sen devam et bısey olmaz, sakın 2 kere kacırdım dıye bırakma..
bu arada ben saracoglu'nun kıtaplarını aldım. Sogan kuru ıle ılgılı dıyorkı :
** 1,5 su bardagı klorsuz su 2 bardaga oranla daha etkılı olabılecegını dusundum bende
** soganın kabukları cok ınce soyulmalı cunku soganın faydalı kısmı kabuga yakın kısmıymıs.
mumkun oldugu kadar atlamadan ıcmeye devam edın.ben suan adete 10 gun kala 2. partıye basladım. keyıfle ıcıyorum. cunku faydası olacak emınım..
evet bende yaşadım adet olmadım
soğan kürü adeti geciktiriyormu kızlar? ben tam tersi duymuştum ama :sm_confused:
selam kızlar banada yardımcı olursanız cok cok sevınırım
2 ay once doktora gıttıgımde bana bıraz ıltıhabım oldugunu soyledı ılac verdı ama ben nedense kullanmak ıstmedım kullanmadımda ve ıltıhaptan mıdır bılmem korunmuyoruz ama hamıle kalamıyorum 2 aydır bu ay adetım bıtelı 4 gun oldu yumurtlama zamanıma 10 gun falan var bu 10 gun boyunca sogan suyunu ıcsem hamıle kalmamda bı faydası olurmu acaba bırde egerkı hamıle kalırsam bebege bı zararu olurmu?
Kızlar bende dün soğan kürüne başladım..Daha ilk denemem..Adet bitiminden 1 hafta sonra başlanacak ve 15 gün boyunca öğlen ve akşam yemeklerinden önce 1 bardak içilcek diye biliyorum..2. adetten 10 gün önce 2. küre başlayacam.2. kürde günde 2 keremi soğan suyu içecem yoksa 1 keremi?Bu konuda bilgisi olan arkadaşlar lütfen yardım edin.Benim için çook önemli....
iki kere içicen canım. aynı anlattığın zamanlarda anlattığın şekilde yapacaksın. Allah şifanı versin..
Kızlar bende dün soğan kürüne başladım..Daha ilk denemem..Adet bitiminden 1 hafta sonra başlanacak ve 15 gün boyunca öğlen ve akşam yemeklerinden önce 1 bardak içilcek diye biliyorum..2. adetten 10 gün önce 2. küre başlayacam.2. kürde günde 2 keremi soğan suyu içecem yoksa 1 keremi?Bu konuda bilgisi olan arkadaşlar lütfen yardım edin.Benim için çook önemli....
ya kizlar benim sogan suyunu icince karnim cok sisiyor ve agriyor.Sizde de oldumu,diger sayfalari okuyamadim kusura bakmayin.Ölüyorum agridan,bagirsaklarimi bozdu.Bugün 5.günüm ama henüz herhangi bir akinti falanda olmadi.Beyaz renk akintim vardi onun icin icmistim.
hic bendede karin agrisi falan olmadi. Ama soguk icilince mide bulandirdigini biliyorum bi tek.Birde ben direk cesme suyundan yapiyorum pek ise yaramiyormu yani simdi CADIARZU
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?