merhabalar kızlar ben 3ay önce bebegmi kaybettm karnımda öldü:gitme: güzel bikürebaslamak istiorum adet düzenim bozuldu neyapabilirim yardmcı olun...lütfen bal çörekotu tarcın polene baslıcam yanında napablrm nasıl kullanmlylm smdiden saolun kızlar
Arkadaşlar mrh , hepinize i bayrmlar, ben 4 aydır adet olamıyorum, soğan kürü adet söktürüyor denildi ondan soğan kürüne başladım ,kürün bitmesine iki gün kaldı, ama haala adet olmadım, sitede yazılanları okudum adetin 7.günü başlanıyor diyor soğan kürü için ama ben hiç adet olamıdığımdan direk başladım, bana bu konuda yardımcı olursanız sevinirim, bu kür adet olmamı sağlayacakmı sizce arkadaşlar
tesekker edrm peki nası yapıcam o kürü nezman kaçgün nası yapıcam cnm
canım ben adetin 7.günü başlayıp 15 gün yapacam bana batmanın neresinden olduğumu sormuşsun aslen adanalıyım ama batmanda öğretmenim kültür mah.kalıyorum
kürün bittikten sonra 10 gün içinde adet olman gerekir
Mrhblar, öncelikle tşrk ederim, eğer kür bittikten sonra adet olamazsan tekrar küre başlayacakmıyım veya adet olursam adetin kaçıncı günü küre başlanacak bir bilginiz varmı,
Arkadaşlar iki aydır yumurta kisti var ve doktor bana doğum kontrol hapı verdi. Bu arada soğan kürü de uygulamaya başladım.Ama dünden beri tuvalete gidip gelmekten gına geldi. Devamlı sıkışık hissediyorum kendimi kasık ağrısı bel kısmımda ağrı. soğan kürü uygulayıp da yan etkisini gören var mı . ya da bu olanlar iyi mi kötü mü ne olur yardım edin
slm arkadaşlar ben geçen ay soğan kürü yaptım ama adet kanamam çok olduğu için bırakmak zorunda kaldım bu ay adetim yine geçti gidip test yaptırdım negatif çıkınca adet olayım diye tekrar soğan kürüne başladım bugün 11.gün ama hala ne akıntı ne kanama normalmi yoksa artık soğan bende ie yaramıyomu buarada bende pko var cevaplarmısınız
canım bende de geçen ay aynısı oldu ben pko oldugum için adetlerim düzensiz sogan kürü uyguladıgım halde adet olmamıştım ama akıntım fazlaydı, doktora gittim yumoşum geç oluşmuş 19mmdi.
tabi dolayısıyla geç yumurtlama oldu siklus uzadı.pko lularda sogan adeti düzenlemiyo olabilir. ama eger senin adetin düzenliyse bi doktora danış derim
adet olmadan küre başlamayacaksın adet olduktan sonra adetine 10 gün kala 7-8 gün içeceksin
yok canım benimde adetim düzensiz belkide öledir haklısın geç oluşmuş olabilir ben 15 günü tamamlayıp birazdaha bekleyim öyleyse değilmi olmassam kiste dönüşmeden ilaca başlamak istiyorumda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?