canim kabizlik icin her gun erkenden saat 6 da dur 1 bardak ilik su ic bak gor 1 haftada nasil duzelicek yoluna giricek
normalde uyanınca içiyodum ama 7.30 da bide saat 6 yı deneyim canım inş. faydasını görürüm teşekkür ederim :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canim kabizlik icin her gun erkenden saat 6 da dur 1 bardak ilik su ic bak gor 1 haftada nasil duzelicek yoluna giricek
çok eğlendik valla mybabyyciğim en son finali yaptı ondan sonra dağıldık zateeen
valla kızlar güzel sohbet olmus bu gece kociş uyursa bende gelirim
normalde uyanınca içiyodum ama 7.30 da bide saat 6 yı deneyim canım inş. faydasını görürüm teşekkür ederim :)
hehhe ne çektikk bee
bekleriz canım buyur gel
kahvelerde benden
ilişkiye giremiyosun canım kasıp kalıyosun zor bi dönem geçirdim allahıma şükür yendim eşiminde desteğiyle
hehhe ne çektikk bee
bekleriz canım buyur gel
kahvelerde benden
kızlar ben bugun kv ye gidecem mantı yapmıs gelin beraber yiyelim
kiz sen ne hizlisin biyandan burda bi yandan manti helal olsun canim ben hala yimek ne yapicagma karar veremedim :26:
yalnis anlamisim qaliba sen yapmadin kayinvalden yapmis
yok canım mantıyı kayınvalide yapıyor ben degil kociş birazdan alacak oraya gidecem elticikle
evet tatlım bugun davet etti hiç gidesim yok hava beni mahvetti valla
ozaman bizim icinde yiyi verirsin biz seninle yimis oluruz ayyyyyyy yine gitdi turkcem
canim sicakmi orasi? git kiz gezmis olursun biraz
sıcak ama basık yani bunaltıcı bir hava var canım
burdada oyle cok sicak her gece yagmur yagiyor ardirdan sabah yakici gun cikiyor sikiliyorum tum gunum evde geciyor buralari tanimiyoru ve kimsemiz yok burda ki gidelim ve bize konuk gelsin cok sikici sehirdeyim