Gebeliğe Hazırlık Sogan kürü kullananlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Amin çok teşekkür ederim.
Bi de ben düzenli uygulamama rağmen kist yok oldu. Polistik over olanlar çocuk sahibi olamaz diye bir şey olduğuna inanmıyorum çünkü sokaktaki 10 kadından 8inde var

Bende sivilce için aynı ilacı kullandım kistte vardı.
Sonra bıraktım o ilacı belki bir yıl kullandım ama kist tekrarladı doğum kontrol hapına geçtim

Bende sivilce için aynı ilacı kullandım kistte vardı.
Sonra bıraktım o ilacı belki bir yıl kullandım ama kist tekrarladı doğum kontrol hapına geçtim

Kullandığınız süre içinde sivilce şikayetin geçti mi peki? Bırakınca da kistlerin tekrarlamasına bağlı olarak sivilceler çıkmıştır yine

Dkh yi ne kadar kullandın? Geçti mi sivilceler

Doktor bnada sordu tuylenme vr mi vr dedm bi ila verdi 6 ay kullan bu sekerilaci diye bnde kullandm biraz ama baska doktora gidicem cuma gunu bakalim

Bu dogru iste

Cok saolun insallah bende bir sonuca varirim

soğan kürü çok faydalı kızlar hurafe demeyin :)) ibrahim saraçoğlundan duydum bende.adet düzensizliğim falan düzeldi çok şükür bide onun etkisi mi bilmiyorum ama suratımda akne izleri vardı onunda izleri hafifledi gibi cildim daha sağlıklı görünüyor şimdi :)) çok yararlı gerçekten.
Hamilelik içinde yararını gören çok var canım evet.. ama eşininde doktora görünmesi lazım önce canım

Kullandığınız süre içinde sivilce şikayetin geçti mi peki? Bırakınca da kistlerin tekrarlamasına bağlı olarak sivilceler çıkmıştır yine

Dkh yi ne kadar kullandın? Geçti mi sivilceler
Sivilce şikayetim geçti ama sürekli kullanmak beni bunalttı. Bi de bilirsiniz hep aynı saatte almak lazım. Sırtım san çok sivilce vardı benim yüzümde değil de.
Sonra bi markanın güneş kremini kullanmaya başladım sivilce şikayetim hiç olmadı çok uzun zamandır da yok.
Doğum kontrol hapını bir ay kullandım daha sonra başka bir doktor bırak dedi bıraktım. Doğum kontrol hapı kullanırken sivilce şikayetim yoktu zaten sadece kist için kullandım.
Başka bir doktor gerek yok daha çok küçüksün dedi. O zaman 21 yaşındaydım. Şu an 25 yaşındayım evlilik öncesi doğum kontrol hapı kullandım korunmak için. Bekarken kullandığım ilaçtı. Çok ciddi yan etkiler yaptı bırakmak zorunda kaldım
En iyisi doğal yöntemler

Anlaşılma çok sağol bilgi verdiğin için Soğan kürü yaptın o da işe yaradı sanırım sivilcelere için

Sogan kuru bende ise yaramadi.Adetlerimi duzenlemedi.
Civanpercemi iciyorum bir de seker ilaci yani metformin bana da verdi doktor.Yumurtalarin gelismesini sagliyormus.Kullanacagim bir sure.

Ben varım. Bende de pko var. Geçen yıl Ocakta kullandım ve kullandığım sırada hamile kaldım. Denemende fayda var zararı olmaz. Polikistik over ve hamileyim diye konum var süreci orda anlatmıştım ona da bakabilirsin.

Selam kızlar

Benim aklima takilan bir sorum var 2.5 yillik evliyim 6 aydir falan bebis istiyoruz ama hastaneye gittim pko varmis sogan kuru iyi gelir die duymustum da kullanipta bebisi olan var mi??

Merhaba,, iki sene bebeğimiz olmadı, aşılama yapılacak ay soğan kürü denedim hamile kaldim :)

Insallah bende deniyicem bakalim hayırlısı olsun

Bkarken pko vardi doktor yasmin verdi evlenip de korunmayi birakmaya karar verene kadar kullancaksin bunu, zaten cok zor gebe kalman ama bu ilaci evlenene kadar kullanirsan şansını yukseltirsin dedi. 2 3 ay ictim hergun hergun gina geldi biraktim. Sonra sogan kurunu duydum saracoglunun tavsiye ettigi sekilde yaptim. Birdaha da hic ilac kullanmadim. Adetlerim duzene girdi. Dahasi evlenince esim korunuyordu ve korunmayi biraktigimiz ilk ay ben hamile kaldim. Doktora baksan hamile kalmam cok zordu tedaviyle olurdu.

Nasil yani siz sogan kuru ile pko hastaligindan tamamennkurtuldunuz mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…