- 1 Kasım 2017
- 4.396
- 7.094
- 26
İnşaAllahh gebesindr kuzmbu ay yaptim daha adet olmadim ama
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşaAllahh gebesindr kuzmbu ay yaptim daha adet olmadim ama
Hadi bakalım inşallah yapabiliriz ben bu sabah içtim ama akşam
Ben çalıştığım zaman biara Yapmaya çalıştım ama sabahın köründe yapip içmek zorlayınca bıraktım. Hadi bakalim birlikte yapalim teşvik edelim birbirimizi
içemedim
Dilhansah sende bizimle misin?
Sizinleyim kızlarr İçerken çok koklamadan içmeye çalış canım bana öyle tadı hoş bile geliyorAy canım bende bugün sabah başladım bir içim temizlensin istiyorum ama içmesi çok zor geldi midemi bulandırdı sonra bu siteye üye oldum ve senin yazını gördüm gel beraber yapalım kürümüzü yoksa ben tek başıma hayatta içemeyeceğim
Pes etmek yok . Ben anca yarın baslayabilecegimHadi bakalım inşallah yapabiliriz ben bu sabah içtim ama akşam içemedim
Dilhansah sende bizimle misin?
Ay valla ne kadar koklamamaya çalışsam da olmadı birde internette araştırırken bir kadının videosuna denk gelmiştim geçenlerde, çocuklarına icirebilmek için soğan kürüne bal katıyormuş azıcık o zaman o kadar anlaşılmıyormuş tadı acaba öyle mi yapsam ki diyorum çok kararsız kaldımSizinleyim kızlarr İçerken çok koklamadan içmeye çalış canım bana öyle tadı hoş bile geliyor
Bal koyunca tesiri azalıyormuş saraçoğlu öyle diyodu canım ya 15 gün sık dişini ilaç niyetine. Ben iki ay önde işe yarar diye çakşır kökü suyu denedim hayatımda içtiğim en iğrenç şeydi bi işede yaramadı. Soğan suyu onun yanında bal tadındaAy valla ne kadar koklamamaya çalışsam da olmadı birde internette araştırırken bir kadının videosuna denk gelmiştim geçenlerde, çocuklarına icirebilmek için soğan kürüne bal katıyormuş azıcık o zaman o kadar anlaşılmıyormuş tadı acaba öyle mi yapsam ki diyorum çok kararsız kaldım
Ben ilk yaptığımda Sadece sabahları içmiştim ama sabah akşam daha mı faydalı olur acaba canım bilemedimPes etmek yok . Ben anca yarın baslayabilecegim
Gerçekten mi? Ne yapalım o zaman sıkacağız dişimizi hadi hakkımızda hayırlısı olsun bakalım Allah hepimizin yardımcısı olsun inşallahBal koyunca tesiri azalıyormuş saraçoğlu öyle diyodu canım ya 15 gün sık dişini ilaç niyetine. Ben iki ay önde işe yarar diye çakşır kökü suyu denedim hayatımda içtiğim en iğrenç şeydi bi işede yaramadı. Soğan suyu onun yanında bal tadında
Bende sabahları içemiyorum diye sadece akşamları içmeyi düşünüyordum ama çok kararsizim bilemedim ne yapacağımıBen ilk yaptığımda Sadece sabahları içmiştim ama sabah akşam daha mı faydalı olur acaba canım bilemedim
Yanlış hatırlamıyorsam saraçoğlu günde 2 kere sabah akşam diyordu canimBen ilk yaptığımda Sadece sabahları içmiştim ama sabah akşam daha mı faydalı olur acaba canım bilemedim
amin dualarim o yönde ama adetim duzensiz ya umudum yok hem umutsuz olmakda ii aklima artik cok glmiyo bakalim nasipİnşaAllahh gebesindr kuzm
İnşaAllahh canmmamin dualarim o yönde ama adetim duzensiz ya umudum yok hem umutsuz olmakda ii aklima artik cok glmiyo bakalim nasip
İşi şansa bırakmıyım ben de öyle yapayım bu sefer o zamanYanlış hatırlamıyorsam saraçoğlu günde 2 kere sabah akşam diyordu canim
Bence baslamısken tam olsun sabah aksam içelim canımmBende sabahları içemiyorum diye sadece akşamları içmeyi düşünüyordum ama çok kararsizim bilemedim ne yapacağımı
Tamam canım öyle yapalım ben akşamınkini birazdan kaynatmaya başlayacağım yemeğe kadar anca ılırBence baslamısken tam olsun sabah aksam içelim canımm
Şifa olsun canımmTamam canım öyle yapalım ben akşamınkini birazdan kaynatmaya başlayacağım yemeğe kadar anca ılır
Amin hepimize inşallah canım hadi sende kaynat ❤Şifa olsun canımm
Tabi canim yapmışken tam yapalim . 8.gün ve hala leke leke regli oluyorum yarinmibl başlasam p.tesimi bilemedimİşi şansa bırakmıyım ben de öyle yapayım bu sefer o zaman
Tamamen temizlen ondan sonra başla bence canımTabi canim yapmışken tam yapalim . 8.gün ve hala leke leke regli oluyorum yarinmibl başlasam p.tesimi bilemedim
Ozaman p.tesi günü baslayayim canimTamamen temizlen ondan sonra başla bence canım