Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Arkadaşlar ben soğan kürünü,adetlerimin düzene girmesi için kullandım.
İşe yaramadı,14 kasımdan beri adet olmayı bekledim ama hala olmadım.
Sanırım yine ilaç kullanmaya başlıcam..
Umarım sizlerde işe yarar.
Acil şifalar dilerim hepinize..
Selam OCEAN benimde adet düzensizliğim vardı bekarken bişi yapamayız dediler evlendim yine çözüm olmadı ilaçla adet olurdum ailemde tiroid rahatsızlığı çıkınca bende gittim doktora ve tiroidin az çalışması veya çalışmaması hem adet olmaya mani olurmuş hemde fetus oluşmazmış benim teşhis konulmasının ardından kullandığım ilaçlarım sayesinde adetimde düzelme başladı bence sende bir Endokroloji doktoruna görün derim geçmiş olsun acil şifalar![]()
HAYIR ARKADASLAR söyle. her seferinde yeni taze hazirlayacaksiniz.
sabah veya ögle 1 kere hazirlayip 1 bardak iciliyor. Aksam yine hazirlayip 1 bardak icicliyor.
adetten 15 gün sonra yada (adetten en erken 7 gün sonra) basliyorsunuz 15 gün iciyorsunuz. adetiniz geliyo filan diger adete 10 gün kala yine 10 gün iciyorsunuz bu kadar. adetliykende icilirmis fakat en güclü etkiyi bu sekilde veriyormus degerli hocamizin sitesinde okudum arastirdim.
Yalnizca bulamadigim sey bu kürü yaparken korunmamiz gerekiyormu. Hmile kalirsak bebise zarari olurmu sogainin yada akintinin bunu bilmiyorum bilen yazarsa sevinirim arkadaslar.
bu kunoda bılgısı olan arkadaslardan lutfenn cvp beklıyorum benım ıcın cokkkkkkkkkkkk onemlıı dun dr gıttım ve erken menopoz teshısı koyuldu ve mıyomda varmıs bende bu sogan kurune baslayacam ama benım sorum suu 15 gun ıctım dıyelım ne kadar ara verıcez.. yada tekrar baslayacamıyım bu kur tek bır sefermı yapılacak..a.s.
canım öncelikle geçmiş olsun.15 günü tamamladıktan sonra adetini bekliyosun ve sonra adetine 10 gün kala 7 gün uygulayp kürü sonlandırıyosun.sorun eğer çok büyük ise bu şekilde 2 3 kere deneyip bitiriosun.hoca sitesinde böyle diyor.umarım faydasını görürsün...
arkadaşlar dün doktora gittim rahim arkasında sıvı göründü ama ne oldunu anlayamadı hormonlara bakmak için kan tahlili verdi pazartesi gidip tüm tahlilleri yaptırıcam dr. kitle patlamış olabilir yada kan kaçmış olabilir dedi galiba hamileliğimi o sıvı engelledi ne dersiniz böyle bı sıvı olayı duydunuzmu