- 14 Mart 2013
- 1.316
- 32
yakınmış yaşları :)) ben de kızım için çok istiyorum bu kadar çok umursadım, bir de yaşım gençken bebeğe bakacak enerjiye sahipken aradan çıksın istedim ama olmadı galibaaaa
nekadardır istiyonuz canım ?benim eşimin hızı düşük birazda sayı düşük sizde ne sorun var?
bende uyumadım hala salat ı tefriciye okumaktayım
kendimden geçtim kızz
hay allah ım yaaa bende oğlanı yatırdım uyuyamadım çok sıcak burası
hay allah ım yaaa bende oğlanı yatırdım uyuyamadım çok sıcak burası
annene vermedinmi yardım etseydi sana
sıcaktır tabiii burasıda geceleri öyle uyutmucak kdr sıcak değil
hala uyku setimle uyuyorum
verdim de 100 tanecik :S az kaldı azz okuyorum yarına yetişsinde önmli olan o
biter biter ALLAH ın izniyle yarın da okursun ben çıktım canım
kizzzzzlar nasilsiniz bakalim ferideeee hos geldin insallah tabloda hepimiz birden hamis olur resimler...seninde adetine az kalmis hadi hayirlisi bakalimmybaby hisarbuselik canim bende bugun okuyum bitsin artik namazda kilalim cunki hergun sanciyla uyaniyorum adetim geldi diyorum ama gelmemis bugunu de atlatsam iyi olur vallah dua yarida kalicak diye icim kopuyor
canim sen kaclardasin bakalim duani bitire bildinmi?
canım günaydın nasılsın sen adet gelmedi heralde ins hamişsindir
insallah da ama hic umudum yok bence gelicek gununu sasirdi herhalde yada duam bitsin gelir kahr olasi kirmizi adik ona kirmizilar demiyicem karalar diyicem cunki gelince icimi karaltiyor
yok canım 200 kaldı dün rahatsızdım gece okuyamadım bugun bitirecem bakalım tatlım
gecmis olsun canim evet bende esime yardimdan dolayi 500 kalmis inanmiyorum bugun bitiricem 5 saat gerek cunki 1 tesbih 1 saat gibi vaktimi aliyor
canım kafanı çok tatma daha çok yenisiniz ins olmaz da melegin seninle olur
saol canım esine neye yardım ediyorsun canım
insallah tatlim zaman su gibi akib geciyor inan dun 5 aydi bugun 1 yil yarin bir gozumu acib kapiyicam 2 yil olmus bizim oralarda olmayinca kotu bakarlar insana neden olmadi acaba problemi varda bizemi demiyor sakliyormu filan yani gel simdi bunlara anlatki doktor hic birseyin yok dedi inanmiyormus gibi bakiyorlar yuzume sanki ben sakliyormusum gibi PEKI NEDEN OLMUYOR soruyorlar ustune ustluk yani boyle bu isler zor cok zor
kızlaaar anneme gidecem bugun annannemin mevludu var canım benim 3 sene oldu bugun allah rahmet eylesin serçem grs