benim esim sizde listura ne avize qaliba hani isik yaniyorya avize qaliba o ise bakiyor canim bronza tipli bilmem anlata bildimmi onlara muncuk duzeltiyorum yani muncuklari bir birine gecirmem gerek zor birazda anlata bildimmi canim turkce qaliba olmadi dimi?
kızlaaar anneme gidecem bugun annannemin mevludu var canım benim 3 sene oldu bugun allah rahmet eylesin serçem grs
ALLAH rahmet eylesin canım
ALLAH rahmet eylesin canım
insallah tatlim zaman su gibi akib geciyor inan dun 5 aydi bugun 1 yil yarin bir gozumu acib kapiyicam 2 yil olmus bizim oralarda olmayinca kotu bakarlar insana neden olmadi acaba problemi varda bizemi demiyor sakliyormu filan yani gel simdi bunlara anlatki doktor hic birseyin yok dedi inanmiyormus gibi bakiyorlar yuzume sanki ben sakliyormusum gibi PEKI NEDEN OLMUYOR soruyorlar ustune ustluk yani boyle bu isler zor cok zor
canlarım merabalar kocişi beklerken sizlere yazayım dedim neler yaptınız
bak sana ne diyeceğim
bana densiz bi kadın arkadşımın evine gitmiştim orda ilk kez gördüm
dedi ki çocuk yokmuu
bende dedim yok
neden yok dedi
olması mı gerek dedim
eeee yani 3 sene geçmiş yap artık dedi
yapmadıgımı ne biliyorsun dedim
sorun mu var dedi
yok dedim sorun falan
eee neden olmuyor dedi
bende dedimki Allah ın yazdıgı bi vakti saati var
öyle yap diyince olmuyor dedim
sanki öyle hadi yapıyoruz diyince hemen olan bişeymi bu benm elimde mi dedim değil
senin elinde mi değil ozaman daha fazla bişey sorma dedim
kadınnn gıkk diyemedi dahaa
sanada öyle sorunmu var derlerse hiç taviz verme sorun falan yok istemiyorum ben geziyorum tozuyorum eşiimle de bak nasıl kıskanacaklar kuduracaklar onlar
merhaba beybis Allah rahmet eylesin canım mekanı cennet olsun inşallah.
ben duamı bitirdim kuş gibi hafifledim valla
şimdi hazırlanıp çıkıcam akşama geleceğim anca tütü yapacagım
tütü tasarım evi arat google a yaptıgımz ürünlere bakabilirsin
kapak resmi mickey mouseli tütü
kızlar saraçoglunu arayıp kür kullananlar var mı varsa paylasın lütfen
çok güzel bunlar ya bayıldım valla mybabym
HAHHAHİLahi yaa Aykaaa, ne güldüm kız o nasıl yazı çok tatlısın valla cnm evet lustra avize demek türkçe. boncuk avize işi güzel ve keyiflidir aslında ama mecbur kalınca yorucu olabilir tabi. kolay gelsin cnmmm
bak sana ne diyeceğim
bana densiz bi kadın arkadşımın evine gitmiştim orda ilk kez gördüm
dedi ki çocuk yokmuu
bende dedim yok
neden yok dedi
olması mı gerek dedim
eeee yani 3 sene geçmiş yap artık dedi
yapmadıgımı ne biliyorsun dedim
sorun mu var dedi
yok dedim sorun falan
eee neden olmuyor dedi
bende dedimki Allah ın yazdıgı bi vakti saati var
öyle yap diyince olmuyor dedim
sanki öyle hadi yapıyoruz diyince hemen olan bişeymi bu benm elimde mi dedim değil
senin elinde mi değil ozaman daha fazla bişey sorma dedim
kadınnn gıkk diyemedi dahaa
sanada öyle sorunmu var derlerse hiç taviz verme sorun falan yok istemiyorum ben geziyorum tozuyorum eşiimle de bak nasıl kıskanacaklar kuduracaklar onlar
merhaba beybis Allah rahmet eylesin canım mekanı cennet olsun inşallah.
ben duamı bitirdim kuş gibi hafifledim valla
şimdi hazırlanıp çıkıcam akşama geleceğim anca tütü yapacagım
tütü tasarım evi arat google a yaptıgımz ürünlere bakabilirsin
kapak resmi mickey mouseli tütü
guldunse bu iyiye isret kizdemekki turkceyi orgeniyom yavas yavas kak u tebya dela? kolay olsaydi zaten beni kocis bana vermezdi zor oldugu icin vermis hayin sende yardim et diyorum etmiyo sen yap diyo sen guzel yapiyosun ya hepsi ayni guzel neresini yapiyorum anlamis diyilim
spasibo canım zavtra v poliklinike trubi posmotrit znaesh chut chut volnavayus' no vse budit xorosho, dast' boghayıta da daha hala bakamadım cnm.
Arkadaşlar bende bebek istiyorum. Ancak bu soğan kürü nasıl oluyo bilmiyorum. Anlatan olrsa çok sevinirim.
canım benim selam hayırlı olsun görümcem gecen sene doktora gitmis 33 yasında olmaz çok ara vermissin miyomların ayyuka çıkmıs demis
oğlu var 10 yasında
6ay kullanmıs suan gebe bizzat tavsiye etmis doktor saraçoğlu
hersey allahtan
hayırılısı insallah