Soğan Kürü - İbrahim Saraçoğlu

ohhhhhhhhhhhhh be sonunda bitirebildim tüm yazıları okumam 2 günümü aldfı malum sürekli pc başında değilim şimdi soruma gelim ben bekarım ve sorunum adet düzensizliği çok doktora gittim ama bi çözüm yok bide şu sogan suyunu denim diyom ama okurken o kadar aklım karıştıkı anlatamam şimdi bu küre ne zaman başlamam lazım bana onu sölermisiniz kür bittikten sonra 10 ara veriliyo ya ondan sonra tekrar 15 günmü başlıyonuz bazı yerlerde 7 gün yazılmış benmi yanlış anladım

bak canım ben de adetlerimin düzene girmesi için içiyorum.
adetimin bittiği gün başladım(ben yasmin ile adet oluyordum, bu ay bıraktım hapı, soğanı denemek için)..
15 gün içecem ve adet olmayı bekleyecem..
Adet olduktan sonra yine adet bitiminde 7 gün uygulayacağım..
bunu 2-3 kez yapıp, kürü sonlandıracağım.yani 2-3 ay oluyor.
Saraçoğlu aynen böyle demişti sitesinde.

ben bugün soğan kürümün 5. günümdeyim ve akıntılarım arttı..
hatta pembemsi bi akıntım oldu..
sanırım işe yarıyor bu soğan..15 gün sonunda ne olacak çok merak ediyorum..

bak canım ben de adetlerimin düzene girmesi için içiyorum.
adetimin bittiği gün başladım(ben yasmin ile adet oluyordum, bu ay bıraktım hapı, soğanı denemek için)..
15 gün içecem ve adet olmayı bekleyecem..
Adet olduktan sonra yine adet bitiminde 7 gün uygulayacağım..
bunu 2-3 kez yapıp, kürü sonlandıracağım.yani 2-3 ay oluyor.
Saraçoğlu aynen böyle demişti sitesinde.

kızlar ben yaptım bu kürü hiç faydası olmadı yaaa:kızgın: benim demir baş kistlerim bana çok meraklılar anlaşılan ben bunlardan hiç kurtulamıcam yaakötükedihüso size başarılar bakalım inş sizde faydası olur

arkadaşlaqr bişi sorcam bugün benim 10.günüm kaldı 5 gün.neyse 2.küre ne zamn başlıcam peki soğan suyunu bıraktığımda adetime 15 gün kalacak 1 hafta önce başlayıp 5 gün içilecekmiş ya ben bu adetimdemi yoksa bir sonraki adetimdemi başlıcam.biraz karışık oldu ama.

Saraçoğlunun sitesin de SSS bölümünde kisti olan biri sormuştu..
ona 15 günlük kürü bitirdikten sonra, adet bittikten sonra 7 gün uygulanır demiş.
2-3 kez bu şekilde devam edilir demişti.. ben bu şekilde yapacağım

yadel
valla benim 5. günüm.. belimde kasıklarımda ağrılar oluyor..
akıntım da çoğaldı bayağı..inşallah bunlar faydası olduğunu gösteriyordur..
sana da acil şifalar..doktor kontrolünde olman gerekiyor demek ki..

Kaç gün kullandınız bu kürü birde nasıl uyguladınız???

Canım 15 gün kullanıyoruz.Sabahakşam ayrı ayrı yani taze hazırlanıyor 2 bardak suya önceden suyu kaynat içine 1 soğanın kabukları soğulmuş 4 e böl suyun içine at 5 dak.kaynat ben dakika tutuyorum ve akibende ılık ılık iç..aç karnına uyula

arkadaşlar benim bugün 12.günüm ve çok fazla karnım şiş gazım var.faydası oluo sanırım.ben adetimin 2.günü başladım.2.kürede adete 1 hafta kala başlanıp 5 gün içilecekmiş.ama benim 15 günüm dolunca adetimede 15 gün kalmış olacak adetime 1 hafta kala içersem bide hamilelik varsa bi zararı olurmu ki.biraz karışık oldu ama kusura bakmayın.

bircan faydası olur devam et benimde 13günüm ama nedense içince sabah istifra ettim inat değilmi tekrar kaynattım şişeye koydum büroda içtim ılınınca..

Banada annem söyledi arkadaşlar ve netten araştırdım şifalı bitkilerde bile var.birde hayıt suyu diye bir bitkinin suyuvarmış .eğer soğan suyunu icemezseniz bunuda denemenizi tavsiye ederim.ben dün başladım bakalım kısmet hem doktor tedavisi hem doğal besinlerden faydalanmamız gerek.inş. En yakın zamanda bebek isteyen bütün bayanlara nasip eder mevlam

Banada annem söyledi arkadaşlar ve netten araştırdım şifalı bitkilerde bile var.birde hayıt suyu diye bir bitkinin suyuvarmış .eğer soğan suyunu icemezseniz bunuda denemenizi tavsiye ederim.ben dün başladım bakalım kısmet hem doktor tedavisi hem doğal besinlerden faydalanmamız gerek.inş. En yakın zamanda bebek isteyen bütün bayanlara nasip eder mevlam

ben hayıtı içtimkafamçokkarıştı ama oda beni içti valla böyle bir koku olamaz yaaa-tatlicadiarzu- suyunu bilmiyorum tohumunu içtim ve gene paşa paşa başlıcam bu gidişlee

kızlar bu sogan suyunu inciri hergun tazemı kaynatmak gerekıyor ben calıstıgım ıcın hergun yapamıyorum adetimin 1. gunu ictım sonra ıcemedım sımdı 7. gun kaynatıp sıseye koysam olmazmı

ceynacım senin hangi degerler yüksek çıktı ve nasıl hamilesin zannettin benim hgsbikerem 50çıkmıştı ben gene inanmamıştım ahhh ahhh şuan iyimisin bitanem

Back
X