sogan kürü kullananlar

HAHHAH İLahi yaa Aykaaa, ne güldüm kız o nasıl yazı çok tatlısın valla cnm evet lustra avize demek türkçe. boncuk avize işi güzel ve keyiflidir aslında ama mecbur kalınca yorucu olabilir tabi. kolay gelsin cnmmm

bak sana ne diyeceğim
bana densiz bi kadın arkadşımın evine gitmiştim orda ilk kez gördüm
dedi ki çocuk yokmuu
bende dedim yok
neden yok dedi
olması mı gerek dedim
eeee yani 3 sene geçmiş yap artık dedi
yapmadıgımı ne biliyorsun dedim
sorun mu var dedi
yok dedim sorun falan
eee neden olmuyor dedi
bende dedimki Allah ın yazdıgı bi vakti saati var
öyle yap diyince olmuyor dedim
sanki öyle hadi yapıyoruz diyince hemen olan bişeymi bu benm elimde mi dedim değil
senin elinde mi değil ozaman daha fazla bişey sorma dedim
kadınnn gıkk diyemedi dahaa
sanada öyle sorunmu var derlerse hiç taviz verme sorun falan yok istemiyorum ben geziyorum tozuyorum eşiimle de bak nasıl kıskanacaklar kuduracaklar onlar

canlarım merabalar kocişi beklerken sizlere yazayım dedim neler yaptınız

merhaba beybis Allah rahmet eylesin canım mekanı cennet olsun inşallah.
ben duamı bitirdim kuş gibi hafifledim valla
şimdi hazırlanıp çıkıcam akşama geleceğim anca tütü yapacagım
tütü tasarım evi arat google a yaptıgımz ürünlere bakabilirsin
kapak resmi mickey mouseli tütü

canım çok güzel yazmıssın valla dogru söyluyorsun

amin canım benim de az kaldı sana kolay gelsin canım bakarım canım şimdi ins bizede yaparsın kendine de canım

kızlar saraçoglunu arayıp kür kullananlar var mı varsa paylasın lütfen

canım benim selam hayırlı olsun görümcem gecen sene doktora gitmis 33 yasında olmaz çok ara vermissin miyomların ayyuka çıkmıs demis
oğlu var 10 yasında
6ay kullanmıs suan gebe bizzat tavsiye etmis doktor saraçoğlu
hersey allahtan
hayırılısı insallah

guldunse bu iyiye isret kiz demekki turkceyi orgeniyom yavas yavas kak u tebya dela? kolay olsaydi zaten beni kocis bana vermezdi zor oldugu icin vermis hayin sende yardim et diyorum etmiyo sen yap diyo sen guzel yapiyosun ya hepsi ayni guzel neresini yapiyorum anlamis diyilim

tamamdir komutanim artik sorsalar oyle diyicem tipki senin gibi bida sormazlar belki o zaman

cok guzel cokkkk bakarken burda eridim adeta cok guzel tanrim qizim olsun istedim bunlara bakinca

spasibo canım zavtra v poliklinike trubi posmotrit znaesh chut chut volnavayus' no vse budit xorosho, dast' bog hayıta da daha hala bakamadım cnm.

Arkadaşlar bende bebek istiyorum. Ancak bu soğan kürü nasıl oluyo bilmiyorum. Anlatan olrsa çok sevinirim.

spasibo canım zavtra v poliklinike trubi posmotrit znaesh chut chut volnavayus' no vse budit xorosho, dast' bog hayıta da daha hala bakamadım cnm.

bence senin hic birseyin yok amma yinede baktir icin rahatlar canim Allah yardimcin olsun hayirli haberlerle gel tatlim yarin yarin disari cikicaksin hayitede bir gozat istersen

Arkadaşlar bende bebek istiyorum. Ancak bu soğan kürü nasıl oluyo bilmiyorum. Anlatan olrsa çok sevinirim.

canm adet bittikten 2 gün sonra günde 2 kere, 15 gün, aç karnına hazırlanıyor ve içiliyor.
1 buçuk su bardağı damacana suyunu kaynat.
yemeklik orta boy soğanın en dış ince kabuğunu soy ve dörde bölüp kaynayan suya bırak.
5 dakika üstü kapalı olarak kaynasın.
altını kapattıktan sonra 15 dakika kadar daha üstü kapalı olarak demlensin.
sonra açıp, içindeki soğanı süzüp, sıcakken yudum yudum içebilirsin.
şifa olsun

insallah canım ben de kullanıyorum ins bana da fayda eder

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…