Kız arkadaşım vardı evlendi sıfır beden ama pko vardi simdi biz kilo vermek hamile kalir miyiz yaniEğer kiloluysan bir an önce kilo vermeye çalış ben 60 kiloyum doktorum mümkün oldukça zayifla dedi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kız arkadaşım vardı evlendi sıfır beden ama pko vardi simdi biz kilo vermek hamile kalir miyiz yaniEğer kiloluysan bir an önce kilo vermeye çalış ben 60 kiloyum doktorum mümkün oldukça zayifla dedi
Ben ne nasıl gebe kaldıgimi anlatcm adet bitiminden 15 gün boyunca sogan kuru içtim.Sonrasinda incir vr havuç kaynayıp suyunu içtim ve folik asit kullanıyordum sabah akşam ve o ay adet görmedim hamile kaldimFaydası olur diyor heryerde olanlarda varmış aslında bende de pko var geçen ay kullandım ama bu ay bisey yok önümüzdeki ay ovulasyon testi alarak tekrar denicem allahım şifa versin hepimize
İnanki hiç bilmiyorum en azından ,55 ideal diye dusunuyorum benBnde 23 yaş ima bastım bnde 60 kilo kaç kilo vermeniz gerek kilo vermek iyi mi gelecek
İncir ve havuç yumurtlari çatlatıyor zaten pko lilarda belli olmuyor hangi gün yumurtlama olduğu bn bu ayda böyle yapacağım bakalımEğer kiloluysan bir an önce kilo vermeye çalış ben 60 kiloyum doktorum mümkün oldukça zayifla dedi
Valla bebek için tüm kilolarim feda olsunİnanki hiç bilmiyorum en azından ,55 ideal diye dusunuyorum ben
Bu pko ömur boyu çekecez Allah yardımcımız olsun ama inkir kuru iyi gelir denemektedir fayda varİnanki hiç bilmiyorum en azından ,55 ideal diye dusunuyorum ben
Mrb Dr verdiği fitili kullan çok iyi gelir hemen kesilir akintin sogan kurunu adet öncesinden de söktürücü olarak icebilir sinCanlar bende 4 yildir dogumkontrol hapi kullandim,birakali 2 ay oldu hala regl olamadim. Aile doktoru fitil verdi sari akinti icin kullanmadim daha ve sogan kuru denemek istiyorum ama regl bitince yapin yazmissiniz ben regl olamadim nasil yapcam baslasam olurmu adeti sokturmek icin? Regl olup icim rahatlasin istiyorum sonrasinda bebis dusunuyoruz da..
Eczanelede test varmış yumurtlama gününü hesapliyan bende ona baslicam bu ay inciri bende duymustumİncir ve havuç yumurtlari çatlatıyor zaten pko lilarda belli olmuyor hangi gün yumurtlama olduğu bn bu ayda böyle yapacağım bakalım
Denemekten zarar gelmez benceBu pko ömur boyu çekecez Allah yardımcımız olsun ama inkir kuru iyi gelir denemektedir fayda var
Sonuçta doğal yoldan söktürücü ilaç kullanmaya gerek kalmaz cnmMrb Dr verdiği fitili kullan çok iyi gelir hemen kesilir akintin sogan kurunu adet öncesinden de söktürücü olarak icebilir sin
Ay sorma ya bu pko dan artık herseyi mızı test eder oldukEczanelede test varmış yumurtlama gününü hesapliyan bende ona baslicam bu ay inciri bende duymustum
Evet adet bitiminden 15 gün gectikten sonra testi yapmaya baslaAy sorma ya bu pko dan artık herseyi mızı test eder olduk
Mrb Dr verdiği fitili kullan çok iyi gelir hemen kesilir akintin sogan kurunu adet öncesinden de söktürücü olarak icebilir sin
Aynen öyle oldu ama Allah gelen bisey bundada vardir bi hayırAy sorma ya bu pko dan artık herseyi mızı test eder olduk
Adetler düzene girer Se şayet o zama. Yumurtlama da düzgün olur yani yumurtlama gününü denk getirsen bile sonuçta yumurtanın cm20 olması gerek biz pkolarda yumurta sayısı fazla 10 cm olup catliyor yeterince olgunlaşmiyor .Miyom ve kişler müdahale ediyorEczanelede test varmış yumurtlama gününü hesapliyan bende ona baslicam bu ay inciri bende duymustum
Kabukları soyuyoruz tadı kötü ben burnumu tikadim öyle içtim haemen ardından tatlı biseyler attım agzima hemen gidiyor tadı zatenTmm fitile bugun baslayim ozaman. Bir hafta demisti galiba.
Sogan kuru her seferde taze yapilcak 4e bolup kabuguyla mi kaynatcaz? Ve kokudan icemessem icine bisey katsak olurmu faydasi?
Cnm elbette öyle nasip kısmet daha vakti zamanı gelmemistr pko olupta boy boy çocuğu olanlar ilaçsız doğal yolla hemdeAynen öyle oldu ama Allah gelen bisey bundada vardir bi hayır
Öyle tabiki asla cocugun olmaz diyen hiç bir doktor çıkmadı sadece normal insanlara gore hec olur dedi belki 20 doktora gittimCnm elbette öyle nasip kısmet daha vakti zamanı gelmemistr pko olupta boy boy çocuğu olanlar ilaçsız doğal yolla hemde
Kabukları soyuyoruz tadı kötü ben burnumu tikadim öyle içtim haemen ardından tatlı biseyler attım agzima hemen gidiyor tadı zaten