benim düşünceli arkadaşım
baktı bu kız kürsüz bayadır hemen buldu bi kür yapıştırdı sayfaya
helal olsun valla çok hor geçti
geçti deee kığızzzzzzzz aldım tarifi de yapsam mı acep onu bilemedimmmm
siz yapcakmısınız ne düşnüyosunuz ?
valla hem erkek hem kadın yiceği için düşünülebilir bide 7 gün az bi süre yani
denesekmi hatunlar ?
ösledimmm sizleriiiiii cankuşlarrr
Hepinizin Bayramı Mübarek olsun...
ALLAH bizlere de torunlarımızın el öpmeye geldiği günleri göstersin İNŞALLAH
(torunlarımız dedim çünkü bizim evladımız olacakki torunumuz olsun dimi.. tee o günleride görelim inşallah, bizim evlatlarımız bizim gibi evlat hasreti çekmesin ki bizde bu evlat hasretini yaşamış biri olarak bide torun hasreti çekmeyelim diye,, yani çok derin düşündüm :):) : ) : ) : )
yoook, ben yatmaya gidiyorum, yarın sabahçıyımheyy kimse var mı
oooo geç kaldın bilemyoook, ben yatmaya gidiyorum, yarın sabahçıyım
nasıl geçsin güzelim iyidi ama başbaşa kocamla bayram geçirdik ailelerimden uzak oldugu kadar artıkburdayız cnmnasıl geçti bayram. ? var mı ilginç notlar?
canım ne zamandır yoksun demek bu yüzden yoktunCanlarim. Nasilsiniz ben hala gebe kalmaya calisiyorum.gobekten igne yaptim iki ay asiri yumurta gelisti tedaviyi kestik cok zor gunler geciriyorum yumurta var hepsi gelisiyo ama hicbisey olmuyor. Duaniza ihtiyacim var unutmayin beni allah hepimizin yardimcisi olsun insallah bugunler gececek
ben de gitmedim bi yere yalnızdım bayramda..nasıl geçsin güzelim iyidi ama başbaşa kocamla bayram geçirdik ailelerimden uzak oldugu kadar artık
valla ilginç bişey yok canım
bende 11 ekimde regl oldum
adaçayına başladım yumi günlerine kdr içeyim diyorum ne bileyim ölesine deniyim dedim
senin nasıldı ? yoksunuz ne zamandır kaçak asyacan nerdeeeeee?
yyaa sende mi görmedin asyayıben de gitmedim bi yere yalnızdım bayramda..
iyi yapıyosun iç tabi.. asya iyidir umarım görüşmedik epeydir. ben ciddi yoğunum şu sıralar
olabilir cnm bilemiyorum. uygun olunca yazarım kendisine..yyaa sende mi görmedin asyayı
nerlerdeki bu kız merak ettim
acaba bayramda gitti de memlekete daha dönmedi mi ki
senin yognluk iş güç mü ?
aşılama bida ne zmn olcak o onuda bi netlik kazanmış durum varmı?
kolay gelsin ozaman canımolabilir cnm bilemiyorum. uygun olunca yazarım kendisine..
evet iş güç bnm.
aşılamayı ertelemiştik biraz evet belki gelecek ay bakarız bi tekrar
amin cindi hoşgeldin. çok seviniyorum eski dostlardan gebiş haberleri alınca. darısı başımıza. kendinize iyi bakınkızlar meraba.sizi çok özlüyorum aklımdasınız ama yeni siteye alışamadım ya giremiyorum bocalıyorum.yazılar net gelmiyor.merak ediyorum hepinizi.asyacan sen düşüklerden sonra araştırma yaptırdın mı?benim progesteron düşüktü ilaçla düzeldi çok şükür.oğlum yaramaz teyzeleri durmak istemiyo içerde zor tutuyoz:)))hep dinlenmek zorunda kalıyorum bi iş yapmıyorum.mybaby sen bi daha tüp denedin mi?nukranın oğlu dünyaya geldi mi?folik napıyosun?rabbim en kısa zamanda sizlere de nasip etsin inş.
evet gerçekten yorgunum maybeybim.. Allah senin de sabrının mükafatını versin inşallah nukram gibi..kolay gelsin ozaman canım
bende şu konuştugumuz kür vardı ya senin attıgın hani balla karışan onu deneyim dedim
sonra ne olduysa bişeyler oldu malzemeleri alamadım başlayamadım artık bidahaki aya deniyim diyorum
yorulduk be folikim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?