Sonbahar depresyonuna girdım buaralar musadenızle :) zaten basındaki sıfatı degısıyor depresyon kısmı hep sabit :) yaz kıs sonbahar ılkbahar :) sendeki azmın ceyregı bende olsa delınmedık duvar bırakmazdım uleyynn :) hiç pes etme devrem zamanla bende sana bakarak ornek alırım belki:) sigara konusunda hamıle kaldığımı ogrenır öğrenmez bırakmıştım her ıkısındede ama esım son kaybımdan belli bi zaman gectıkten sonra sankı sıgara yüzünden kaybetmısım benım sucummus gıbı bı ımada bulundu ve cok yaktı canımı, kendı hıc caba sarfetmesken, ustelık onun verdıgı bi sperm testıydı bu ağrına gıdiyo sımdı, kürtajı yasamıs bırı olarak soyluyo bunu bana bıde. blender sapı gıbı cıhazla tanışmadı tabi daha, doğum masasın gıbı masaya yatıp yasamadı o psikolojıyı.. neyse ara ara gelırım yıne topiğe pc den gırmek zorunda kaldığıma gıremıyorum yaw su akıllı tel olayına hala geçmemekte dırendıgım ıcın :) dokunmatıge bakınmatık kalan bı asya var anlıcagnz karsınızda :)
iyiyim diyeyim şükür, 2 yıldır türkiyedeyiz, 1 aydır gelen misafir 2 yılda gelmedi
iyiyim diyeyim şükür, 2 yıldır türkiyedeyiz, 1 aydır gelen misafir 2 yılda gelmediişe devam ediyorum zar zor, şükür bugünüme
evet cnm sağol, rusyadaydık. ekimin son haftası, yani 32. hafta kontrolünü geçersem 37. haftaya kadar çalışabilir raporu verecek dr, o süre zarfında ben pes edene kadar devam.misafirlerden demek görünmüyorsun
sen daha önce nerdeydinkitaşınma zamanını hatırlar gibiyim ama emin de değilim
ne zmn izne çıkıcaksın ? misafirlerde yormasın seni yahuu , dikkat et kendine canım
evet cnm sağol, rusyadaydık. ekimin son haftası, yani 32. hafta kontrolünü geçersem 37. haftaya kadar çalışabilir raporu verecek dr, o süre zarfında ben pes edene kadar devam.sende var mı yenilik?
soğan suyunda 14.günümdeyim arkadaşlar uygulayanlar var mı bugünlerde benim gibi
bizler çoktan uyguladıkkkk sonuç alamadık hamilellik için
inşallah faydasını görürsün şifan olsun
soğan suyunda 14.günümdeyim arkadaşlar uygulayanlar var mı bugünlerde benim gibi
Merhaba ben yeni basladim küre. Yalniz zor içiyorum. Siz nasil içiyorsunuz?
ilk gün baya ılıtıp içmiştim, daha doğrusu içmekte baya zorlandım ilk gün.. sonra sıcak içmeye başladım, tadına alıştım sanırım sıcak olunca.. forumda limon sıkanlar falan okudum ama ne kadar uygun olur öyle bilmiyorum :) sıcakken içmenizi öneririm :)
Merhaba ben yeni basladim küre. Yalniz zor içiyorum. Siz nasil içiyorsunuz?
limon sıkılmamalıilk gün baya ılıtıp içmiştim, daha doğrusu içmekte baya zorlandım ilk gün.. sonra sıcak içmeye başladım, tadına alıştım sanırım sıcak olunca.. forumda limon sıkanlar falan okudum ama ne kadar uygun olur öyle bilmiyorum :) sıcakken içmenizi öneririm :)
Ben de sicak denedim ama midem bulandi biraz. Aksam bir daha yapacagim bakalim. Tesekkurler. :)
ne zmn teşrif edecekler kısmetse ?hımm rusya mıbuz gibi memleketten geldin demek ohhh iyi yapmışşsın
sana istanbulun kışıda kış gelmiyordur bu durumda dimi
bende yenilik yok canım reglimi bekliyorum işte aşılama için
ben soğan yemem mesela bide suyunu içmek bana okdr zor gelmiştiki
sana tavsiyem sıcak iç ve burnunu tıkayarak iç
bittikten sonra da bi süre burnun tıkalı kalsın
agzına naneli yada meyveli bi şeker at şekerbitince koku tat kalmıo zaten
ben soğandan sonra yediğim o şekeri şimdi yiyemiyorum
direk kürün tadı geliyo sanki midem bulanıo hala
limon sıkılmamalı
şifan olsun inşallah,
ne zmn teşrif edecekler kısmetse ?
hayırlısı olsun güzel haberlerle karşıla yeni yılı inşallah kuzucuğum, dualarımdasınız her zaman asyam ve sen26 ekim gibimodum düşük bu aralar kış geldi diye mi nedir içim daralıyor sanki
tedaviye başlarsam bi umut dolar içime belki
bende sabırsızlıkla bekliyorum canım
hayırlısı olsun güzel haberlerle karşıla yeni yılı inşallah kuzucuğum, dualarımdasınız her zaman asyam ve sen
şimdi ben de öyle düşündümsağol canım benim hepimizin dileği aynı ama işte olmayınca olmuyor
yüce Rabbim inşallah ol der ve oluverir bu sefer
hiç anne olamıcakmışım hissine bu aralar fazla kapılıyorum
sanırım artık tedavi vakti geldi çattı tamda zamanı hatta
şimdi ben de öyle düşündümhareket bizden bereket Allah'tan kuzucuğum ümidini yitirme, olacak. ümidini kesenler mahrum olurlar.
Geçen gün arkadaşlar hatırlattı 7 ay öncesini de bana... nasıl dibe vurduğumu, çaresizce kendime iğneler yaptğım günleri, ruh gibi dolandığımı, nasıl üzüldüğümü.. şükürler olsun bugünüme, Allah dileyen herkese versin inşallah, çünkü bunun başka türlü telafisi yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?