Popüler Konu Soğan kürü kullanıp hamile kalan var mı?

Hadi bakalım inşallah yapabiliriz ben bu sabah içtim ama akşam
Ben çalıştığım zaman biara Yapmaya çalıştım ama sabahın köründe yapip içmek zorlayınca bıraktım. Hadi bakalim birlikte yapalim teşvik edelim birbirimizi 🤣

içemedim 😞
Dilhansah Dilhansah sende bizimle misin? 😊
Ay canım bende bugün sabah başladım bir içim temizlensin istiyorum ama içmesi çok zor geldi midemi bulandırdı sonra bu siteye üye oldum ve senin yazını gördüm gel beraber yapalım kürümüzü yoksa ben tek başıma hayatta içemeyeceğim 😞
Sizinleyim kızlarr 😍😍😍 İçerken çok koklamadan içmeye çalış canım bana öyle tadı hoş bile geliyor

Sizinleyim kızlarr 😍😍😍 İçerken çok koklamadan içmeye çalış canım bana öyle tadı hoş bile geliyor
Ay valla ne kadar koklamamaya çalışsam da olmadı 😅 birde internette araştırırken bir kadının videosuna denk gelmiştim geçenlerde, çocuklarına icirebilmek için soğan kürüne bal katıyormuş azıcık o zaman o kadar anlaşılmıyormuş tadı acaba öyle mi yapsam ki diyorum çok kararsız kaldım 🤷🏻‍♀️

Ay valla ne kadar koklamamaya çalışsam da olmadı 😅 birde internette araştırırken bir kadının videosuna denk gelmiştim geçenlerde, çocuklarına icirebilmek için soğan kürüne bal katıyormuş azıcık o zaman o kadar anlaşılmıyormuş tadı acaba öyle mi yapsam ki diyorum çok kararsız kaldım 🤷🏻‍♀️
Bal koyunca tesiri azalıyormuş saraçoğlu öyle diyodu canım ya 15 gün sık dişini ilaç niyetine. Ben iki ay önde işe yarar diye çakşır kökü suyu denedim hayatımda içtiğim en iğrenç şeydi bi işede yaramadı. Soğan suyu onun yanında bal tadında 😁

Bal koyunca tesiri azalıyormuş saraçoğlu öyle diyodu canım ya 15 gün sık dişini ilaç niyetine. Ben iki ay önde işe yarar diye çakşır kökü suyu denedim hayatımda içtiğim en iğrenç şeydi bi işede yaramadı. Soğan suyu onun yanında bal tadında 😁
Gerçekten mi? Ne yapalım o zaman sıkacağız dişimizi hadi hakkımızda hayırlısı olsun bakalım 😊 Allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah 🤲🏻🙏🏻

X