Soğan Kürü - İbrahim Saraçoğlu

tatlım once koyu renk geldı sonradan acıldı normal adet kanı gıbı oldu ben anlamadım sanırım bu tek benım basıma geldı artık asla ıcmem cokk korkuyorum bısey olur dıye

slm arkadaşlar bende bu ay 15 gun soğan kurunu denedim geçen aydan 3.5 santimlik kistim vardı ama 2 santim olmuş şimdi bide sağ trafta da oluşmuş düzensiz kullandım sanırım akıntı kanama falan hiç biri olmadı çünkü... bugun adetimin 1. gunü acaba şimdi başlasam kullansam sokermi?

Merhaba arkadaşlar

ben 3,5 yıllık evliyim. Son 2 senedir bebek için uğraşıyoruz ama olmuyor. 3 aşılama denedim. Son aşılamamı 2 ay önce yaptırdım yine olmadı. Bizimkinin sebebi yok. Bütün tahliller hormonlar normal ama olmuyor işte.
Soğan suyu kürünü kayınvalidem duymuş tv den. Bana söyledi internetten baktım ibrahim saraçoğlunun sitesine ve içmeye karar verdim.
Ama ne yazıkki düzenli götüremedim yoğun çalıştığım için. Sadece 3 gün içebildim ama faydasını görmeye başlamıştım. Akıntım inanılmaz fazlalaşmıştı.
Annemlerin alt katındaki kadın hamile kalamıyordu ve çok üzülüyordu. Bugün onun hamile olduğunu öğrendim. 3 hafta soğan suyu içmiş.
1 hafta sonra adet olacağım. Adetim biter bitmez düzenli bir şekilde içmeye başlayacağım. Denemekte fayda var.
Allah hepimizi emeline ulaştırsın.
limonx arkadaşım inşallah soğan kürü sana da faydalı olur:Saruboceq: KK da fazla duymasak bile bu soğan kürünün birilerine faydası olması çok umut verici annenlerin komşusu 3 hafta içmiş ama Saraçoğlu bu kürü 15 günden fazla içmeyiniz diyordu demekki fazla içmeninde zararı yokmuşhihoyyyt

MERHABA,

UMUTLU99 ARKADAIM VALLA BENDE KADINLA BİREBİR KONUMADIM. AMA ANNEMDEN DETAYINI ÖĞRENMESİNİ İSTEYECEĞİM. BELKİDE ARALIKLI OLARAK 3 HAFTA İÇMİŞTİR. DOKTOR 2 HAFTA DİYORSA 2 HAFTA İÇMEK GEREK. YANLIŞ BİLGİ VERMEK İSTEMİYORUM. DETAYINI ÖĞRENİNCE YAZARIM.

SEN KAÇ YILDIR UĞRAŞIYORSUN VE SORUNUN NE.

Bende soğan kürünü 11 gündür uyguluyorum sabah akşam taze olarak kaynatıyorum yalnız bende hiç akıntı olmadı içen arkadaşlar hep akıntı olduğunu söylemiş bende niye olmadı anlamıyorum sositososito doğum kontrol hapı kullanıyorum acaba ondan mı olmadı anlamadım bi türlü.CADIARZU

bende 3 gün oldu başlıyalı...
sanki adet olucakmışım gibi ufak ufak ağılarım oluyor...
inş işe yarar arkadaşlar...

slm kizlar, su sogan kurune bende baslayacam galiba, pkoyum, ama bugunde tam hayit tohumu almistim 2sini bir yapsam bisey olurmu acaba

günaydın kızlar..soğan suyunu adetliyken içmenin bir sakıncası var mıdır acaba..bugün 8.günüm..ama erkenden adetim geldi(9 gün önceden)dünde bugünde içtim soğansuyunu yinede..15 güne tamamlayayım dedim ama zararı var mıdır ki..lütfen bilgisi olan yazabilir mi..çok rica ediyorum şimdiden mersi..

ya arkadaşlar bu soğan kürünü içtim ama amidemi bulandırdı çok kötü tadını seviyorum ama midemi bulandırıyo

ya arkadaşlar bu soğan kürünü içtim ama amidemi bulandırdı çok kötü tadını seviyorum ama midemi bulandırıyo

valla al bendende o kadar..ama şöyle yap benim gibi..eline bardagı al diğer elinede bişey al mesela peynir veya bir parca elma gibi..hemen iç soğan suyunu 1 seferde nefes almadan..sonrada elma peynir işte ne varsa hemen agzına onu at..yoksa benimde çok midemi bulandırıyr ama ne yapalım..umut işte..kolay gelsinn..:1hug:

Vücuttaki iltihabı alsın diye içiyorsanız gene iyi de bazılarıda soğan suyunu zayıflamak için içiyor.
Zayıflatma konusunda hiç bir işe yaramıyor ben söyleyeyim en son 2-3 ay boyunca çatlayana kadar soğan ve maydanoz suyu içen komşum gram kilo veremedi ama onca ay ne diye o acaip şeyi içmeyi sürdürdü onu bende anlamadım.:))

teşekkürler canım sanada kolay gelsin umarım işe yarar perşembe günü doktora gidicem bakalım bi problem varmı yoksa bu mucizevi bitkileri denemeye devam edecez

Kızlar merhabalar Adetliyken içmenin bir zararı olmaz gönül rahatlığıyla için şifa olsun

slm arkadaşlar bende aranıza yeni katıldım.2 senelik evliyim 3-4 aydır bebek istiyoruz fransada yaşıyorum ve muayene oldum poly kistique over çıktı sanırım pcos var bendede :((( duphaston verdi bana ama bu sogan kürünüde denemek istiyorum.adetime 2 gün var normalde başlayabilirmiyim hemen ne dersiniz çünkü ilacımada başlamadım daha teşekkürler.

Arkadaşlar ben soğan kürünü,adetlerimin düzene girmesi için kullandım.
İşe yaramadı,14 kasımdan beri adet olmayı bekledim ama hala olmadım.
Sanırım yine ilaç kullanmaya başlıcam..
Umarım sizlerde işe yarar.

Acil şifalar dilerim hepinize..

bi de eski sayfalarda yazıyodur belki ama sabah soğanı haşladık 2 bardak içtik mesela,kalan suyu buzdolabına koyup akşam mı içiyoruz.sabah aç karnına mı nasıl olucak.şimdiden tşk....

HAYIR ARKADASLAR söyle. her seferinde yeni taze hazirlayacaksiniz.
sabah veya ögle 1 kere hazirlayip 1 bardak iciliyor. Aksam yine hazirlayip 1 bardak icicliyor.
adetten 15 gün sonra yada (adetten en erken 7 gün sonra) basliyorsunuz 15 gün iciyorsunuz. adetiniz geliyo filan diger adete 10 gün kala yine 10 gün iciyorsunuz bu kadar. adetliykende icilirmis fakat en güclü etkiyi bu sekilde veriyormus degerli hocamizin sitesinde okudum arastirdim.
Yalnizca bulamadigim sey bu kürü yaparken korunmamiz gerekiyormu. Hmile kalirsak bebise zarari olurmu sogainin yada akintinin bunu bilmiyorum bilen yazarsa sevinirim arkadaslar.

Merhabalar Sevgili Arkadaşlarım

2009 Yılında Umutlarımız Gerçek Kucaklarımızda karınlarımızda Hayırlı Sağlıklı Evlatlar Olması Dileğiyle

Back
X