Soğan Kürü - İbrahim Saraçoğlu

Arkadaşım benimde bayağıdır aklımı kurcalayan soru bu aslındafisfisfis
Şimdi adetten sonra 15. gn başlayıp içersek ve bu arada korunmadığımız için hamile kalırsak, gebeliğe zarar verirmi? Bunun cevabını bilen veya başına benzer birşey gelen varmı arkadaşlar?

Bu arada yeni yılınız kutlu olsun, 2009 hepimize bebiş getirsin İnşallah...

ah canim agzin bal yesin emi kac keredir yaziyorum ayni soruylailgilenen olmadi. yazdman hosuma gitti.
Bu arada ben de saracogluna mail attim cevap gelmedi. internette bi arastirdim pek bisey bulamadim ama bazi sohbetlerde akinti belki cocuguda söküp atar diye konusma yapmislar. bilemiyorum bende ne yapsak. Bir yandanda korunmak istemiyorum biran önce olacagi varsa bebis gelsin diye ooof off

Arkadaşlar gebelikte sorun yaşanırmı?diye bende en başından merak ediyorum.Sonunda dr.saraçoğlu'na mail attım ama hala sonuç yok Dönerse inşallah döner ..Hepimizin içi rahatça devam edebileceğiz??

sekerim sen ne zaman meil atmistin bende ayni soruyu 3 gün önce mail olarak attim cevap yok. tekrar soralim bari dimi

sekerim sen ne zaman meil atmistin bende ayni soruyu 3 gün önce mail olarak attim cevap yok. tekrar soralim bari dimi

2 hafta olacak canım pek ilgili biri değil anlaşılan Bence arkadaşlar hepimiz mail atalım mutlaka içimizden birine Dönüş olacaktır......:1hug:

2 hafta olacak canım pek ilgili biri değil anlaşılan Bence arkadaşlar hepimiz mail atalım mutlaka içimizden birine Dönüş olacaktır......:1hug:

Arkadaşlar bende saraçoğluna mail attım.
sanırım bu hafta başıydı.
hatta s.s.s ye de baktım, soruyu göremeyince sordum.
Ceylan sana cevap gelmediyse ben hiç bakmıyım o zaman mailime.
ama sanırım cevabı kendi siteinde S.S.S kısmında yayınlıyor.

CADIARZU

Canım geçmiş olsun gelişmelerden haberdat etmeyi unutma bencede tahlillerin çıkana kadar soğan suyuna ara vermen en iyisi :1hug:

teşekkürler canım haberdar ederim evet ara verdim zaten dua et olur mu kötü birşey çıkmaması için:1hug::Saruboceq:

Arkadaşlar bende saraçoğluna mail attım.
sanırım bu hafta başıydı.
hatta s.s.s ye de baktım, soruyu göremeyince sordum.
Ceylan sana cevap gelmediyse ben hiç bakmıyım o zaman mailime.
ama sanırım cevabı kendi siteinde S.S.S kısmında yayınlıyor.

CADIARZU

Evet kizlar öyle yaparsak isrardan dolayi cevaplayabilir. Ben zaten bugün yine yazdim bakalim eger cevap gelmezse korunarak icmeyi düsünüyorum yada 1 ay daha icmemeyi her hangi ihtimale karsi

teşekkür ederim canım sen nasılsın.ben adet olmayı bekliyorum canım.

Kızlar Cok moralim Bozuk...
15 gun boyunca Sogan suyu öğlen ve aksam yemeklerden once saraçoğlunun dedıgı gbı ıctım ama tık yok .. 4 gun gectı soğan suyunu keselii..

Ya olmazsam Diane-35 e devam... Canım Cok sıkkın yeter

canım sıkma canını bende soğan suyundan sonra 2 gün gecikmeli oldum merak etme olursun.sende sorun neydi acaba...

15 gun boyunca Sogan suyu öğlen ve aksam yemeklerden once saraçoğlunun dedıgı gbı ıctım ama tık yok .. 4 gun gectı soğan suyunu keselii..

selam kızlar nasılsınız?ilk öncelikle rabbim herkese şifasınıversin dualarınızı kabul etsin:Saruboceq: burda polikistik over hastalıgı olup da bu kürü deneyenler ve sonuç alanlar oldu mu?kontrole gittiginizde doktor neler dedi?a.s.
zeynocum sende mi pko hastalıgı var bende diane kullanıyorumm:(((

merhaba benimde adetimi düzenlemedi bu kür 45 günden sonra oldum ama
yinede kullanılmalı bece

selam kızlar..demekki herkezin bünyesi farklı oldugunda soğanın etkiside bu şekilde oluyor..benim 9 gün vardı daha adetime..ama erkenden geldi..kistte vardı sanırım soğan suyu işe yaradı bende..neyse adetim biter bitmez kontrole gidecegim..kızlar sizlerde çok yormayın kendinizi biraz psikolojik sanırım bu adet geçikmesi..

arkadaşlar meraba..en son 18 kasım da adet oldum..duphaston, 2 gün önce günü bitti..adetin gelmesi için daha kaç gün beklemeliyim? prospektusu attım da..(hangi akılla bilmiyorum) bir de ben sabah-öğle-akşam günde 3 kez kullandım..gecikme bu yüzden olabilir mi? çok gergiinim bilen varsa yardımcı olur mu?

Arkadaslar anladigim kadariyla sizler ilaclarinizi birakip sadece sogan kürüne devam ediyorsunuz .ben Prof saracogluna mail atmistim sogan kürünü ilaclarla beraber kullanabilirmiyiz diye cevbinda sunlari yazmis

"Merhaba,

Hekiminizin önerdiği ilaçlarla beraber kürlerimizi uygulayabilirsiniz.
Pcos için önerilen kür soğan kürünün dışında yaklaşık 80 g dan oluşan ve 1 ay kullanılacak iki bitkinin karışımı olan bir kürdür.
İnternet sitemizde Polikistik Over kürü başlığı altında daha detaylı bilgi bulabilirsiniz.

Sağlıklı günler dileriz."

O yüzden benim kanaatimce sogan kürünü yardimci olarak kullanin sadece ona ümit baglamayin.
Hepinize Allah acil sifalar versin

Evet Ben 23 yasındayım Bekarım Polikistik over benımkıde.VE bu hastalık bende 2-3 yıldır felan var.. 2 yıldır hap kullandım bır ara kestım. Sonra 2 ay oldum duzenlı sonra yıne kesıldı. Diane 35 e devam ettım bolece 2 yıl. Ve soğan kurunu duydum cok sevındım deıdıgım gıbı uygulamadım. Sogan Suyum P.tesi Son Gunuydu. Salı Adet Gormem Gerekti Normal Ama Hıc adet gormedım bugun gunlerden c.tesi. Hap kullanmazsam olamıyorum Iste.

zeynocum yanliz saracoglu sitesinde 4, 5 ay kullanin sogan kürünü diyor pco hastalarina. istersen ilaclarinla beraber dene. bundan sonraki aylar her mest. den 10 gün önce sogan kürüne baslayacaksin 10 gün süreyle icecekmisin böylece 4 veya 5 ay devam edecekmisin. bendede pco varmis malesef ama henuz bazi hormonlarimin sonucunu alamadim onlarida alsiktan sonra bende baslayacagim sogan kürüne. Ins. hepimize iyi gelir bakalim artik

ben de hamile kalmak istiyorum fakat bu soğanı içemiyorum denedim ama benim midem kokuya karşı çok hassas kusmam geliyor çok kötü oluyorum acaba içine başka birşeyler koyarak kokusunu geçirmek mümkünmüdür yani kolay içebilmek için ne yapılabilir?bilen varsa lütfen yazsın

valla bende içemiyorum sogan suyunu berbat bişey ama şöyle bi çözüm getirdim bence bi sakıncası olmaz.sabah akşam taze kaynatıyorum ama bir tabak çorbaya ilave edip öyle içiyorum çorba içer gibi oluyor kokusu kalmıyor öyle deneyebilirsin yarenimyerimseniben

ben de hamile kalmak istiyorum fakat bu soğanı içemiyorum denedim ama benim midem kokuya karşı çok hassas kusmam geliyor çok kötü oluyorum acaba içine başka birşeyler koyarak kokusunu geçirmek mümkünmüdür yani kolay içebilmek için ne yapılabilir?bilen varsa lütfen yazsın

slm canım.
sende kistik yapı veya adet düzensizliği varmı?
çünkü soğan kürü bunları etkiliyor.
hamile kalmayı kolaylaştırmak için incir kürünü araştır bence.
ama dikkat et ikisi aynı anda kullanılmamalı.

Ceylan, ben bugün bir mesaj daha attım.
öncekinden kısa ve öz, ayrıca acil cevap istedim 3-4 günüm kaldı başlamak için dedim.
aslında aynı soruyu ne kadar sık sorarsak o kadar iyi olacak sanırım.

herkeze günaydın keyifli pazaralar..bugün 13. gün soğan küründe..bitsede kurtulsam sabah sabah pişirince evi koku sardı aspiratörüde açmayı unutmuşum..sabah sabah kokusu hiç çekilmiyor doğrusu..sizler ne alemdesiniz kızlar..

Back
X