Soğan Kürü - İbrahim Saraçoğlu

Bir önemli bilgi daha var dikkat edilmesi gereken.
**Kürler uygulanırken hiçbir şekilde BITKI ÇAYI içilmeyecek veya baska bir kür uygulanmayacak.

Bunu da atlamayın lutfen..

ben kürleri aksam uyguluyorum biri isten geldikten hemen sonra biride yatmadan önce. Ama bütün gün agzi mbos durmuyo tabi arasira bitki cayida iciyorum yada kahve nescafe falan simdi onlarida icmemekmi gerek yani ? Ben hic bu bilgileri edinmedin baslamisim sogan kürüne valla

kanda hangi değerine bakarak çikolata kisti olup olmadığını anladaı yazarsan çok sevinirim.çikolata kisti olupolmadığımnmı öğrenmek için hangü tetkikler yaptılar.bana da endometrıozisli olabilirsin dedi ama gitmedim daha.

bütün sayfaları sabırla okudum. bende 9 aydır bebek istiyorum dr gidip muayne olamadım ama üşütme ile alakalı iltihap olduğunu düşünüyorum çok üşütüyorum çünkü adetlerim eskiye nazaran sancılı geçmeye başladı kasık ağrısı çekiyorum neyse dün itibariyel soğan kürüne başaldım geçen aylarda yine içimiştim ama çok kötü midemi bulandırınca bıraktım dün burnumu peçete ile tıkayıp:) bi seferde içitm hemen arkasından da ağzımın tadı değişsin diye bişeyelr atıştırıyorum burnum kapalı :) belirli bi süre sonra açıyorum tat hiç ağzıma gelmiyo çünkü aşırı derece öğürüyorum afadersiniz o şekilde olmazsa
ben adetliyekn içmeye başaldım adetle birlikte atılsın diye düşündüm nasılsa bi zararı yokmuş 15 gün bitiminde eşimin memleketine gitcez orada içemem çünkü iki gündür olan gelişmaler çok afadersiniz tuvalete gittiğimde devamlı bi akıntı adet olduğum için kanlı ama sulu ikl içtiğim bardaktan sonra çok pıhtılı kan geldi koyu kahve rengi normalde bnim öle olmaz yani işe yaradığını düşünüorum iltehamı inş sökecem gelişmleri tekrar yazarım genelde sorunlu olanlar içmiş adet düzeni olmuş çocukta istiyorum elbette ama bu ay gerçekten bu rahatsızlık için içtim hayırlısı olsun hepimiz için

merseraycım ve nesrin77 cim!ben de aynı durumdayımbugün reglmin 1.günü soğan kürü ne kaçıncı günümde başlıyayım kaç gün kullanayım?son 3 adet döngüm 25.sebepsiz infertilite.

merseraycım ve nesrin77 cim!ben de aynı durumdayımbugün reglmin 1.günü soğan kürü ne kaçıncı günümde başlıyayım kaç gün kullanayım?son 3 adet döngüm 25.sebepsiz infertilite.

valla sevinsek mi uzulsek mi sebep olmadigi icin bilemiyorum. adetin 7. gunu baslamak en uyugun gunmus sogan kurune, 15 gun gunde iki defa kulla, sonraki kurleri adetine 10 gun kala yap. ben sadece 1 kere yaptim, simdi incir kurundeyim, ikinci 21 gunluk kurdeyim. hayirlisi olsun umarim burdan hamileyim diye bizde soyleriz:Saruboceq:

ya ben bunu 1 ay uyguladım .2.aya girdim şimdi,ama ben suyu kaynatıp sonra soğanı içine atmadım ikisini de aynı anda kaynattım acaba etkisi kaybolmuş mudur :'( şimdi adetime 1 haftadan az kaldı bu kez suyu kaynatıp sonra soğanı attım 5 dak.kaynattım,daha yoğun sarı oldu.bende bulanık beyaz oluodu diğer türlü.offfff yanlış mmı içtim yani heppppp :'(

ben geçen ay adetliyken başlamıştım aklıma geldikçe içiyodum ve adetliyim şuan diğer aylardaki gibi ağrı çekmedim.bu ayda başlıyorum.,in sağlıcakla kavuşuruz mutlu bebişlerimize

inanmak çok önemli.bi ara prolaktinim yükselmişti stresten hayıt içtim ve hemen düştü.ALLAH'A GÜVEN VE RAZI OL.O ZAMAN SEN DE RAZI OLUYOSUN HAYATTAN VE MUTLU OLUYOSUN...

soğan kürünü 5 gündür kullanıyorum adetliyken başladım ilk günlerde inanlılmaz akıntım oldu adet kanından farklı bi şekilde bu günler son günlerim ama hala kahverengi akntım var ve bunu hissedecek derecede normal oturuken bile fark edebiliyorsunuz ben üşüttüğüm için ve daha önceden idarar yolu enfeksiyonu geçridiğim için iltehabım olduğunu düşünüyorum ve iyi olduğunu hissedebiliyorum yani suyu içiyorum bi kaç saat içinde kendini belli ediyo
inş sonucunda bebeğimde olur ama en önemlisi ben ağrılarımdan kurtulmak sağlığıma kavuşmak için yaptım

ben kitaplarını da aldım.ozellikle her kürün altına not dusmus.
2 kürü aynı anda uygulamayın ve kür yaparken bitki cayı icmeyin diye.
Kahve ile ilgili bir dip not yoktu.Bence bundan sonra bitki cayı icme.

adet bittikten 7 gun sonra . adetin 7. gunu degil !!!

valla ben açıkcası adetliyken özellikle yaptım akıntı çok luğu oluyormuş diye o şekilde namaz kılınmaz devamlı akıntı halinde ben adetliyken başaldım adetim bitmek üzere norlamde bu günlerde pek bişey gelmez benim ama şuan devamlı koyu haverengi akıntım var ben seviniyorum galiba çikolata kisti oluyordu benimki belirtler bu ay onu gösteriyordu çokşükürr
mutluyum iyi olduğumu düşünüyorum

Ben adetın ılk gÜnÜ ıÇmeye baŞladım ve Çok Çok dÖktÜrdÜm bugÜn 4.gÜnÜm ve kupkuruyum,normalda son 3 gÜn krengı akıntım olurdu.ama en sevındıĞım Şey karın aĞrım olmadı ,geÇen ayda kullanmıŞtım.bıde ovulasyon zamanında ıŞ dolayısıyla Şehır dıŞına Çıkmasam tutardı herhaldesabr,sabr!endometrıozıs ıÇın dr gıdecektım ama vazggeÇtım bı kaÇ ay daha beklcem.

ben kitaplarını da aldım.ozellikle her kürün altına not dusmus.
2 kürü aynı anda uygulamayın ve kür yaparken bitki cayı icmeyin diye.
Kahve ile ilgili bir dip not yoktu.Bence bundan sonra bitki cayı icme.

cok sagolun ben bilmedigimden iciyodum bitki cayida yaninda bundan sonra icmem. Ama bilmiyorum sebebini bende artik ise yaramamaya basladi sogan kürü ya aliskanlikmi yapti acaba ilk 2 ay cok güzeldide bu ay regl gene gecikti bakalim kac gün gecikcek

bence devam et toplamda 5 ay suruyor bu kür. Ben Ibrahım Saracogluna cok ınanıyorum.Once Allahın ıznıyle tabıkı ,ıse yarayacagını hıssedıyorum..

kızlar benim bugün reglimin bitmesi gerekiyo ama bitmedi hala afadersiniz bulanık kan akıntım geliyo soğan suyundadndır değilmi????

kizlar bugün doktora gittim.Idrar yaparken yanma oluyodu, asiri derecede kasinmada vardi bide regl de gecikince korktum doktora gittim. suan yurtdisinda olmamdan cok iyi derdimi anlatamasamda doktora anladigim kadariyla hem mantar olmusum hem enfeksiyon kapmis o bölgen.bunlar icin fitil ve krem verdi. Birde yumurtaligimda kücük kist cikmis ama normal dedi. ya kistin normali oluyomu yani lnemli bisey degilmi bu? cocuk olmasini falan engellemezmi? Anlamadim ben bunlari hic. Bide idrarimda kan buldular onun icin 3 gün beklicem sonra tahlil sonuclarimi ögrenicem. Okadar sogan kürü yaptim ve cok memnundum ama 3. ayimda ictiysemde bi ise yaramadi yada yanlis yapiyorum bastan mi deniyeyim yoksa tedavi bitene kadar ara mi versem fikri olan varmi ?
bilginiz olsun die ben su sekilde kullandim kürü eger hatam varsa düzeltirseniz sevinirim:

ilk 15 gün günde 2 kez (normal cesme suyundan) taze olarak yaptim(yapilisi: kaynayan suyun icine soganin en dis kabugunu atip 4 parcaya ayirarak 5 dakika agzi kapali kaynattim. sonra ilik sekilde ictim)

ikinci ve 3.seferde adetten 10 gün önce baslayip 5 gün daha günde 2 kere(yani adetime 5 gün kala bitmis oldu.).ama bunun yaninda bitki cayida tükettim ama ilac kullanmadim.

Allah hepimize sifa versin..

kizlar osgan küründen sonra adetiniz kac gün gecikti.Benimki nerdeyse bir hafta gecikti acaba hamileymiyim diye düsünüyorum.Ama oldukcada agrim var sanki adet olacakmisim gibi.CADIARZU

ben de sen gibi kullanıyorm benimde halen kahverengi akıntım inş biter yarına.bana bazı dr lar pcos demişlerdi ama bugün 7.günüm prof a göründüm endometrıumun çok ii kist falan yok kafandan sil dedi,hormonlarında çok ii dedi.1 yıldır ağrılı adetlerim olmasına rağmen bu ay hiç ağrım olmadı.geçen ayda soğan kürü uygulamışolmanın faydasını gördüğüme inanıyorum.ağrılı adetlerim olduğu için laparoskopi önerdi endometrızis başlangıçı varsa görülür temizlenir dedi ama ağrıların çok fazla ise laparoskopi yap dedi hem endometrıozis başlangıçı vaarsa önlenmiş our

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…