Soğan Kürü - İbrahim Saraçoğlu

KızlaR Dayanın bunun kokusuna dayanamıyorsak doğum sancılarına nasıl dayanacağız İnşallah tabii..,
Pes etmek yok Listeden çıkan olmasın

kızlar slm benimde adet tarihim 13 kasım soğan suyunada 16 kasımda başladım 6. günüm yani benimde midemde reflü ve gastrit var çok ağrı yapıyo ama içiyom birazda tansiyonumu düşürüyo ama olsun bebeğimi kucağıma aldığım gün unuturum herşeyi adet düzensizliği var bendede sizdeki şikayetlerin hepsi var alt karnım şiş ve kasıklarım ağrıyo iştahsızım halsizim içerken dünyam dönüyo ve soğan kokuyorum hep sanki ama kokmadığımı söylüyorlar

Ben geliyorum kimsecikler yok ya bende geçmişi okumakla avunuyorum
yadelcim Allahın hakkı 3
selected devan et bence aynı benimde kasıklarım karnım çok ağrıyor akıntımda bir okadar çok yuppii:))

özoşum83 hoşgeldin aramıza soğan yemek daha beter kokuyor neden kistler döküldüğünü anladım ben
İçerde kokuya dayanamıyorlar zavallıcıklar Yarın pazar girrerim yine biraz diğer konuları geziyim..
Yola devam

özoşum83 hoşgeldin aramıza soğan yemek daha beter kokuyor neden kistler döküldüğünü anladım ben
İçerde kokuya dayanamıyorlar zavallıcıklar Yarın pazar girrerim yine biraz diğer konuları geziyim..
Yola devam

allah iyiliğini versin ya spermlerde kokuya dayanamayıp yumurtayı bulmadan giderlaerse o zaman netcez abow:roflol::roflol::roflol:

arkadaşlaqr bişi sorcam bugün benim 10.günüm kaldı 5 gün.neyse 2.küre ne zamn başlıcam peki soğan suyunu bıraktığımda adetime 15 gün kalacak 1 hafta önce başlayıp 5 gün içilecekmiş ya ben bu adetimdemi yoksa bir sonraki adetimdemi başlıcam.biraz karışık oldu ama.

bide bu ay gebelik falan olursa ki hiç sanmıyorum ama 1 hafta önceden içersem zararı olurmu ki

arkadaşlar ben yeni üyeyim,ben bu listeyi neden yaptınız onu merakediyorum.amaç kim bu kürleri denedi ve hamile kaldı yani kürlerin sonuçlarınımı hesaplıyosunuz?cevap yazarsanız çok mutlu olurum.

kızlar slm benimde adet tarihim 13 kasım soğan suyunada 16 kasımda başladım 6. günüm yani benimde midemde reflü ve gastrit var çok ağrı yapıyo ama içiyom birazda tansiyonumu düşürüyo ama olsun bebeğimi kucağıma aldığım gün unuturum herşeyi adet düzensizliği var bendede sizdeki şikayetlerin hepsi var alt karnım şiş ve kasıklarım ağrıyo iştahsızım halsizim içerken dünyam dönüyo ve soğan kokuyorum hep sanki ama kokmadığımı söylüyorlar

özosum83 sogan suyunun tansiyon dusurucu özelligi mi var?
benim de cuma gunu cok acayip bir sekilde basim döndü.restorant'a yemege gitmistik aniden basladi ve yemek yemeden geri geldik arabada kustum.basimda cok fena döndü.tansiyon aletimiz olmadigi için ölcemedim.aslinda bu bas dönmesi bende 3 sene öncede vardi,o zaman iç kulaktan kaynaklandigini söylemisti doktor.3 senedenberi olmuyodu.acaba sogan suyundan mi oldu simdi.dun içmedim,bugun içsemmi acaba.

merhaba kızlar bu soğan suyunu kokusundan dolayı içemeyenler için
ben geçen ay soğan doğrayıp üstüne sumak ekleyip yemiştim bunuda prof söylemişti kistler için demişti ve ben normalde hiç düzenli adet olamam ama bu soğan sumaktan mı yoksa prolaktin ilacım var onun etkisimi bilmiyorum ama ben 27. gün adet oldum bilginize soğan suyunu içemiyosanız bile bu soğan ve sumağı deneyin bence

geçen ay bende çok kasık ağrısı ve akıntı yaptı demekki etksi oldu
bilginize

ohhhhhhhhhhhhh be sonunda bitirebildim tüm yazıları okumam 2 günümü aldfı malum sürekli pc başında değilim şimdi soruma gelim ben bekarım ve sorunum adet düzensizliği çok doktora gittim ama bi çözüm yok bide şu sogan suyunu denim diyom ama okurken o kadar aklım karıştıkı anlatamam şimdi bu küre ne zaman başlamam lazım bana onu sölermisiniz kür bittikten sonra 10 ara veriliyo ya ondan sonra tekrar 15 günmü başlıyonuz bazı yerlerde 7 gün yazılmış benmi yanlış anladım

Ben geliyorum kimsecikler yok ya bende geçmişi okumakla avunuyorum
yadelcim Allahın hakkı 3
selected devan et bence aynı benimde kasıklarım karnım çok ağrıyor akıntımda bir okadar çok yuppii:))

karnım ağrıyo diye bıraktım. belki yanlış soğandan yapıyorumdur diye gittim marketten başka soğan aldım(yemeklik beyaz soğan) yarın ona başlıycam.
yaa bide göğüslerimde dolgun oldular sanki yaaa. istemiyooom benimkiler yeterince iriler zatenkaydirigubbakcemile3

karnım ağrıyo diye bıraktım. belki yanlış soğandan yapıyorumdur diye gittim marketten başka soğan aldım(yemeklik beyaz soğan) yarın ona başlıycam.
yaa bide göğüslerimde dolgun oldular sanki yaaa. istemiyooom benimkiler yeterince iriler zatenkaydirigubbakcemile3

kaydirigubbakcemile3canım nasıl istemiyolar yaa içmemek için bahane gibi geldi bana zaten sogan suyunu içipte biyeri agrımayan yokki sen hangi sogandan yapıyodunki hem sogan suyu benimde gögüslerimde silikon etkisi yaptı:jeyyar:

arkadaşlar umarım biriniz artık cevap yazar.bu arada ben 6 yıllık evliyim yaklaşık 5 aydır bebek istiyoruz allah nasip ederse tabi.dr lar herhangi bir sorun yok dediler 24 kasım regl günüm eğer hamile değilsem bende bu kürlerden denemek istiyorum.ayrıca bir önceki sayfada sorum vardı dikkate alırsanız sevinirim.

kızlarr merhaba hepinize ben yeniyimmm.. bence herkes ibrahim saraçoğlunun sitesini ayrıntılı bir şekilde okursa hem daha kesin bilgilere sahip olur hemde çok farklı şeyler öğrenebilirsiniz.çünkü o sitede saraçoğlunun birçok kürü ve nasıl uygulanacağı yazıyor.ben birçok kürünü indirdim bilgisayarıma mutlaka deneyeceğim tavsiye ederim sizede. sonuçları paylaşmak ümidiyle...

merhaba arkadaşlar ben pko hastasıyım adetlerim düzensizdi en son rrolaktin yüksek cıkmıştı 1,5 ay ilaç kullandım adet oluyodum ama gecikmeli bende sogan kürünü denedim ama gercekten inanarak rabbim şifayı bundan verecek diye ve günüm gelmeden adet oldum gercekten başladıysanız sonuna kadar uygulayın rabbim herkese acil şifalar versin sonrada hayırlı evlatlar nasip etsin

Kaç gün kullandınız bu kürü birde nasıl uyguladınız???

Back
X