Topıgı acmadan hunıyı taktın ya bacı sen kafayaD otur oturdugun yerde senın bı sucun yok ataların sucu o okadar karısık konusmasalarmıs dımı ama D
AMaan tas attımda kolummu yoruldu agızdan bı cırpıda cıkıyor ıste yasanırkenkı sıkıntılarada hııııııc gırmeyek D
aman ha sakın sen utanayım deme zaten
Topıgı acmadan hunıyı taktın ya bacı sen kafayaD otur oturdugun yerde senın bı sucun yok ataların sucu o okadar karısık konusmasalarmıs dımı ama D
AMaan tas attımda kolummu yoruldu agızdan bı cırpıda cıkıyor ıste yasanırkenkı sıkıntılarada hııııııc gırmeyek D
Canlar kardesım arıyor Ben Guzın abla moduna gecıyorum smdılık ıyı geceler topık konusunu yarın halledelım ınsallah opuyorm hepınızı canlar
bu sefer kaçtım ben de öpüyore maybeybimmmgood night!
dağılın uleeeyn gebe geldiiian itibariyle 2 saatlik gebeyim
Heeeyyttt bee agzin bal yesin bacimm ne kadar pozitifff ve kendinden emin geldin bana bii heyecan sardii beni güzel rabbim güzel sonuçlandirsin inşallahhh.
Tutunsun kuzucuğun ...
Birakmasin seni 9ay boyuncaa
Amin!
Nereye gidiyorsunuzzz kizlar
oldumu şimdi ağir bir terk ediş buu.
Soğan umut dağitiyor bilmez misiniz
kizlarrrr giderseniz ahanda yaziyorum şuraya gelmem bi daha buralara ...
topigi canli tutan sizsiniz arkidişlerr..
öpüldünüz
rabbim hayırlısını nasip etsin inşallh cmn benim inş. 9 ay sonra bebişini kucağına alırsındağılın uleeeyn gebe geldiiian itibariyle 2 saatlik gebeyim
rabbim hayırlısını nasip etsin inşallh cmn benim inş. 9 ay sonra bebişini kucağına alırsın
öpüldünüz
Canım bır stres atma topıgımız olsun ıcım sısıyor bnım bu topıkte artık hep bebek konusuyorz olduydu olmadydı vs azcık kendımıze gelelım yavrum yaa
Mybaby arada gelır kur tarıfı felann verır yıne:) sende gelırsız sacmalarız bırlıkte
canım selserley yaaumut fakirin ekmeği.. umut.. umut etmek ilk adımdır ve ilk adım yoksa yol da yoktur. tutunsun bana kuzucuklarımmm hiiç bırakmasın hiç!
Canım bır stres atma topıgımız olsun ıcım sısıyor bnım bu topıkte artık hep bebek konusuyorz olduydu olmadydı vs azcık kendımıze gelelım yavrum yaa
Mybaby arada gelır kur tarıfı felann verır yıne:) sende gelırsız sacmalarız bırlıkte
bize bişey dağıttığı yok bacım soğanın, biz birbirimize umut oluyoz yetersoğana ihtiyacımız yok hıh yeni topiği açcak da buraya uğrarız gibi geliyo bana ama bnm hiiç niyetim yok. taktım dünden beri burası bize uğursuz geliyo gaiba diye
Aaaaa ugursuzluk mu? bak bu benim hiç aklima gelmemişti.
Eger içine öyle bir vesvese girdiyse
yaptiysan öyle bir totem bence hiç durma açmalisin bir topik.
Her şey Rabbim de biter kuzucugum.
zaten bu topik sogan kimlere yaramadi
topiği gibi maşallahh.. :-O
öpüldünüz
selam kızlar bende perşembe günü test yapıcam rabbim inş. hayırlısıyla nasip eder bana ve isteyen bekleyten herkese en kısa zamanda inşallah.
kuzum sende gelirsin kiiii hayret bişisin yani seni götürmücez mi sandınnn
hayırlısı olsun tatlım Rabbim inşallah mucizeni göndermiştir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?