Soğan Kürü - İbrahim Saraçoğlu

ceynacım senin hangi degerler yüksek çıktı ve nasıl hamilesin zannettin benim hgsbikerem 50çıkmıştı ben gene inanmamıştım ahhh ahhh şuan iyimisin bitanem

Canım benim ben zannetmedim sevgili doktorum zannetti ne üzüldüm heveslendim :1no2:

Olursun bu arada ilk 2 gün beyaz soğan içmiştim 17 sürdüreceğim
bu bebek inatçı ise anası daha beter:))ALLAH takdiriyle..

yadel nerdesin ??Misafirimiz var hoşgeldin kayıt ol gel:)))))))))

kayıtlıyım canım doktormu sandı ayyy kötü doktor öyle şey sanılırmı yaaa insan kafayı yer ben bikeresinde hamileyim dıktorum bana hamilesin diyo ben nasıl kafa tutuyorum doktora ben hamile kalamıyorum ki diyeekaydirigubbakcemile3 doktorum hayırdır dedi rahminmi yok yumurtalıgınmu ben tam bu şekil:uhm: allah bizlere yardım etsin canım benim

arkladaslar soganı 2.5 bardak degıl 1.5 barda suda,su kaynar su olcak,5 dk kaynatıp 1 bardak lık kalınca ıceceksınız...benım bıldıgım bu...ölcümlae önemlıdır. SAYGILARLA

bircan faydası olur devam et benimde 13günüm ama nedense içince sabah istifra ettim inat değilmi tekrar kaynattım şişeye koydum büroda içtim ılınınca..

ediyorum zaten canım ama 2 gündür falan midem bulanıo ya ama artık 2 günüm kaldı içicem bakalım inş.hepimize şifa olurda hamile kalırız.2.küre ne zaman başlıyoruz

Arkadaşlar deneyipte faydasını gören varmı :bbo: Daha başlamadım ben ama başlamayı düşünüyorum ama ben ilacı bile içemem eğer kötü kokuyosa öyle pis bi huyum var.bi koku oluyomu kaynayınca kafamçokkarıştı

arkadaşlar deneyipte faydasını gören varmı :bbo: Daha başlamadım ben ama başlamayı düşünüyorum ama ben ilacı bile içemem eğer kötü kokuyosa öyle pis bi huyum var.bi koku oluyomu kaynayınca kafamçokkarıştı

,evet faydasını gören var..benimde akıntılarım değişti ve değişiklikerin farkındsayım hoşgeldin aramıza..

kayıtlıyım canım doktormu sandı ayyy kötü doktor öyle şey sanılırmı yaaa insan kafayı yer ben bikeresinde hamileyim dıktorum bana hamilesin diyo ben nasıl kafa tutuyorum doktora ben hamile kalamıyorum ki diyeekaydirigubbakcemile3 doktorum hayırdır dedi rahminmi yok yumurtalıgınmu ben tam bu şekil:uhm: allah bizlere yardım etsin canım benim

cANIM BENİM SANA DEMYORUMKİ MİSAFİR OLAN ARKADAŞLARA DEMİŞTİM BUGÜN ÇOK KÖTÜ MORALİM SABAH İÇMEDİM BİLE NEOLUR SEN BENDEN TECRÜBELİSİN KAFAMI NASIL BOŞALTACAĞIM

1 orta boy beyaz soğanı ( kırmızı ve mor soğan olmaz ) dörde bölün. önceden kaynatılmış 2 su bardağı klorsuz suya koyarak 5 dakika kaynattıktan sonra içine başka bir şey katmadan öğle ve akşam yemeklerinden önce 1er bardak suyunu için.

Kür uygulandıktan sonra 2. adetinizi görmeden 10 gün önce tekrar 5 gün veya 7 gün bu soğan suyu kürünü uygulamalısınız.
Hamile kalmak ve yumurta sayısını arttırmak için incir kürünü uygulayınız.

Hamile kalmak için bu kürün üzerine kuru incir kürünü uygulamalısınız.

Uyarı: Bu soğan suyu kürünü 15 günden fazla uygulamayın.
Bu kürü uygulamaya başladığınızda 2. - 3. günden itibaren akıntılarınızın çözüldüğünü ve ne kadar fazlalaştığını hayretle göreceksiniz.

Bu kür erken menopoz , çikolata kisti, 3 cm. den küçük miyomlar, adet düzensizliği ve polikistik over şikayeti olan olan bayanlar için de mükemmel bir çözümdür.Yumurtalıklardaki kisti tamamen ortadan kaldırmaktadır.

adetin bittiğinde başlıyoruz 7 gün içiyorsun

canım adet bittiğinde deilde adete 1 hafta kala başlanıp 5 gün içilecek diye duymuştum bende ama tam bilmiyorum benim yarın bitio ve adetime 15 gün kalıyo şimdi ben ne zamn içicem bilmiorum herkes farklı sölüo

Back
X