canım sen gurbete mi gelin gittin annenler felan yoklar mı
ıyıyım tatlım ya ..havalar sıcakladı ıyıce ya benıde basıyo arada ...:)bu gece ızmıre gıdıcem aılemın yanına ..tasınmadan once
aradan cıkarıyım onlarıda...tabı buaradada kolılemeye devam edıyorum ..bı yandanda ders calısıyorum ..falan fılan ..dunya mesgalesı ıste ..sen nasılsın cnm
esimin annesi babasi Allah rahmet eylesin yoklar bu dunyadabenimkilerde annem babam azerbaycanda esimin kardesleri var onllarda orda benimkilerde herkes orda burda kimsemiz yok esim is icin burda
ne olsun canım bende arada ders çalısıyorum kayınvalide çagırdı oraya gidecem benim kayınlarında tayini çıktı onlar gelecek haftaya bayagı yorucu gunler bekliyor canım beni :44:[
beybısım sen neden ders calısıyosun cnm .Allah kolaylık versın cnm
ne olsun canım bende arada ders çalısıyorum kayınvalide çagırdı oraya gidecem benim kayınlarında tayini çıktı onlar gelecek haftaya bayagı yorucu gunler bekliyor canım beni :44:[
beybısım sen neden ders calısıyosun cnm .Allah kolaylık versın cnm
amin canım bende açıkögretim okuyorum tatlım 3. sınıf az kaldı valla sınava sende mi açıkögretim okuyorsun:18:
sız nasılsınız kızlar..:)soganın yan etkılerı dun baya eylenmssınız :)bn daha hıc tam anlamıyla kuru yapamadım ..:)hep ıkı gun uc gun ..ama dıger ay ıns yapıcam
amin canım bende açıkögretim okuyorum tatlım 3. sınıf az kaldı valla sınava sende mi açıkögretim okuyorsun:18:
cnm bn mezun oldum gecen yıl ..kps ye hazırlanıyorum ..acıkogretımde var :)bu arada sınavlar nezaman ya
ayyy canım kıyamammmmm ins bebişin olur da günlerin nasıl geçtigini anlamazsın tatlım
sagol canim iyiyiz bekliyoruz tarihlerimizi insallah maybaybininde benimde beklemedigimiz adet gelmezde bebis gelirama benim kendim icin hic umudum yok hayirlisi evet dun soganla baya eylenmisler kizlar ben yoktum dun gece bu gece bakalim neler olucak
cnm bn mezun oldum gecen yıl ..kps ye hazırlanıyorum ..acıkogretımde var :)bu arada sınavlar nezaman ya
haziran 1 2 tatlım yani 8 gün kaldı allah kolaylık versin canım bölüm ne senin
kızlar ya yenı dua lıstesı yapınca bnıde katın olurmu :)duasız olmazz:)
kızlar ya yenı dua lıstesı yapınca bnıde katın olurmu :)duasız olmazz:)
haziran 1 2 tatlım yani 8 gün kaldı allah kolaylık versin canım bölüm ne senin
cnm bnm kı ılahıyat ..daha hıc bakamadım :)kıtabını falan almam lazım..
tamam canim bu gunleri atlatalim hayirlisiyla bir yine dua yapica bu sefer toplu yapariz herkez hamis olanlarda yapar insallah hamis haberleri duyariz hamis olanlarda katilir olmayanlar icin okur canim
tamam canim bu gunleri atlatalim hayirlisiyla bir yine dua yapica bu sefer toplu yapariz herkez hamis olanlarda yapar insallah hamis haberleri duyariz hamis olanlarda katilir olmayanlar icin okur canim
cnm bnm kı ılahıyat ..daha hıc bakamadım :)kıtabını falan almam lazım..
çok güzel benimde işletme kitaplar önümde duruyor ama havadan dolayı canım istemiyor yaaa offff
ıns cnm ya ...bak kandılde yaklasıyor ozamanda cok dua ederız ıns :)