içinde 4.5 mm kist var çikolata kisti gibi gözüküyor dedi. 29 kasıma transvajinal ultrason çekilecek. Çikokata kisti olup olmadıgından tam emin olmak için. adetim biteli 1 hafta oldu 29 kasıma kadar ben de soğan kürünü denemek istiyorum. Ve Allahın izniyle faydalı olacağına inanıyorum