ppty87 bir önceki sayfalarda anlatmışşsın brokoli kürünü sonradan farkettim.ama sorum olacak .bu küre ne zaman başlayacağımızın önemi varmı yoksa herhangibir gündemi başlıyoruz.birde kaynatacağımız suyun klorlu yada klorsuz olmasında bir şey farkedermi?bilmiyorumkismile
adet bitiminden sonra istediğin gün başlayabilirsin çeşme suyu olmasın canım içme suyu daha iyi.inş işe yarar canım bende işe yaradımı yaramadımı bilemiyorum ben tüplerim di falan derken şimdide 17 oh progesteron ile savaşıyorum
neye iyi geliyor
kızlar son derece basit aslında kendi adet düzenimden örnek vererek anlatıyorum. 30 günde bir adet olurum ben ortalama.
1 martta adet oldum. 8 martta adetim bitti. adetim bittikten 1 hafta sonra yani 15 martta içmeye başlıyorum soğan suyunu.
1 nisanda bitiyor. ve adet oluyorum.
sonraki beklenen adet tarihim 1 mayıs. napıyorum ondan 10 gün önce yani 20 nisanda 2. dönem soğan suyunu içmeye başlıyorum. ve adet oluyorum.
yani ilk ay soğan suyu son içiş tarihim 1 nisandı.
2. ay soğan suyunu içmeye başlayış tarihim 20 nisan. her gün içmiyorum yani. arada 20 gün kalmış oluyor.
bu bana saraçoğlunun kendi anlatımı. umarım yardımcı olabilmişimdir.
canım bunu hergün yapacaksın ve 1 defa yapıp 2 ye böleceksin yarım lt kaynayan suya 1 avuç kadar saplarıyla birlikte brokolileri atıp 5 dk kaynatıp süzeceksin ılıyınca yarısını sabah kahvaltıdan 20 dk önce diğer yarısını da öğle yemeğinden 20 dk önce içeceksin ama en dikkat etmen gereken içtikten sonra asla su bile içemeyeceksin mutlaka 20 dk nın geçmesini bekleyeceksin.
kızlar bende bugün başlayayım diyorum. şimdi kahvaltı yaptım. ne zaman içmem lazım soğan suyunu.. tarifte öğlen yemeğinden 10 dk önce demiş ama benim öğlen yemeğim akşama olucak biraz bilmiyorumkismile
herkese selammm arkadaşlar..
ben de yaklaşık 1 haftadır soğan kürü uyguluyorum.
bende pco ya dair hiçbir belirti yokk,sadece yumurtalıklarım pco gibi..çok sayıda küçük kistler var..
inşallah işe yarar bu soğan kürü.
tadıyla ilgili pek iç açıcı şeyler söylemeseler de ilginçtir ki ben tadını sevdimm..sempatiksalakcinni
ama bende öyle abartıldığı gibi bir akıntı olmadı yaa..
bu arada soğanı kabuğuyla kaynatacaksınız ve öğünlerden ya yarım saat önce yada 2 saat sonra
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?