sogan kürü kullananlar

canim kabizlik icin her gun erkenden saat 6 da dur 1 bardak ilik su ic bak gor 1 haftada nasil duzelicek yoluna giricek

normalde uyanınca içiyodum ama 7.30 da bide saat 6 yı deneyim canım inş. faydasını görürüm teşekkür ederim :)

normalde uyanınca içiyodum ama 7.30 da bide saat 6 yı deneyim canım inş. faydasını görürüm teşekkür ederim :)

vallah canim biz icdik anne kiz hayrini gorduk sende gor tatlim birde cilek cok yi kahvaltidan once 2-3 tane yi... kabizlik insanda kilo almagada yol alciyor ben olurken kilo almisdim sonra duzelince kendi kendiliyinden gitdi kilolar... annemde ayni benim gibi ne diyet yapsak fayda vermiyordu o donemde sonra duzelince diyetsiz gitdi kilocuklar

ilişkiye giremiyosun canım kasıp kalıyosun zor bi dönem geçirdim allahıma şükür yendim eşiminde desteğiyle

ayyy canım ne kadar zor benim dayımın karisi da öyleydi 7 sene olmadı dr lar bile çare bulamadı en som bir hocaya gittiler ondan sonra allah ın izniyle oldu sukur atlatmıssın

sıcak ama basık yani bunaltıcı bir hava var canım

burdada oyle cok sicak her gece yagmur yagiyor ardirdan sabah yakici gun cikiyor sikiliyorum tum gunum evde geciyor buralari tanimiyoru ve kimsemiz yok burda ki gidelim ve bize konuk gelsin cok sikici sehirdeyim :KK43:

burdada oyle cok sicak her gece yagmur yagiyor ardirdan sabah yakici gun cikiyor sikiliyorum tum gunum evde geciyor buralari tanimiyoru ve kimsemiz yok burda ki gidelim ve bize konuk gelsin cok sikici sehirdeyim :KK43:

canım sen gurbete mi gelin gittin annenler felan yoklar mı

ıyıyım tatlım ya ..havalar sıcakladı ıyıce ya benıde basıyo arada ...:)bu gece ızmıre gıdıcem aılemın yanına ..tasınmadan once
aradan cıkarıyım onlarıda...tabı buaradada kolılemeye devam edıyorum ..bı yandanda ders calısıyorum ..falan fılan ..dunya mesgalesı ıste ..sen nasılsın cnm

X