ben de sen gibi kullanıyorm benimde halen kahverengi akıntım inş biter yarına.bana bazı dr lar pcos demişlerdi ama bugün 7.günüm prof a göründüm endometrıumun çok ii kist falan yok kafandan sil dedi,hormonlarında çok ii dedi.1 yıldır ağrılı adetlerim olmasına rağmen bu ay hiç ağrım olmadı.geçen ayda soğan kürü uygulamışolmanın faydasını gördüğüme inanıyorum.ağrılı adetlerim olduğu için laparoskopi önerdi endometrızis başlangıçı varsa görülür temizlenir dedi ama ağrıların çok fazla ise laparoskopi yap dedi hem endometrıozis başlangıçı vaarsa önlenmiş olur.adenomyozis de ağrılara neden oluyormuş ama infertilite nedeni olamazmış.kızlar benim bugün reglimin bitmesi gerekiyo ama bitmedi hala afadersiniz bulanık kan akıntım geliyo soğan suyundadndır değilmi????
bu kürden sonra hamile kalan varmııı?? eğer varsa hemen bende başlıcam:hulya:
arkadaşlar benim adetimin 2. günü bugün akşam başlasam olurmu acaba?
arkadaşlar benim adetimin 2. günü bugün akşam başlasam olurmu acaba?
Kizlar sogan kürü sonradan ise yaramadi bende diyenler varmi aranizda hic?
canım ben açıkçası hiç duymadım =( Düzenli yapmak gerekiyor diye biliyorum. 1Kür 15 gün 2,3,4 kürler 10 gün sürüyo ve işe yarıyor benim fikrimCADIARZU
sagol canim ben 3-4 ay gecsin yeniden basliycam sifirdan. Bu uyguladigimda hata yaptim sanirsam :sinifsinif:
Arkadaşlar mrh , hepinize i bayrmlar, ben 4 aydır adet olamıyorum, soğan kürü adet söktürüyor denildi ondan soğan kürüne başladım ,kürün bitmesine iki gün kaldı, ama haala adet olmadım, sitede yazılanları okudum adetin 7.günü başlanıyor diyor soğan kürü için ama ben hiç adet olamıdığımdan direk başladım, bana bu konuda yardımcı olursanız sevinirim, bu kür adet olmamı sağlayacakmı sizce arkadaşlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?