Merhaba arkadaşlar
ben 3,5 yıllık evliyim. Son 2 senedir bebek için uğraşıyoruz ama olmuyor. 3 aşılama denedim. Son aşılamamı 2 ay önce yaptırdım yine olmadı. Bizimkinin sebebi yok. Bütün tahliller hormonlar normal ama olmuyor işte.
Soğan suyu kürünü kayınvalidem duymuş tv den. Bana söyledi internetten baktım ibrahim saraçoğlunun sitesine ve içmeye karar verdim.
Ama ne yazıkki düzenli götüremedim yoğun çalıştığım için. Sadece 3 gün içebildim ama faydasını görmeye başlamıştım. Akıntım inanılmaz fazlalaşmıştı.
Annemlerin alt katındaki kadın hamile kalamıyordu ve çok üzülüyordu. Bugün onun hamile olduğunu öğrendim. 3 hafta soğan suyu içmiş.
1 hafta sonra adet olacağım. Adetim biter bitmez düzenli bir şekilde içmeye başlayacağım. Denemekte fayda var.
Allah hepimizi emeline ulaştırsın.
limonx arkadaşım inşallah soğan kürü sana da faydalı olur:Saruboceq: KK da fazla duymasak bile bu soğan kürünün birilerine faydası olması çok umut verici annenlerin komşusu 3 hafta içmiş ama Saraçoğlu bu kürü 15 günden fazla içmeyiniz diyordu demekki fazla içmeninde zararı yokmuşhihoyyyt
MERHABA,
UMUTLU99 ARKADAIM VALLA BENDE KADINLA BİREBİR KONUMADIM. AMA ANNEMDEN DETAYINI ÖĞRENMESİNİ İSTEYECEĞİM. BELKİDE ARALIKLI OLARAK 3 HAFTA İÇMİŞTİR. DOKTOR 2 HAFTA DİYORSA 2 HAFTA İÇMEK GEREK. YANLIŞ BİLGİ VERMEK İSTEMİYORUM. DETAYINI ÖĞRENİNCE YAZARIM.
SEN KAÇ YILDIR UĞRAŞIYORSUN VE SORUNUN NE.