Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
özoşum83 hoşgeldin aramıza soğan yemek daha beter kokuyor neden kistler döküldüğünü anladım ben
İçerde kokuya dayanamıyorlar zavallıcıklar Yarın pazar girrerim yine biraz diğer konuları geziyim..
Yola devam
kızlar slm benimde adet tarihim 13 kasım soğan suyunada 16 kasımda başladım 6. günüm yani benimde midemde reflü ve gastrit var çok ağrı yapıyo ama içiyom birazda tansiyonumu düşürüyo ama olsun bebeğimi kucağıma aldığım gün unuturum herşeyi adet düzensizliği var bendede sizdeki şikayetlerin hepsi var alt karnım şiş ve kasıklarım ağrıyo iştahsızım halsizim içerken dünyam dönüyo ve soğan kokuyorum hep sanki ama kokmadığımı söylüyorlar
Ben geliyorum kimsecikler yok ya bende geçmişi okumakla avunuyorum
yadelcim Allahın hakkı 3
selected devan et bence aynı benimde kasıklarım karnım çok ağrıyor akıntımda bir okadar çok yuppii:))
karnım ağrıyo diye bıraktım. belki yanlış soğandan yapıyorumdur diye gittim marketten başka soğan aldım(yemeklik beyaz soğan) yarın ona başlıycam.
yaa bide göğüslerimde dolgun oldular sanki yaaa. istemiyooom benimkiler yeterince iriler zatenkaydirigubbakcemile3