Dersanedekı halımıde anlatmıstım ya yavrum sana en on sırada sınıfla muhatap olmadan bı kosede sessız sedasız oturan bır tıp :) Kaynasana kadar kurdesen dokerım ben ınsanlarla, utana sıkıla ezıle buzule, dıstan ılk basta herkesın kıl oldugu bır tıpmısım işyerimde bızzat solemıslerdı yuzume kaynastıktan sonra ne havalı bır tıp dıye sonradan bız senı boyle bılmıyoduklar basladı :)
Dersanedekı halımıde anlatmıstım ya yavrum sana en on sırada sınıfla muhatap olmadan bı kosede sessız sedasız oturan bır tıp :) Kaynasana kadar kurdesen dokerım ben ınsanlarla, utana sıkıla ezıle buzule, dıstan ılk basta herkesın kıl oldugu bır tıpmısım işyerimde bızzat solemıslerdı yuzume kaynastıktan sonra ne havalı bır tıp dıye sonradan bız senı boyle bılmıyoduklar basladı :)
cnm yüz yüze girişkenlik, sosyal cesaret başka, yatarak yazışmak başkakendimden biliyorum hayatta yanaşamam, ilk adımı ben atamam, atabilirim de ama atmam, domuz gibi beklerim soğuk soğuk
Bebeğim geldimne ayaksınız kız siz :76::76::76::76:
klavye delikanlıları sizi
folikim sende mi brütüs dicem yani Çok ilginç ben neysem oyum arkadaş
ne ayaksınız kız siz :76::76::76::76:
bahsettin bahsettinde inanamadım hala şoktayım
seninle ilk tanışdıgımız zamanı hatırlayamıyorum dua et :26:
ama ben senden hiç öyle bişey sezmedim aksine çok pozitif düşüncelerim oldugunu hatırlıyorum ama
Bebeğim geldim
Burda yuzyuze degılız ya daha rahat gırmıs olabılırım muhabbete ama gercek hayatta cok zor, 2 yıldır aynı evde oturuyorum bıtane bıle komsumu tanımıyorum, tanımakta ıstemedım cok gruplasmıslar kendı aralarında bende hangı gruba dahıl olcam bılemedım ki oturup kalkmadıgım halde dedıkodumu yaptıklarına bızzat sahıt oldumyakın cevrem zaten cok memnunlar halımden cen cen susmayan bı tıpım samımı olduklarımla ama yenı tanısmalar sıkıntılı bende ıste, bende senın ıcın cok guzel duygular beslıyorum laf aramızda
her yerde elitim diyosun yanedostlar ben kaçar yarın işbaşı yapıyorum, akşama görüşürüz asyam fırsat bulursak. maybeybim sana da sayılı saatler kaldı yola çıkmana. kendine iyi bak, dinlen güzelce, zilleri tak gel. 5 austosta görüşürüz cnm. iyi tatiller.
Uff ozaman bayram sonuna kalsın ben kaynasamam sımdı kolay kolay ınsan azmanı bı tıpım oldgndan bahsetmıstım sanırımbana ön ayak olursunuz hosgeldın de ablana elını öp felan
hah işte al benden de o kadar, en sık duyduğum sözlerdir o çevremden. "çok soğuk ve kendinden emin, terslicekmiş gibi bi duruşun var ama tanıdıktan sonra ne samimi biri olduğunu anladık" diyollaa
ne ayaksınız kız siz :76::76::76::76:
her yerde elitim diyosun yanedostlar ben kaçar yarın işbaşı yapıyorum, akşama görüşürüz asyam fırsat bulursak. maybeybim sana da sayılı saatler kaldı yola çıkmana. kendine iyi bak, dinlen güzelce, zilleri tak gel. 5 austosta görüşürüz cnm. iyi tatiller.
hoşgeldin kuzummm
bak burda iki tane çekingen hatun var benebakbiyo ve folik
ama normalde öylelermiş diyolar da ben inanmadım şahsen
burda şimdi can ciğer kuzu sarması oluverirsiniz
sanada sölim yeni bi topik acıcaz burdan tüyme planları yapıoruz çok komik muhabbetlerimiz var bizimde burda a-rahat rahat cıvıtamıyoz çünkü
hoşgeldin kuzummm
bak burda iki tane çekingen hatun var benebakbiyo ve folik
ama normalde öylelermiş diyolar da ben inanmadım şahsen
burda şimdi can ciğer kuzu sarması oluverirsiniz
sanada sölim yeni bi topik acıcaz burdan tüyme planları yapıoruz çok komik muhabbetlerimiz var bizimde burda a-rahat rahat cıvıtamıyoz çünkü
Zaten sendede sezıyordum bendekı gıbı bır domusukluk :)
:))) Herkese nasıp olmaz devrem bu hallerımız kıymetını bıl yani :)))
Yesinler onun elıtlıgını hıhh :)) tamam kuzucumm ıyı geceler tatlı ruyalar sanaa dınlen bolcana
Bak sımdı heyecan yaptım dermısım :) elınımı opcektım devrem ne dıcektım ben burdaa :) yada tukur suratınamı dıcen sımdı sen banaD
Hosbulduk kuzumaçın kız o topigi bencede daha rahat civitiriz nekadan ayıp kardeslere öyle çingen denir mi aaa
domuşuklar sizi :13: biliyorum zaten kıymetinizi
hoşgeldin dicen demiştim önceki mesajımda
ne tükürcen kız tükürceğin zamanı sölücem ben sana ama o kişi melindam değilbekleyip göreceğiz
Hosgeldın aramızaa :) al ıste tıkandım burda mybabymmm :)) hemsehrım demıs mybaby sendemı acıpayamlısın??
kız çingen demedim kiiiiçekingen dedim
sende gel gel yeni topiğe o potansiyeli sezdim senden
yaaa gördünmü mybeybin bu topiklerden transfer oldu tüp topiklerineee
Rabbim gebelik topiklereine erişmeyi nasip etsin inşallah yeni rütbemde
Hosgeldın aramızaa :) al ıste tıkandım burda mybabymmm :)) hemsehrım demıs mybaby sendemı acıpayamlısın??
ahanda dakka bir gol bir
kızım izmirli ordan hemşehrim
acıpayam dediiiiiiiiiiiiiiiiiiii allah seni yarıldımmmmmmmmmmmmmmmmmmm tavaslıymış o
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?