sogan kürü kullananlar

sercem teşekkür ederim canım korkkularım bitti içim rahatladı ultrasona girene kadar çok korkuyordum şimdi de adet günümü bekliyorum 8 gün var daha günle geçmiyo sanki inş. bebişim gelir hayırlısıyla adet olmam bide üstüne adet olma varmış ozaman anlayamayız da hamiş olduğumzu öyle bişey olursa

nrhs canım sonuçların temiz çıkmasına sevindim dr ne dedi tam olarak:44:

bende sevindim canım teşekkür ederim herşey normal bi problem yok hamile kalman için dedi folikasiti de ben dedim öyle verdi yarın başlıycam kullanmaya

insallah adetin gelmez canim bebisin gelir

canım senn durumun nedir tam olarak.
aşılama falan mı yaptırdın

yok canım acaip bi kasık ağrım var yer yer şiddetlenen yer yer azalan ama hemen hergün çektiğim bi ağrı evlenmeden öncede vardı gittim doktora bişey yok dedi tekrar olursa dahiliyeye git dedi çünkü kabızlık sorunum var ozamandan buzamana 4 yıl geçti dahiliye de gittim bagırsak düzenleyici hap kullandım gene geçmedi vajinismustum ben nisan ayında yendim daha yeni ozamandan beride korunmuyoruz vajiyi yenince kasık ağrılarımda var 80 kiloyum ben korkuttular beni kiloluların bebeği olmaz kilo ver diye bende dr. gittim kasık ağrısı sebebiyle alttan bakarlarsa dedim net bişey çıkar bütün şikayetlerimi anlattım kan sonucum da bebek çıkmadı ultrasona gönderdi temiz çıktı bi problem yok dedi allah şükür böyle işte folikasitide ben isteyince verdi dr. çevremden kilolusun bebğin olmaz dediler acaip korktum üstüne bide kasık ağrım olunca dahada tetikledi korkularımı ama şimdi rahatım allahıma şükür zamanı gelince olur inş. bebişim

canim kabizlik icin her gun erkenden saat 6 da dur 1 bardak ilik su ic bak gor 1 haftada nasil duzelicek yoluna giricek

canlarım hepinize günaydın ooo gece gece ne güzel sohbet olmus biz kaçırmısız valla kızlar listeyi sormussunuz ilk sayfada listemiz var topigin gülleri sizi nasıl atarım ben

çok eğlendik valla mybabyyciğim en son finali yaptı ondan sonra dağıldık zateeen

sabah 6 damı içilcek su serçemim annem çok yaşıyor bu sorunuda ayıptır söylemesi

evet canim 6-7 arasi icilmeli ve icdikden sonra sag sol taraflara uyumali ilik su ac karnina benim annemde yasiyordu icdi simdi cok iyi ben kendimde yasadim icdim icdikden bu yanada hic olmadim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…