Soğan Kürü - İbrahim Saraçoğlu

dun basladım ıcmeye..
aynı gun akıntım olustu..
ınsanda ıcının temızlendıgı hıssını yaratıyor..
bugun yılbası telası nedenıyle unuttum ama yarın devam edıcem kaldıgım yerden:delphin:

Arkadaşlar ben soğan kürünü,adetlerimin düzene girmesi için kullandım.
İşe yaramadı,14 kasımdan beri adet olmayı bekledim ama hala olmadım.
Sanırım yine ilaç kullanmaya başlıcam..
Umarım sizlerde işe yarar.

Acil şifalar dilerim hepinize..

Selam OCEAN benimde adet düzensizliğim vardı bekarken bişi yapamayız dediler evlendim yine çözüm olmadı ilaçla adet olurdum ailemde tiroid rahatsızlığı çıkınca bende gittim doktora ve tiroidin az çalışması veya çalışmaması hem adet olmaya mani olurmuş hemde fetus oluşmazmış benim teşhis konulmasının ardından kullandığım ilaçlarım sayesinde adetimde düzelme başladı bence sende bir Endokroloji doktoruna görün derim geçmiş olsun acil şifalar:kahve:

bugün 9.gün soğan suyunda..inşallah faydasınıda görürüm..önce Allah sonrada yarattığı olur inşallah şifam..

kızlar soganı sabah akşam taze kaynatıp bir tabak çorbaya ilave ederek içsek olmazmı ben sade içemicem:((benm gibi yapan varmı???

Arkadaşlar ben de içiyorum soğan suyunu.sizin akıntınız nasıl yani beyaz bir akıntımı yoksa şeffafmı birde içmeye başladıktan nekadar sonra akıntınız başladı?

Selam OCEAN benimde adet düzensizliğim vardı bekarken bişi yapamayız dediler evlendim yine çözüm olmadı ilaçla adet olurdum ailemde tiroid rahatsızlığı çıkınca bende gittim doktora ve tiroidin az çalışması veya çalışmaması hem adet olmaya mani olurmuş hemde fetus oluşmazmış benim teşhis konulmasının ardından kullandığım ilaçlarım sayesinde adetimde düzelme başladı bence sende bir Endokroloji doktoruna görün derim geçmiş olsun acil şifalar:kahve:

canım ben de doktora gittim..hem de kaç kez..
jinekoloğum var. her türlü şeyime bakıldı. tiroide, hormonlara. ultrasona da girdim.
hiç bir problem yok görünüyor ama adet olamıyorum ilaç kullanmadan.
soğan da bi işe yaramadı maalesef..
adet olamadığım için acayip bi şişkinlik oldu..
o yüzden ilacıma tekrar başlayacağım..
çok tşk ederim yardımların için..
evlenince benim de başımı ağrıtacak sanırım bu durumum.. Hayırlsı olsun artık..

HAYIR ARKADASLAR söyle. her seferinde yeni taze hazirlayacaksiniz.
sabah veya ögle 1 kere hazirlayip 1 bardak iciliyor. Aksam yine hazirlayip 1 bardak icicliyor.
adetten 15 gün sonra yada (adetten en erken 7 gün sonra) basliyorsunuz 15 gün iciyorsunuz. adetiniz geliyo filan diger adete 10 gün kala yine 10 gün iciyorsunuz bu kadar. adetliykende icilirmis fakat en güclü etkiyi bu sekilde veriyormus degerli hocamizin sitesinde okudum arastirdim.
Yalnizca bulamadigim sey bu kürü yaparken korunmamiz gerekiyormu. Hmile kalirsak bebise zarari olurmu sogainin yada akintinin bunu bilmiyorum bilen yazarsa sevinirim arkadaslar.

Arkadaşım benimde bayağıdır aklımı kurcalayan soru bu aslındafisfisfis
Şimdi adetten sonra 15. gn başlayıp içersek ve bu arada korunmadığımız için hamile kalırsak, gebeliğe zarar verirmi? Bunun cevabını bilen veya başına benzer birşey gelen varmı arkadaşlar?

Bu arada yeni yılınız kutlu olsun, 2009 hepimize bebiş getirsin İnşallah...

bu kunoda bılgısı olan arkadaslardan lutfenn cvp beklıyorum benım ıcın cokkkkkkkkkkkk onemlıı dun dr gıttım ve erken menopoz teshısı koyuldu ve mıyomda varmıs bende bu sogan kurune baslayacam ama benım sorum suu 15 gun ıctım dıyelım ne kadar ara verıcez.. yada tekrar baslayacamıyım bu kur tek bır sefermı yapılacak..a.s.

bu kunoda bılgısı olan arkadaslardan lutfenn cvp beklıyorum benım ıcın cokkkkkkkkkkkk onemlıı dun dr gıttım ve erken menopoz teshısı koyuldu ve mıyomda varmıs bende bu sogan kurune baslayacam ama benım sorum suu 15 gun ıctım dıyelım ne kadar ara verıcez.. yada tekrar baslayacamıyım bu kur tek bır sefermı yapılacak..a.s.

canım öncelikle geçmiş olsun.15 günü tamamladıktan sonra adetini bekliyosun ve sonra adetine 10 gün kala 7 gün uygulayp kürü sonlandırıyosun.sorun eğer çok büyük ise bu şekilde 2 3 kere deneyip bitiriosun.hoca sitesinde böyle diyor.umarım faydasını görürsün...

ben adetim biteli 1 hafta sonra başladım küre..ama bu ay bize beraberlik yasaktı o yüzden rahattım..bugün 9.gün bitti ve adetliyim..yani adetim çok çok erken geldi kistten dolayı..sanırım soğan kürü işe yaradı..ama ben bu kürün süresi 15 gün diye biliyorum..adete 15 gün kala yapılıyor diye biliyorum..kimsenin kafasını karıştırmak istemem ama kızlar bu şekilde söylemişti..

Arkadaşlar, 11 kasımdan beri adet görmüyordum.
Doktora gittiğimde 18 aralıkta bana farlutal verdi ve 25i gibi adet olacağımı söyledi.
Üstünden bayağı geçti, dayanamayıp bugün öğlen ve akşam soğan suyu içtim.
Az önce adet oldum arkdaşlar.hihoyyyt
Artık eminimki Soğan kürü süper.
Ancak verilen tariflere birebir uymak gerekir diye düşünüyorum.
Benim bildiğim öğlen ve akşam yemeğinden 10 dk önce içilmeli.
Adetten sonraki 15. günde başanıp 15 gün kullanılyor.
Sonra adet var zaten.
Ondan sonraki ayda adete 10 gün kala başlanyor ve 10 gün sonunda adet görülüyor diye biliyorum.
Eğer bu şekilde 2 ayda düzene girmezse, 10 10 devam edilebilir diye biliyorum.
Ama Prof.Dr.İbrahim Saraçoğlunun sitesinde daha detaylı bilgi bulabilirsiniz.

Kafamdaki tek soru, hamilelik durumu olursa soğan kürü sıkıntı yaratırmı acaba?
Birde bende pcos var, sanırım soğan kürü bu hastalığı da tedavi ediyor? Bilgisi olan varmı?

canım öncelikle geçmiş olsun.15 günü tamamladıktan sonra adetini bekliyosun ve sonra adetine 10 gün kala 7 gün uygulayp kürü sonlandırıyosun.sorun eğer çok büyük ise bu şekilde 2 3 kere deneyip bitiriosun.hoca sitesinde böyle diyor.umarım faydasını görürsün...

cvp bından dolayıı tskr ederım arkadasımm .. ama benımde sorunum 8 aydır regl olmamam zattı .. bende 15 gun yapıp 10 dınlenme arası verıp tekrarmı baslasam acaba:bbo:

arkadaşlar dün doktora gittim rahim arkasında sıvı göründü ama ne oldunu anlayamadı hormonlara bakmak için kan tahlili verdi pazartesi gidip tüm tahlilleri yaptırıcam dr. kitle patlamış olabilir yada kan kaçmış olabilir dedi galiba hamileliğimi o sıvı engelledi ne dersiniz böyle bı sıvı olayı duydunuzmu

arkadaşlar dün doktora gittim rahim arkasında sıvı göründü ama ne oldunu anlayamadı hormonlara bakmak için kan tahlili verdi pazartesi gidip tüm tahlilleri yaptırıcam dr. kitle patlamış olabilir yada kan kaçmış olabilir dedi galiba hamileliğimi o sıvı engelledi ne dersiniz böyle bı sıvı olayı duydunuzmu

Canım geçmiş olsun gelişmelerden haberdat etmeyi unutma bencede tahlillerin çıkana kadar soğan suyuna ara vermen en iyisi :1hug:

Arkadaşlar gebelikte sorun yaşanırmı?diye bende en başından merak ediyorum.Sonunda dr.saraçoğlu'na mail attım ama hala sonuç yok Dönerse inşallah döner ..Hepimizin içi rahatça devam edebileceğiz??

Back
X