iyiyiz kuzucuuum, döndük biz de iş başı yaptım bile pzrtesi, ama ancak girebildim işte internete vallahi yoğunluktan . dün kontrol vardı, bebek iyi şükürler olsunAllah en güzel mutlulukları, daha iyi haberleri sana da yaşatsın inşallah oğlan büyüyor cnm 750 gram olmuş, boyu 30 cm olmuş. haftasına göre iyi şükürler olsun. yarın şeker yüklemesi yapılacak bi aksilik olmazsa. bi de tetanos aşısı günü geldi yine günler böyle geçiyor işte...
sen anlat bakalım şimdi, nasıl geçti, neler yaptın, nasılsın, yenilik var mı?
sağol kuzucuğum.canım benim maşallahherşeyin yolunda olmasına çok sevindim inan ki
bende uzun bi tatilin ardından geldim evime
görümcenin düğünü vardı onun koşuşturması falan derken zaman nasıl geçti anlamadım hiç
yenilik olarak ebeye gittim ben ordabelime yakı yaptı pamugun üzerine bişeyler falan döktü belime yapıştı o 3 gün kaldı sıcakla beraber o 3 gün öyle zor geçtiki
faydası oldumu dersen olmadı malesef regl oldum daha yeni
bu ay aşılama için gidecektim bide biliosun ama işte biraz dinlenmek istedim hem bedenen hem ruhen
önümüzdeki ay 2. aşılama için gideceğim nasipse
işte benden de haberler böyle foliğim
sağol kuzucuğum.
iyi yapmışsın, ben de gitmiştim, yakı falan değil de göbeğimi çekmişti geçen yaz bi teyze. 3 sabah aç karnına gitmiştik yanına. "Tedaviyi bırak, ihtiyacın yok, olacak senin çocuğun 2-3 aya kalmaz" demişti
sen de bak bakalım.. hakkında hayırlısı olsun, yuvanı hayırlı evlatlarla taçlandırsın Rabbim.
iyiyim kuzucuğum , evet aynı koşturmalar bizde de olduğu için kaçar gibi gidip geliyorum vallahi, karnım büyüdü, darbeler belirginleşti, dışardan dalgalanmalar şeklinde sürtünmeler oluyo, şükürler olsun bugünümüze. bayram tatilinden bu sabah döndük biz de. isim bakıyoruz daha. kışlık hazırlıklar ufak yollu bizde de oluyor. sen iyisindir inşallah. tedavi düreci başlayınca yazarsın. kendine iyi bak cnm görüşürüz.folik kuzummmm nasılsın neler yapıosun pek ugramıyorsun sanırım
bende yogunluktan ugrayamıyorum canım bu aralar kışa hazırlık bayrama hazırlık modundayım
sen nasılsın bebişin nasıl göbüş iyice çıkmıştır artık
isim konusunda karar kılabildin mi
bende muhtemelen ay başında 2.aşılama için gideceğim canım
yine gelişmelerden haberdar ederim
iyiyim kuzucuğum , evet aynı koşturmalar bizde de olduğu için kaçar gibi gidip geliyorum vallahi, karnım büyüdü, darbeler belirginleşti, dışardan dalgalanmalar şeklinde sürtünmeler oluyo, şükürler olsun bugünümüze. bayram tatilinden bu sabah döndük biz de. isim bakıyoruz daha. kışlık hazırlıklar ufak yollu bizde de oluyor. sen iyisindir inşallah. tedavi düreci başlayınca yazarsın. kendine iyi bak cnm görüşürüz.
canım benim bayramında mubarek olsun bu arada
ohh maşallah ne güzel,gelsin tepikler. az kaldı inşalah kucagınada alacaksın paşayı
tabi canım o süreçte kafanın etini yicem başka yicek kim var ki
ben 4 eylülde regl olmuştum bu sabah açık kahvemsi bi leke geldi erken regl olucam sanırım
tedaviye starta az kaldı anlıyacagın
sağol kuzucuğum, sizin de bayramınız kutlu olsun. telaşı koşturmayı atlattın, artık gönül rahatlığıyla aşılanıp kuluçkaya yatabilirsin, havalar da soğuyor ooh mis
inşallah cnm inşallah kuzucuğum inşallahyaaa bir ay daha bekleyeceğim
kan tahlili yaptırmıştım calsiyum ve bi kaç vitaminim eksik çıktı
sağlık ocagındaki dr değerlerini biraz yükseltip başla tedavine dedi
olası bi gebelik sürecinde ekstra vitamin kullanmak zorunda kalma dedi
o sebeple bu ay vitamin alıyorum bol bolbiraz kiloda yaptı haliyle
öyle işte havalar biraz daha soguyacak kış bebişi olcak inşallah
hayaller hayaller ..... nasip bakalım
yaaa bir ay daha bekleyeceğim
kan tahlili yaptırmıştım calsiyum ve bi kaç vitaminim eksik çıktı
sağlık ocagındaki dr değerlerini biraz yükseltip başla tedavine dedi
olası bi gebelik sürecinde ekstra vitamin kullanmak zorunda kalma dedi
o sebeple bu ay vitamin alıyorum bol bolbiraz kiloda yaptı haliyle
öyle işte havalar biraz daha soguyacak kış bebişi olcak inşallah
hayaller hayaller ..... nasip bakalım
bu işi babasına paslamakla iyi mi ettim kötü mü ettim bilemedim, çocuğun dişi çıkacak ama adı yokdevremmm kuluckayamı yatmaya karar verdın kıııızzzz :)ınsallah tutar kuzucum folıgın ardısıra dızılırız, once sen sonra ben:) klube gırmeye tırsar oldum ben bebek konusunda napıosunuz dıye sorcanız bende bısey yapmadığımızı solıcem sonra ağzımın ustune samarı yapıstırcanız dıye :) son durumlar soylekı ben kocamın degerlı totosu kalkıpta hastaneye gıtmeye usendıgı ıcın sıgaraya yenıden başladım halt ettım, suandada bırakmassan gıtmıcem hastaneye dıyo, bende dr gıtmessen bırakmıcam sadece ben çabaladım bugüne kadar dıyorum, bı ınatlasmadır gıdıyoruz, 1, 2 aydır korunmayı bıraktım ama hamıle kalmak ısteyıp hamıle kalmaktanda bı okadar korkar durumdayım ya kaybedersem dıye, asılama benımde aklımdan gecmıyor degıl suaralar, karmancorman anlıcanız kafam, folıgım paşanın ısmı neolucak merakla bekliyorum buarada
bu işi babasına paslamakla iyi mi ettim kötü mü ettim bilemedim, çocuğun dişi çıkacak ama adı yok
çakalsın yaabıde babasınamı pasladın ıyı gari yaa okadar kurlerı sıkıntıları bız cekelım ısmı baba koysun, aklını basına devsır folıııkkk :) beraber koymak en guzelı enazından tamamen devreden çıkarmakta olmazda:) hemen lıste yapıp onune koy bence o secıyormus gıbıde olur hem nihahah
devremmm kuluckayamı yatmaya karar verdın kıııızzzz :)ınsallah tutar kuzucum folıgın ardısıra dızılırız, once sen sonra ben:) klube gırmeye tırsar oldum ben bebek konusunda napıosunuz dıye sorcanız bende bısey yapmadığımızı solıcem sonra ağzımın ustune samarı yapıstırcanız dıye :) son durumlar soylekı ben kocamın degerlı totosu kalkıpta hastaneye gıtmeye usendıgı ıcın sıgaraya yenıden başladım halt ettım, suandada bırakmassan gıtmıcem hastaneye dıyo, bende dr gıtmessen bırakmıcam sadece ben çabaladım bugüne kadar dıyorum, bı ınatlasmadır gıdıyoruz, 1, 2 aydır korunmayı bıraktım ama hamıle kalmak ısteyıp hamıle kalmaktanda bı okadar korkar durumdayım ya kaybedersem dıye, asılama benımde aklımdan gecmıyor degıl suaralar, karmancorman anlıcanız kafam, folıgım paşanın ısmı neolucak merakla bekliyorum buarada
bıde babasınamı pasladın ıyı gari yaa okadar kurlerı sıkıntıları bız cekelım ısmı baba koysun, aklını basına devsır folıııkkk :) beraber koymak en guzelı enazından tamamen devreden çıkarmakta olmazda:) hemen lıste yapıp onune koy bence o secıyormus gıbıde olur hem nihahah
çakalsın yaa
çakalsın yaa
önce bi tribimi yapayımm
üstüne bir de sitem
vee şimdi gell bakalım kızzzz özledikk valla
bi görünüyorsun bi kayboluyorsun yetti gayri kop gel buraya
kuluçkaya yatacaktım da önümüzdeki ay artık :))
yaw şu topiğe ''önümüzdekiay'' diye arama yapsam milyon tane mesajım çıkar içinde önümüzdeki ay geçen
sana gelinceeesigara içmene bişey diyemem şahsen bende içiyorum
içmedim de ne oldu diyip başladım bende, ama tedavi zamanı bırakabiliyorum öylede yetenekliyim
bida gidersin gelmezsin diye hiççç bebek konusunu sormuyorum ozmn
önce bi buralara alıştıralım seni sonra sorarımnihahaha
nihahahahah
hemde ne çakal valla yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?