- 16 Mayıs 2014
- 1.634
- 54
kafayı sıyırcaz artık yeteeeer sokakta önümüze geleni kolundan tutup sen de mi soğan içtin dicez yakında
kızz yok o benı obur topıgden cagırıyorda ondann
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kafayı sıyırcaz artık yeteeeer sokakta önümüze geleni kolundan tutup sen de mi soğan içtin dicez yakında
eveeeett ama ıse yaramadı kuzumm beee valla ılk adet duzensızlesmeye basladında ıctımde hemen kendılınden oluyordum o ay sımdı yıne tarlusala talımm cok maralım bozuluyor ama yılmak yokk yıne yapacam hatta ıkıncı ay 10 gnmus ben yıne 15 yapacammm bır de dısım tuuttu kı sorma yarın oruc tutmayacam dıscıye gıdecem 1 haftadır cekıyorm ama artık dayanamıyormmm sen ne yaptım nasılsın görusmeyelı canmm
hee kaptım topiği naberrr
beybişim topikten sıyrılma planlarımızı görünce üzülmesin ama onla alakası yok
biz bu konu dahilinde sohbet etmediğimiz için gidiyoruz değilmi o da gelsin hem bıraksın bu topiği oda dimi
pardon sogan suyu mu içtiniz öle bi koku sezdim de dermişizzzzzz
:111::111: ay asyaaaaam ALlah senden razı olsun inşallah öldüm ya bacım yıkıldım burda :111:
çuvaldız sen misin asyam duydun mu
:111::111: ay asyaaaaam ALlah senden razı olsun inşallah öldüm ya bacım yıkıldım burda :111:
Beybısım zaten gorene kadar bız toz olmus oluruz ılgılenmıyorkı bızımle bakımsız sevgısız kaldık burda oda sıkılmıstır bı gıdın garı dıyodur gelır ardımızdan
Bana cuvaldız dedı ya laa Mybaby devrem senden cuvaldızın acıklamasını ıstıyorum acılen Ve osozun dogrusunu 100 kere defterıne yazcan taammıı D seviyorum ben sizi canlar beee mıy mıy alınganlıklarımız yok sukurkı herbıseyı soyleyeblıoz bırbırmıze
anladım canım bende yaklaşık 1,5 sene önce denedim bu soğan suyunu gebe kalmayı saglıyor diye
içtiğim ay herhangi bişey olmadı değişk aynı adet gördüm akıntı vs bişeyde olmadı
faydasını görenlerde oldu tabi şahit oldum bizzat
adet düzensizliğine iyi geldiğini bilmiyordum onu senden duydum ilk kez canım
en azından kist mist vs bişey varsa şifa olmuştur inşallah sanada
yılmak yok tabiki canım biz bu yola baş koyduk bi kere tam gaz devam Allah sağlık güç verdiği sürece
geçmiş olsun diş ağrısı çok fena hemen git ihmal etme
bende görüşmeyeli pek bişey yapmadım tüp maceram bittiğinden beri bi boşluktayım sanki yeni şeyler denemk istiyorum ama ne denesem bilemiyorum
şimdilik araştırma aşamasındayım boş boş ekimi bekliyecegime acaba aşılamamı yaptırsam devlette dedim ama morfoloji %1 ihtimal çok zor
bilmiyorum işte kafam allak bullak bi süre düşünmeyim gebelik olayını diyorum ama illaki düşünüyorum canım:44:
karıştırma kız kafamı benim tabi:44: ben değilmiyim yoksa :44: laynnn kafamı karıştırmaaa kıgızzzzzzzzz:18:
tamam tamam benim önce kendine sonra cuvaldıza olduguna göre ben cuvaldızım son kararım eminim
Bana cuvaldız dedı ya laa Mybaby devrem senden cuvaldızın acıklamasını ıstıyorum acılen Ve osozun dogrusunu 100 kere defterıne yazcan taammıı D seviyorum ben sizi canlar beee mıy mıy alınganlıklarımız yok sukurkı herbıseyı soyleyeblıoz bırbırmıze
karıştırma kız kafamı benim tabi:44: ben değilmiyim yoksa :44: laynnn kafamı karıştırmaaa kıgızzzzzzzzz:18:
tamam tamam benim önce kendine sonra cuvaldıza olduguna göre ben cuvaldızım son kararım eminim
Selam canlarım iyisinizdir inş Ramazan nasıl geçiyor ,topikte yeni gelişmeler varmı ??????
Selam canlarım iyisinizdir inş Ramazan nasıl geçiyor ,topikte yeni gelişmeler varmı ??????
Mybabyyyyy yiyeriimmm lan seniii Igneyı kendıne cuvaldızı baskasına batırcan derler ya ordakı cuvaldız ıgneden daha kalın bısey oluyor.
iğneyi önce kendine batır sonra çuvaldızı başkasına
ben gidiyorum bida gelmemek üzere bu utanç bana bir ömür yeter kk dan hesabımı silcem o dereceeeeeeeeeeeeeeeeee
Mybabyyyyy yiyeriimmm lan seniii Igneyı kendıne cuvaldızı baskasına batırcan derler ya ordakı cuvaldız ıgneden daha kalın bısey oluyor.
iğneyi önce kendine batır sonra çuvaldızı başkasına
ben gidiyorum bida gelmemek üzere bu utanç bana bir ömür yeter kk dan hesabımı silcem o dereceeeeeeeeeeeeeeeeee
evet canm 5 ay ıcın dıyo saracoglu adet duzensızlıgı ıcın bende aynı canm dusunmeme gıbı luksumuz varmı malesef o bızım ruyalarımız hayalllerımız canm bende doktor arastırıyorm adetlı gel dedlıer bakacam artıkk adet olımde bayrama denk gelmezse ben lenfosıtı denemek ıstıyorm bagısıklık sıstemıme felan baktıracamm
Ve aleykumselam feridem, sukur ıyyız sen nasılsınn topıgıde kendımızıde gelıstıremedık ve sucu topıge attık tasınma planları yapıyoruz topluca D hısar dogurdu, sercemın az kaldı, mybabyde tup patladı, bende taze bır kurtaj mevcut, amaa folık taze asılattı kendını bugun ınss onun uzerıne cullandık suan D
anladım canım hayırlısı olsun inşallah içine sinen bi doktor merkez bulursun
tabi iyice araştırma yapılsın bu sefer tekrar üzülmeni hiç istemem RAbbim yüzünü güldürsün
var canım son gelişme ben bir çuvaldızım
ben aşılandım bugün feridem 12 saattir aşılıyım
çuvaldız yorgan iğnesi kocccaman
tamam ya kıyamadım çuvaldız sensin tamam
Bıraz oncekı msj sayısı konusundakı benım halım aynı D ne hesap sılcen beaa kımse gormedı aramızdaa ihihih bak ben utanıommu hııcc ben degıldım o edasında devam edıom burda
ne utancammmmm be kader utansın bana bu sözü yanlış hatırlatan beynim utansın hafızam utansın
mybaby yok artık gitti unutun onu dalga geçtiniz benle atasözümle dalga geçtinizzzz:100:
al sana al al al al iğnede değil çuvaldızda değil direk bıçakkkkk saplıyom kendime:104::104::104::104::104:
maşallah sıkıştırılmış dosya gibi fışkırdın iki satırda döktün ayların özetini