- 14 Temmuz 2008
- 6.614
- 95
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bugün aşırı derecede ağızda kuruluk hissediyorum, dilim damağıma yapışıyor, su içsem bile geçmiyor, internette baktım, gebelik belirtisi olabilirmiş bu durum, çok heyecanlıyım, umarım hayal kırıklığı yaşamam.
1 lt suya 1 çay kaşıgı karbonatı koyuyoruz
içine iyice temzilediğimiz alabalıklarımızı atıp suda bi süre bekletiyoruz
daha sonra rendelemiş olduguumz sarımsakları balıkların iç kısımlarına dolduduyoruz
üzerine yogurt sürüp vajinaya salıyoruz 20C' de sabaha kadar bekliyoruz
afiyet olsun daha ne olsun
kızz koptumm
kızzzz neler yazdınızzz sizzz şokk oldumm yemek tarifi gibi
fırın mı kızım bizim vajilerr ne o öyleee şok oldummm
sarımsak soy at yogurt balık karbonat daha ne olsun ver ateşi pişsin oldu olcak
yapmayın etmeyin gözünüzü seveyim yokk artıkk dedirten cinsten bu söledikleriniz
ayy yapmayın etmeyin gözünüzü sevemm
Uhahahahhh canim alemsin ya cok guldum
bugün aşırı derecede ağızda kuruluk hissediyorum, dilim damağıma yapışıyor, su içsem bile geçmiyor, internette baktım, gebelik belirtisi olabilirmiş bu durum, çok heyecanlıyım, umarım hayal kırıklığı yaşamam.
bendee okurken güldümmmü ağladımmı bilemedmm:)
1 lt suya 1 çay kaşıgı karbonatı koyuyoruz
içine iyice temzilediğimiz alabalıklarımızı atıp suda bi süre bekletiyoruz
daha sonra rendelemiş olduguumz sarımsakları balıkların iç kısımlarına dolduduyoruz
üzerine yogurt sürüp vajinaya salıyoruz 20C' de sabaha kadar bekliyoruz
afiyet olsun daha ne olsun
kızz koptumm
kızzzz neler yazdınızzz sizzz şokk oldumm yemek tarifi gibi
fırın mı kızım bizim vajilerr ne o öyleee şok oldummm
sarımsak soy at yogurt balık karbonat daha ne olsun ver ateşi pişsin oldu olcak
yapmayın etmeyin gözünüzü seveyim yokk artıkk dedirten cinsten bu söledikleriniz
ayy yapmayın etmeyin gözünüzü sevemm
yaşıyım dimi valla ALLAH ım muhtaç etmesin yarabbimahahahaha çok yaşa emi sen
yaşıyım dimi valla ALLAH ım muhtaç etmesin yarabbim
dah fazla aratmasın bizlere
kimse yokmuuu
Allahüteala razı olsun canım senin adına sevindim pko olmadıgın kanıtlanmış oldu
doktorum bana asilama olacagin icin ve asit vajinada oldugu icin bi sorun olmaz yani hamilelik olusur asitle temasa gecmez cünkü asilamayla baya bi yol katletmis olacak spermler dei. kafam karisti tabi yapsam zarari olmaz herhalde
ben 24 mayis adet oldum yani bugüüün
tamam canım doğru diyosun neolur ne olmazcanım sen yinede bugunu degerlendir tatlım:44::44:
ohhh gel gel yettin gari iyi olduu
ben bu ay maydonoz süt buharına oturcam yaa
bi yakınımızda onu yapıp hamiş olmuş