sogan kürü kullananlar

canım sen gurbete mi gelin gittin annenler felan yoklar mı

esimin annesi babasi Allah rahmet eylesin yoklar bu dunyada benimkilerde annem babam azerbaycanda esimin kardesleri var onllarda orda benimkilerde herkes orda burda kimsemiz yok esim is icin burda

ne olsun canım bende arada ders çalısıyorum kayınvalide çagırdı oraya gidecem benim kayınlarında tayini çıktı onlar gelecek haftaya bayagı yorucu gunler bekliyor canım beni :44:

sız nasılsınız kızlar..:)soganın yan etkılerı dun baya eylenmssınız :)bn daha hıc tam anlamıyla kuru yapamadım ..:)hep ıkı gun uc gun ..ama dıger ay ıns yapıcam

esimin annesi babasi Allah rahmet eylesin yoklar bu dunyada benimkilerde annem babam azerbaycanda esimin kardesleri var onllarda orda benimkilerde herkes orda burda kimsemiz yok esim is icin burda

ayyy canım kıyamammmmm ins bebişin olur da günlerin nasıl geçtigini anlamazsın tatlım

sız nasılsınız kızlar..:)soganın yan etkılerı dun baya eylenmssınız :)bn daha hıc tam anlamıyla kuru yapamadım ..:)hep ıkı gun uc gun ..ama dıger ay ıns yapıcam

sagol canim iyiyiz bekliyoruz tarihlerimizi insallah maybaybininde benimde beklemedigimiz adet gelmezde bebis gelir ama benim kendim icin hic umudum yok hayirlisi evet dun soganla baya eylenmisler kizlar ben yoktum dun gece bu gece bakalim neler olucak

kızlar ya yenı dua lıstesı yapınca bnıde katın olurmu :)duasız olmazz:)

kızlar ya yenı dua lıstesı yapınca bnıde katın olurmu :)duasız olmazz:)

tamam canim bu gunleri atlatalim hayirlisiyla bir yine dua yapica bu sefer toplu yapariz herkez hamis olanlarda yapar insallah hamis haberleri duyariz hamis olanlarda katilir olmayanlar icin okur canim

tamam canim bu gunleri atlatalim hayirlisiyla bir yine dua yapica bu sefer toplu yapariz herkez hamis olanlarda yapar insallah hamis haberleri duyariz hamis olanlarda katilir olmayanlar icin okur canim

kızzz allah mı söyletti yoksa bu ay hamiş mi çıkacak

ıns cnm ya ...bak kandılde yaklasıyor ozamanda cok dua ederız ıns :)

kizlar insallah hamile olur kimse listemiz bos gibi duruyor bu ay kim hamile kalsa halay yapicaz ilk hamile kalanida halay bascisi yapicaz kizlarda oyle demis bende katiliyorum buna

evet bnmde hıc calısasım yok:)ben nasıl mezun oldum bu tembellıkle bılmyorum :)Ama ılahıyat bnı zorluyor arapcadan kaldım ..hıc bılmıyom napım:)ısletmede zordur ..yanı en azından calısmak gerekır :)Allah kolaylık versın cnm ..kandılde daha farklı seyler yaparız ıns..bıgun once lıste yaparız kılınacak namazlar okunacak dualar falan ...Hayırlısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…