- 27 Temmuz 2008
- 3.732
- 11
- 158
- 39
kızlar ben de hiç akıntı olmuyor bu konuda bilgisi olabilir mi?
canım bendede çok az oldu ama
inşallah işe yarar
Aynen senin sorunu sormuşlar i.saraçoğlunun verdiği cevap şöyle şutarafagittikızlar ben de hiç akıntı olmuyor bu konuda bilgisi olabilir mi?
evet canım saraçoğlunun sitesini baştan sona inceledim :kedi:iyi akşamlar dil-nur okudugum kadarıyla bu konuda yani sogan kuru konusunda oldukça bilgilisin ve guzel araştırmışsın anlayacagn bende PKO lyum 5senelik evliyim sogan kürünü bu ramazan ayında deneyim dedim ama içemedim bırakmşdım bugun adet olunca artık canıma tak dedi ve sogan kurunu tekrar denemeye karar verdim ama nasıl daha az migdem bulanmadan içerim bilmiyorum bana önerecegin yöntemler varmı yardımcı olursan çok sevinecegim
evet canım saraçoğlunun sitesini baştan sona inceledim :kedi:
çünkü bitki bile olsa herşeyin bir dozu ve uygulama şekli var yanlış uygulama yapmak istemedim.Soruna gelince bende aynen sen gibi içememiştim :sinifsinif:
Ama onada çare var tabi hemen yanında herhengi bir meyve bulundur
yudum yudum ara vererek içiyorsan aralarda ağzına bir elma dilimi alıp onu çiğneki ağzındaki kötü tadı bastırsın.Yada bir dikişte içiyorsan hemen arkasından bir elma ye mesela böyle daha rahat içersin a.s
Ben valla kendimce böyle buldum çaresini
Yarın başlıyorum bende bakalım hepimize şifa olur inşallah :içelim:
rica ederim canım :1hug: eminim öyle daha rahat içersin :içelim:canım çok teşekürederim verdigin bilgiler için bende başlıyacagım ama bugun adetimin 2gunu belki bende yarın başlarım inş.elma benimde işimemafoldumben yarar dil_nur sen kaç yıllık evlisin ya bişe soracagm bu sogan kürünü uygulayıpda hamile kalan arkadaşlar var mı aramızda:çok üzgünüm:
bu ay 15 günü tamamladım ama ne kahverengi akıntı oldu bende nede çok yogun akıntı
herkeste oluyomu arkadaşlarr??
bu sabah yine bu konu konuşuldu. doğurganlığın arttırılması için öve öve bitiremedi doktor. ama hangi 15 gün içilmesi gerektiğini söylemiyor. bende adetin 1. veya 2. gününden itibaren uygun olur diye düşünüyorum. sonuçta yumurtlamadan sonra döllenme falan olursa bebişe birşey olmaması açısından.
ben bebek istememize rağmen 5 ay olmayınca soğankürünü uygulamıştım. evet tadı kötü, ben bir defada yudumlayıp arkasından yoğurt yiyordum, 15 güne tamamlayamamıştım. ve hemen o ay hamile kaldım. tavsiye ederim.
kızlar ben usg ye girdim ne yazıkki adet olmadım ve 3 4 gün daha olmıcakmışım dr rahmin ince halen dedi.
ya acaba bu soğan suyundan olabilirmi???
ayın 12sinden beri içmiyorum zaten bu ay hiç adet olacakmış gibi hissetmiyordum kendimi moralim bozuldu ya.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?