Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ohhhhhhhhhhhhh be sonunda bitirebildim tüm yazıları okumam 2 günümü aldfı malum sürekli pc başında değilim şimdi soruma gelim ben bekarım ve sorunum adet düzensizliği çok doktora gittim ama bi çözüm yok bide şu sogan suyunu denim diyom ama okurken o kadar aklım karıştıkı anlatamam şimdi bu küre ne zaman başlamam lazım bana onu sölermisiniz kür bittikten sonra 10 ara veriliyo ya ondan sonra tekrar 15 günmü başlıyonuz bazı yerlerde 7 gün yazılmış benmi yanlış anladım
bak canım ben de adetlerimin düzene girmesi için içiyorum.
adetimin bittiği gün başladım(ben yasmin ile adet oluyordum, bu ay bıraktım hapı, soğanı denemek için)..
15 gün içecem ve adet olmayı bekleyecem..
Adet olduktan sonra yine adet bitiminde 7 gün uygulayacağım..
bunu 2-3 kez yapıp, kürü sonlandıracağım.yani 2-3 ay oluyor.
Saraçoğlu aynen böyle demişti sitesinde.
arkadaşlaqr bişi sorcam bugün benim 10.günüm kaldı 5 gün.neyse 2.küre ne zamn başlıcam peki soğan suyunu bıraktığımda adetime 15 gün kalacak 1 hafta önce başlayıp 5 gün içilecekmiş ya ben bu adetimdemi yoksa bir sonraki adetimdemi başlıcam.biraz karışık oldu ama.
Kaç gün kullandınız bu kürü birde nasıl uyguladınız???
niye ben gelince herkes gidiyor ki :)))))))))))))
Hoşgeldin canım hayıttan daha iyi soğan suyu tadı daha iyi..
Banada annem söyledi arkadaşlar ve netten araştırdım şifalı bitkilerde bile var.birde hayıt suyu diye bir bitkinin suyuvarmış .eğer soğan suyunu icemezseniz bunuda denemenizi tavsiye ederim.ben dün başladım bakalım kısmet hem doktor tedavisi hem doğal besinlerden faydalanmamız gerek.inş. En yakın zamanda bebek isteyen bütün bayanlara nasip eder mevlam