- 23 Nisan 2011
- 8.306
- 2.457
Sonbahar depresyonuna girdım buaralar musadenızle :) zaten basındaki sıfatı degısıyor depresyon kısmı hep sabit :) yaz kıs sonbahar ılkbahar :) sendeki azmın ceyregı bende olsa delınmedık duvar bırakmazdım uleyynn :) hiç pes etme devrem zamanla bende sana bakarak ornek alırım belki:) sigara konusunda hamıle kaldığımı ogrenır öğrenmez bırakmıştım her ıkısındede ama esım son kaybımdan belli bi zaman gectıkten sonra sankı sıgara yüzünden kaybetmısım benım sucummus gıbı bı ımada bulundu ve cok yaktı canımı, kendı hıc caba sarfetmesken, ustelık onun verdıgı bi sperm testıydı bu ağrına gıdiyo sımdı, kürtajı yasamıs bırı olarak soyluyo bunu bana bıde. blender sapı gıbı cıhazla tanışmadı tabi daha, doğum masasın gıbı masaya yatıp yasamadı o psikolojıyı.. neyse ara ara gelırım yıne topiğe pc den gırmek zorunda kaldığıma gıremıyorum yaw su akıllı tel olayına hala geçmemekte dırendıgım ıcın :) dokunmatıge bakınmatık kalan bı asya var anlıcagnz karsınızda :)
bana her mevsim depresyon diyorsun yani
asyam şimdi zaman depresyon zamanı değill topla kendini hemencikkk
beni örnek alma derim :) ben o azimle.... dağları delen değilim yani
gelelim sana yani eşin sen sigarayı bırakınca bişeylere adım atacaksa bırak gitsin asyam ya inatlaşma boşver
hem zaten bu senin yararına olacak bi durum her açıdan öyle değil mi
senin duygularını anlaması mümkün değil çünkü o bi erkek baba olma duygusu sonradan kazanılan bişey ama annelik öylemi her kadının içinde bi anne vardır dimi. neler hissettiğini asla anlayamaz
güzel günler göreceğiz hep birlikte inşallah yakındır ozamanlar
bakınmatik asya direnme kızım artık ya gel sende beraber azmedelim