sogan kürü kullananlar

yakınmış yaşları :)) ben de kızım için çok istiyorum bu kadar çok umursadım, bir de yaşım gençken bebeğe bakacak enerjiye sahipken aradan çıksın istedim ama olmadı galibaaaa

nekadardır istiyonuz canım ?benim eşimin hızı düşük birazda sayı düşük sizde ne sorun var?

kizzzzzlar nasilsiniz bakalim ferideeee hos geldin insallah tabloda hepimiz birden hamis olur resimler...seninde adetine az kalmis hadi hayirlisi bakalim mybaby hisarbuselik canim bende bugun okuyum bitsin artik namazda kilalim cunki hergun sanciyla uyaniyorum adetim geldi diyorum ama gelmemis bugunu de atlatsam iyi olur vallah dua yarida kalicak diye icim kopuyor

canım günaydın nasılsın sen adet gelmedi heralde ins hamişsindir

canım günaydın nasılsın sen adet gelmedi heralde ins hamişsindir

insallah da ama hic umudum yok bence gelicek gununu sasirdi herhalde yada duam bitsin gelir kahr olasi kirmizi adik ona kirmizilar demiyicem karalar diyicem cunki gelince icimi karaltiyor

insallah da ama hic umudum yok bence gelicek gununu sasirdi herhalde yada duam bitsin gelir kahr olasi kirmizi adik ona kirmizilar demiyicem karalar diyicem cunki gelince icimi karaltiyor

canım kafanı çok tatma daha çok yenisiniz ins olmaz da melegin seninle olur

canım kafanı çok tatma daha çok yenisiniz ins olmaz da melegin seninle olur

insallah tatlim zaman su gibi akib geciyor inan dun 5 aydi bugun 1 yil yarin bir gozumu acib kapiyicam 2 yil olmus bizim oralarda olmayinca kotu bakarlar insana neden olmadi acaba problemi varda bizemi demiyor sakliyormu filan yani gel simdi bunlara anlatki doktor hic birseyin yok dedi inanmiyormus gibi bakiyorlar yuzume sanki ben sakliyormusum gibi PEKI NEDEN OLMUYOR soruyorlar ustune ustluk yani boyle bu isler zor cok zor

saol canım esine neye yardım ediyorsun canım

benim esim sizde listura ne avize qaliba hani isik yaniyorya avize qaliba o ise bakiyor canim bronza tipli bilmem anlata bildimmi onlara muncuk duzeltiyorum yani muncuklari bir birine gecirmem gerek zor birazda anlata bildimmi canim turkce qaliba olmadi dimi?

canım herseyin bir zamanı var bosver elin agzı torba degilki büzesin demişler o yuzden cevreye bakma ne derlerse desinler esin birsey demedikçe kafanı takma olacak ins vakti zamanı var canım

kızlaaar anneme gidecem bugun annannemin mevludu var canım benim 3 sene oldu bugun allah rahmet eylesin serçem grs

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…