- 8 Eylül 2008
- 6.155
- 428
- 363
sanmam 1 2 dk dan bişi olmaz ama yinede dikkat et canım yarar olacağı yerde zarar olmasın 15 gün diye biliyorum ben yani ben o kadar yapcam çünkü benim sorunum adet görememe değil gebe kalamama.
bugün başladım bir kaç saat sonra yine içeçeğim yalnız birşey söyleyeceğim rengi yeşilimsi gibi sarımsı olması gerekmiyormuydu.
kızlar bana acil yardım lazım...
adetim bitti 6. gün içmeye başladım,
acaba eksik bir eşy mi yaptım bir de illa aç karnına mı içmek lazım tok karnına içilse bir şey olur mu?
ben de pko hastasıyım doktor doğum kontrol hapı verdi ama hazırkinden de oldum haptan önce zor da olsa adet olduğumda normal bir adet geçiriyordum
ama hapı kullandım hani bir pedi bir gün kullanacak olsam kirlenmiyordu çok moralim bozulmuştu
bu konuda acil yardımlarınızı bekliyorum
soğan suyuna başlayıp 15 içtikten sonra normal bir biçimde adet olan var mı kızlar
kızlar belki inanmıcaksınız ama bu 2.günüm az önce balgam başladı bende çıkartamıyorum tabi ama sanırım soğan suyu yaptı bunu bu iyi bişey tabi birde şuan sol kasığımda ağrı var böyle içten içe sızlıyor acaba bende kist falanmı var da böle yapıyor.
Kızlar birşey sorucam.Bende bu küre başlıcam 2 gün sonra. Ama ben doğum kontrol hapı kullanıyorum.
(korunmak için) Acaba bir sorun olurmu?
kızlar benim soğan küründe 3.günüm ve bende çok az akıntı başladı sarı sarı.
sistit var bende inş onu söküyordur.
Kızlar birşey sorucam.Bende bu küre başlıcam 2 gün sonra. Ama ben doğum kontrol hapı kullanıyorum.
(korunmak için) Acaba bir sorun olurmu?
ben bu kürü uyguladıktan 2 ay sonra hamile kaldım:) süper bir kür Allah razı olsun İbrahim Saraçoğlundan....
daha öncede hamileliklerim olmuştu ama düşük yapıyordum. gebeliğimde hiç kanama gibi bir durum yaşamadım...
Allah sağ salim meleğini kucağına almayı nasip etsin inş. canım.:Saruboceq: herhangi bir sorunun var mıydı hamile kalmaya engel?
mrb kızlar bende daha önce soğan kürü uyguladım ama her başladığımda yarım bıraktım malesef :sinifsinif:
kistlere iyi geldiğini biliyorum ama hafta başı çektirdiğim rahim filmimde sağ tüpüm tamamen tıkalı çıktı mafoldumben
aranızda bilen varmı tüp tıkanıklığınada iyi gelirmi acaba bilmiyorumkismile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?