Benimde adetlerim hep gecikirdi 4 ay olmazdi ama 2 ayda bir falan olurdum adet.Sogan kürüne basladim ilk iki adetim tam 28. günde geldi cok sevindim yani ise yariyor. ama sonradan 2 ay sonra bende iste yaramadi iste suan adetim 2 hafta gecikti karnim ve gögüslerim agriyor ama hala gelmedi niyetide yok gibi.Ya yanlis uyguladim sonradan yada sogan kürüne bile alisti bu reglimin inadi benneyaptımki
Ama sen yap düzgün uygularsan bence ise yarar insallah.Allah sifa versin hepimize
supremeciğim benim adetim önceden düzgündü son 2 senedir olamıyorum belki 3 belki 4ay acaba o yüzdenmi soğan işe yaramıyo dersin canım ya
meraba kızlar
ben 5 yıldır pcosla ugrasıyorum.13 gundur sogan kürünü yapıyorum.2 gun once akıntı gelmeye basladı pembe-kahve karısık bişey.ama sonra bıttı.bu olan adetmiydi yoksa adet olmayı beklemelimiyim.lütfen bilgisi olan varsa cevap versin çok merak ediyorum.
meraba kızlar
ben 5 yıldır pcosla ugrasıyorum.13 gundur sogan kürünü yapıyorum.2 gun once akıntı gelmeye basladı pembe-kahve karısık bişey.ama sonra bıttı.bu olan adetmiydi yoksa adet olmayı beklemelimiyim.lütfen bilgisi olan varsa cevap versin çok merak ediyorum.
arkadaşlar akıntıları tamamen bitirriyor mu?
deneyip sonuç alan var mı?
ya arkadaşalar kafama bişey takıldı kaç saat arayla içmemiz gerekiyo bilen varmı.ben şimdi oruç tutmayı düşünüyorum bi sahurda bide iftarda içmem gerekir ama iftarda içerken bomboş mideyle içince zarar verirmi acaba mideye bilen varsa cevaplarsa sevinirm
zaten aç karna içilmesi lazım. ama oruç uzun süren bir başlık. yanlış hatırlamıyorsam hocanın bir yazısında soğan suyunun kan şekerini düşürdüğünü yazmıştı. belki bu açıdan seni sarsabilir. sonra yemek yeniyor ama bu seferde kan şekeri hızla yükseldiğinden sarsar sanki. soğan suyundan sonra hurma ye istersen. hurma şeker hastalarında bile kan şekerini dengeliyor. ben gastrit hastasıyım. soğan suyu bana dokunmamıştı. heralde dokunmaz senin de midene. ama bünyeye göre değişir midene neyin dokunacağı. denemden bilemezsin. ekşime, yanma yaparsa içmezsin. yine de içime sinmedi dersen hocanın sitesine mail yazabilirsin.
bende çok akıntı olurdu. kötü kokulu .ben bile rahatsız olurdum. 16 - 17 gün kürü uyguladım.şimdi çok iyiym. bende işe yaramayacağını düşünüyordum.. fazla akıntı kalmadı. sürekli çamaşır değiştirmiyorum. artık., kasıklarımda ağrı falanda kalmadı.bence sende hemen başla.
teşekkürler canım:)
ben de başlamayı düşünüyorum ama,öğlenleri okulda oluyorum..öğlen yemeklerinden öncekini nasıl içicem bilmiorum ya...yaz tatailini mi beklemek zorunda kalıcam=(
kızlar niye cvp yazmıyosunuz her öğün yeni mi hazırlıyorsunuz yoksa günde 1 sefer mi?????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?