kımse yokmuuuuuuuuu huuuuuuuuu
slm beyzaa hoş geldin
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kımse yokmuuuuuuuuu huuuuuuuuu
ceynacım senin hangi degerler yüksek çıktı ve nasıl hamilesin zannettin benim hgsbikerem 50çıkmıştı ben gene inanmamıştım ahhh ahhh şuan iyimisin bitanem
yadel nerdesin ??Misafirimiz var hoşgeldin kayıt ol gel:)))))))))
bircan faydası olur devam et benimde 13günüm ama nedense içince sabah istifra ettim inat değilmi tekrar kaynattım şişeye koydum büroda içtim ılınınca..
arkadaşlar deneyipte faydasını gören varmı :bbo: Daha başlamadım ben ama başlamayı düşünüyorum ama ben ilacı bile içemem eğer kötü kokuyosa öyle pis bi huyum var.bi koku oluyomu kaynayınca kafamçokkarıştı
kayıtlıyım canım doktormu sandı ayyy kötü doktor öyle şey sanılırmı yaaa insan kafayı yer ben bikeresinde hamileyim dıktorum bana hamilesin diyo ben nasıl kafa tutuyorum doktora ben hamile kalamıyorum ki diyeekaydirigubbakcemile3 doktorum hayırdır dedi rahminmi yok yumurtalıgınmu ben tam bu şekil:uhm: allah bizlere yardım etsin canım benim
ediyorum zaten canım ama 2 gündür falan midem bulanıo ya ama artık 2 günüm kaldı içicem bakalım inş.hepimize şifa olurda hamile kalırız.2.küre ne zaman başlıyoruz
merhaba kızlar bende pek etkisi olmadı ama nedennnnnnnnnnnnn:1no2:
adetin bittiğinde başlıyoruz 7 gün içiyorsun