Popüler Konu Soğan kürü kullanıp hamile kalan var mı?

Kuzm ne yaparsan yap soğan suyu her ne vakitte yaparsan bir aç olman şart birde taze hazrlaman Cnkü bir yararı olmyor bekleynce Rabbim yüzünüzü güldürsün inşallah bn beklemenin ne oldgnu coook iyi bilrm Rabbim arattrmsn

Rabbim saglıkla kolaylıkla kucagınıza almayı nasip etsib etsin. 15 saatleri nedir onu anlamadım ben

Rabbim saglıkla kolaylıkla kucagınıza almayı nasip etsib etsin. 15 saatleri nedir onu anlamadım ben
Orda bir yanlış yazm olmş canmm 15 günn saatlerine dikkat ederek yaptm bunu dmek istedm cnmm Aminnnnnnnnn bu arda teşekkür ederim

amin insallah rabbim sana ve hamislerede kolay dogum hayirli saglikli evlat nasip etsin. bugun sabah ayri aksam ayri kaynattim artik öle yapcam bilmiodum cunku ama bi ay denerim yada iki snra yapmam herhalde zor icilio bide ilimasini bklemek fln baya vakit alio ne zor bunca sey nasip iste.

Allahım Şifa etsnn kuzmm inşallah güzel haberni alrz burda evet zor ama güzel olcak sonu inşallah

bi sey sorabilirmiyim bnm adetim cok duzensiz ya cok erken ya cok gec yani gununu bilmiorum gecen ay adetde basladim sogan suyuna henuz adet olmadim gircegimiz ay da adete 10 gun kala bi kez daha sogan suyu iciliomus iki ay ust uste bn nasil yapcam adet gunum belli degilki?

Adet olup bittikten 2 gün sonra yapılr:15 gün düzenli olarak onun i faydası yok

Kızlar merhabalar. Geçen sene bu zamanlar soğan kürü kullanıp Aynı ay hamile kalmıştım ama bebek oluşmadı kalp atışı olmadı kürtaj olmak zorunda kalmıştım. Sonrasında haziranda kür kullanmadan tekrar hamile kaldım oda kimyasal oldu. O zamandan berİ doğal yoldan denemeye devam ettik ama olmadı bu sefer yine soğan kürü kullanmaya karar verdim yarın sabah başlıyorum. Ben 9 sanıyordum ama yarın reglin 10.günüymüş bir günden bir şey olmaz herhalde. 15 günlük serüvende bana katılacak olan var mıı?

Merhaba benimde reglimin bugün 7.günü leke leke hala oluyorum 2 gün sonra bende başlamayı düşmüyorum . Rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın insallah

Ay canım bende bugün sabah başladım bir içim temizlensin istiyorum ama içmesi çok zor geldi midemi bulandırdı sonra bu siteye üye oldum ve senin yazını gördüm gel beraber yapalım kürümüzü yoksa ben tek başıma hayatta içemeyeceğim

Ben çalıştığım zaman biara Yapmaya çalıştım ama sabahın köründe yapip içmek zorlayınca bıraktım. Hadi bakalim birlikte yapalim teşvik edelim birbirimizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…