- 9 Mart 2020
- 107
- 31
- 28
- Konu Sahibi ezgi eylul
-
Hic sancim olmadi sadece sogan kuru bittigi gunu ovulasyonu gordm ondan sonra asiri seffaf akintim oldu 1 hafta sonra beyaza dondu sonra sariya dondu suanda beyaz akintim var asiri goguslerm agriyo adet sancisi giriyo arada bi ama siddetli geldi saniyorum sanki bisey akiyo ama gidip bakiyorm hicbisey yok yarn ogrencem cok heycanlym insallah baska bi sknti yoktur tabi yarina kadar adet olmazsamanladım canım inşallah olmuştur bebeğin bu kez soğan suyu içerken sancın falan oldu mu
ay inşallah adet olmazsın canım yaHic sancim olmadi sadece sogan kuru bittigi gunu ovulasyonu gordm ondan sonra asiri seffaf akintim oldu 1 hafta sonra beyaza dondu sonra sariya dondu suanda beyaz akintim var asiri goguslerm agriyo adet sancisi giriyo arada bi ama siddetli geldi saniyorum sanki bisey akiyo ama gidip bakiyorm hicbisey yok yarn ogrencem cok heycanlym insallah baska bi sknti yoktur tabi yarina kadar adet olmazsam☹
Insallah ama icimdeki ses hamilesn diyo insallah yarin burda hamileyim diye haykiririm ve sana umut olurum insallaahhay inşallah adet olmazsın canım ya
inşallah canım bende çikolata kisti biraz daha zor benim içinInsallah ama icimdeki ses hamilesn diyo insallah yarin burda hamileyim diye haykiririm ve sana umut olurum insallaahh
Bu kur zaten kisti ve pcosu olanlara baya iyi geliyo umidini yitirme canim benim ama sakin birakma kuru tamam mi asla pes etmeinşallah canım bende çikolata kisti biraz daha zor benim için
inşallah dayanmaya çalışacam canım bakalımBu kur zaten kisti ve pcosu olanlara baya iyi geliyo umidini yitirme canim benim ama sakin birakma kuru tamam mi asla pes etme
Test yaptnmi canminşallah canım bende çikolata kisti biraz daha zor benim için
ben değil canım tugbamiracle yapacaktı testiTest yaptnmi canm
test yaptın mı canımBu kur zaten kisti ve pcosu olanlara baya iyi geliyo umidini yitirme canim benim ama sakin birakma kuru tamam mi asla pes etme
inşallah dayanmaya çalışacam canım bakalım
ben adet oldum ve çok ağrılı çok üzgünüm ooffffinşallah dayanmaya çalışacam canım bakalım
hadi ya çok üzüldüm canım :)ben adet oldum ve çok ağrılı çok üzgünüm ooffff
sistis nedirKızlar soğan kürü bende sistit yaptı.Bilginiz olsun.
Aşkısı ben çok düşündüm ama bende pco falan yok ters tepmez di mi sonra
enfeksiyona iyi geliyor diye biliyorum canım valla hiç bi bilgim yok okursun diye etiketledimAşkısı ben çok düşündüm ama bende pco falan yok ters tepmez di mi sonra
Sağol balımenfeksiyona iyi geliyor diye biliyorum canım valla hiç bi bilgim yok okursun diye etiketledim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?