Canım benim sen bi sogan suyu içmez sen yarın obur gün hamile olan inşallah doğumu nasıl yapcanTmm fitile bugun baslayim ozaman. Bir hafta demisti galiba.
Sogan kuru her seferde taze yapilcak 4e bolup kabuguyla mi kaynatcaz? Ve kokudan icemessem icine bisey katsak olurmu faydasi?
Nekadar kötü olursa olsun tedavin için herşey denenir sakin bırakmaAyy gercekmi
Dedigin gibi tikayip icmeyi denicem ooff.
Hepimiz büyük iştahla icmiyiruzCanım benim sen bi sogan suyu içmez sen yarın obur gün hamile olan inşallah doğumu nasıl yapcan
Aynen öyle canım ne bulsak iccez tadına bakmiycaz takı meleklerimiz dünya ya gelene kadar rabbim kimsenin emeğini bosa çıkarmazNekadar kötü olursa olsun tedavin için herşey denenir sakin bırakma
Amin canım inşallahAynen öyle canım ne bulsak iccez tadına bakmiycaz takı meleklerimiz dünya ya gelene kadar rabbim kimsenin emeğini bosa çıkarmaz
Aynen öyle canım ne bulsak iccez tadına bakmiycaz takı meleklerimiz dünya ya gelene kadar rabbim kimsenin emeğini bosa çıkarmaz
Ayy evet ya inşallah bu ay tutar ds hep beraber halay çekerizSagolun canlar. Ya tabiki icmeliyim boyle stres oldukca daha kotu oluyorum.
Insallah isteyen herkese verir rabbim saglikli hayirli evlat.
Suan hamis kalalim sonra dogurmaya gelince Allah kerim
İnanın stres te çok etkiliyor muş bn gebe kaldıgim zaman hiç düşünmedim kurler kullandımAmin canım inşallah
Mutlu haberlerini bekliyoruzAyy evet ya inşallah bu ay tutar ds hep beraber halay çekeriz
Şöyle birşey yapalım diyorum bubay hamiş olacak diyip olur mu olmaz mı diye dusunmeyelim kurlerimizi içip Allaha bırakalım ama dusunmeyelim malum yedi yirmi dört aklimizdaSagolun canlar. Ya tabiki icmeliyim boyle stres oldukca daha kotu oluyorum.
Insallah isteyen herkese verir rabbim saglikli hayirli evlat.
Suan hamis kalalim sonra dogurmaya gelince Allah kerim
İnanın bursa bebek özlemi çeken ler hamile olduklarını öğrenince o kadar mutlu oluyorum kiMutlu haberlerini bekliyoruz
Tabi cnm aç karnına sabah akşam taze yapıp iccenInsallahhhh amiiin
Ac ve tok karnina farkedermi bu sogan?
Bazen yanlış yazıyorum arkadaşlar telefondan yazıyorum kusura bakmayınİnanın bursa bebek özlemi çeken ler hamile olduklarını öğrenince o kadar mutlu oluyorum ki
Bn adet olmayı bekleyeme cem hemen gidip yapmaya baslayacahimTmm yarin basliyorum bu kure..15 gun boyunca insallah sonuclar guzel olur hepimiz icin..
Cnm bn 15 gün sogan kuru ardindan yumurtlama zaten olduğu için incir havuç kuru yapcmTmm yarin basliyorum bu kure..15 gun boyunca insallah sonuclar guzel olur hepimiz icin..
canım o yazdığımı ne zaman yazdığımı bile hatırlamıyorumMrb inşallah tutmuştur bnde pko yum nasıl ne şekil hangi aralıklarla kullandınız
Bebiss doğdu bırak tinz sanırımcanım o yazdığımı ne zaman yazdığımı bile hatırlamıyorum1 yıldır bıraktım tedavi her şeyi.
malesef bebiş yokBebiss doğdu bırak tinz sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?