Evet canım şu an için bebek düşünmüyorum,yumurtalık kisti var bende.Teşekkür ederim.canım bebek istemiyorsun sanırım kist falanmı var bunun için yapmanı tavsiye ederim.
bence sen bunu ibrahim saraçoğluna bir sor 1 2 günde cevap veriyor.
canım tüp tıkanıklığı için ibrahim saraçoğlu bana brokoli kürünü önerdi.
tüplerim tıkalımı bilmiyorum ama ben onuda içiyorum çünkü bende östrojen eksikliği var hem östrojen için hemde tüplerin tıkanıklığı için brokoli kürünü öneriyorum dedi istersen sende dene.
artık şu soğan kürüyle tanışmanın vakti geldi diyorum ben de:) bu arada sabahları işe giderken servisteki arkadaşların da vay haline:)
sahi çok kokuyor mu???
saolasın canım bebeğim doğdu çok şükür sorunsuz bir şekilde aldım kucağıma...
benim sürekli düşüklerim oluyordu... düşüklerede iyi geldiğini duymuştum bu kürün...
inşallah sizlerdede işe yarar...Allah gönlünüzdekini versin...
canım bunu hergün yapacaksın ve 1 defa yapıp 2 ye böleceksin yarım lt kaynayan suya 1 avuç kadar saplarıyla birlikte brokolileri atıp 5 dk kaynatıp süzeceksin ılıyınca yarısını sabah kahvaltıdan 20 dk önce diğer yarısını da öğle yemeğinden 20 dk önce içeceksin ama en dikkat etmen gereken içtikten sonra asla su bile içemeyeceksin mutlaka 20 dk nın geçmesini bekleyeceksin.
Bir de reglimin ilk gününden itibaren başlasam yani yarın 18 Şubat'a kadar işe yarar belki..Reglinin ilk günü başlamak problem yaratır mı sizce?
hayır cnm bir problem olmaz ben de erken regl olunca 15 günü tamamlamak için regl günümde de devam ettim...sonuçta bitkisel takviye...hatta benim reglim o ay epey pıhtılı oldu..iltihap mı söktü bilmiyorum ama ben öyle yoruyorum...
hayır canım zararlı değilmişselam kızlar ya size bişe sorucam şimdi ben ayın 26sında regli oldm 7gün sürüo ayın 1inde bitti sogan krüne bugunmu baslamam lazım ama ben 25 26 27günde regl oluorum 15gün sürüo kür adetime denk gelio ya hamile kaldıysam zararlı dilmi kızlar ya?
hayır canım zararlı değilmiş
çünkü saraçoğlunun kendi sitesinde kürleri uygulayacak olanların sorularına verdiği cevaplar var
orada aynen senin gibi biri sormuş bizzat kendi cevaplıyor adet olsanız bile kürü yarım bırakmayın tamamlayın diyor zararı yokmuş yerimseniben
saol cnm cok teşşkr ederm ama benm bugun 7.gündü yarn 8.gün baslsam olurmu olmaz dimi bidahaki ay yapiim
saol cnm cok teşşkr ederm ama benm bugun 7.gündü yarn 8.gün baslsam olurmu olmaz dimi bidahaki ay yapiim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?