Soğan Kürü - İbrahim Saraçoğlu

canım çok sağol moralimi düzelttin bırakmadım zaten devam ediyorum şimdide kaynattım ılımasını bekliyorum pazartesi bitiyor benim kürüm zaten pazar ya da pazartesi regl olmam gerekiyor sonra da incir kürüne başlıcam hemen

herkese merhabalar.ben 29 eylülde doktora gitmiştim ve 2.5 cm lik(solda)çikolata kistimin olduğunu öğrenmiştim.bugüne kadar her ay düzenli günü gününde regl olurum genelde ağrım olmaz,3 gün sürer 4.günde bitmiş olur.2 yıl kadar yasmin kullandım.temmuzda ilacı bıraktım çünkü bebek düşünüyouz.ama ilk defa eylülde regl olmadan bir kaç gün önce acaip ağrılarım oldu ve reglken daha da arttı.ve doktora gidince durumu öğrendim.çok büyük bir hayalkırıklığı çünkü çocuk düşünüyorduk,nerden çıktı bu kist dedik hemde çikolata kisti.ve çikolata kisti hakkında yazılan olumsuz yorumlarıda okuyunca çok korkmuştum.doktorum bana akıntımda olduğu için antibiyotik,fitil ve desolet doğum kontrol hapını verdi.yasminden daha güçlü dedi.bu arada bu ay soğan kürünü yaptım inanarak 15 gün boyunca.doktorum bana değişik bir ağrı kesici yazdı bu ay reglin çok ağrılı geçecek dedi ama inanın hiç ağrım olmadı.arasıra kistimi hissettim.eşim sorup duruyordu hissediyor musun bende bazen evet bazen hayır diyordum.neyse dün yine kontole gittim bana kistin duruyor dedi ve ölçüsüne baktı.29 eylüldeki kistim 2.68 cmmiş.dünki kistimde 2.03 cmmiş.çok hafif küçülmüş ama çok değil dedi.bu arada geçen sefer bana çikolata kisti demişti ama bu sefer dediki senden kan alalım ve değerlerine bakalım dedi.eğer çikolata kisti ise kan değerlerini yükseltirmiş dedi.bende yani çikolata kisti olup olmadığı belli değil o zaman dedim evet dedi bakacağız dedi.kan aldırdım sonuçlarım bugün çıktı.doktorum aradı kan değerlerin normal dedi çikolata kisti değilmiş dedi.normal her kadında olabilen kanamalı kistmiş dedi ve 21 gün daha desolet kullan dedi ve kontrole gel dedi.sevindim çikolata kisti olmamasına ama neden yine ilaç verdi anlamadım.çocuk için tekrar başlamak istiyoruz.ama bana dün deiki sonuçlara bakarız diyelimki çikolata kisti bu senin gebe kalmana mani değil,zaten ufak bir kist ameliyatlık bir durum zaten yok demişti dün.bugünde çikolata kisti değilmiş öğrenmiş oldum.arkadaşlar ben ikinci reglime 10 gün kala yine soğan suyu içicem inşallah önümüzdeki ay artık bebek düşünebilirsiniz der bana.çikolata kisti olmadığına göre korkulacak bir durum var mı doktor hn.dedim hayır yok dedi.sizlerinde görüşlerini ve deneyimleriniz paylaşmanızı bekliyorum arkadaşlar.uzun oldu ama paylaşmak istedim.hoşçakalın...

benim sormak istediğim kistim çikolata kisti diilmiş.kanamalı bir kistmiş.acaba bunun adı nedir.ne kisti oluyor bunlar.bide yara varmış rahim ağzında ama büyük yada küçük demedi.daha doğrusu hiç bşe demedi yara ile ilgili.işte desoleti 21 gün kullanıp tekrar kontrole gidicem.ve sonra smear testi de yaptırcam.ben daha önce hiç yaptırmamıştım.her kadının yılda 1 kere mutlaka yaptırması gerekiyormuş.acaba canım yanacak mı yaptıranınız var mı.doktora gidince nedense aklımdaki bütün sorularım uçup gidiyor,heyecandan yada korkudan olsa gerek.ama kan değerlerim normal çıktığı için korkacak bir durum yok dedi doktorum.artık bidahi muayeneye kadar bakıp beklicez.bayramdan sonraki gün gideceğim.bu konudaki bilgilerinizi bekliyorum...

selam kızlar banada yardımcı olursanız cok cok sevınırım

2 ay once doktora gıttıgımde bana bıraz ıltıhabım oldugunu soyledı ılac verdı ama ben nedense kullanmak ıstmedım kullanmadımda ve ıltıhaptan mıdır bılmem korunmuyoruz ama hamıle kalamıyorum 2 aydır bu ay adetım bıtelı 4 gun oldu yumurtlama zamanıma 10 gun falan var bu 10 gun boyunca sogan suyunu ıcsem hamıle kalmamda bı faydası olurmu acaba bırde egerkı hamıle kalırsam bebege bı zararu olurmu?

Kızlar bende dün soğan kürüne başladım..Daha ilk denemem..Adet bitiminden 1 hafta sonra başlanacak ve 15 gün boyunca öğlen ve akşam yemeklerinden önce 1 bardak içilcek diye biliyorum..2. adetten 10 gün önce 2. küre başlayacam.2. kürde günde 2 keremi soğan suyu içecem yoksa 1 keremi?Bu konuda bilgisi olan arkadaşlar lütfen yardım edin.Benim için çook önemli....

bişey olmaz canım bebişine. bu kürü kullanırken hamile kalan bir sürü arkadaşımız var. başlamak için en uygun dönemdesin. 10 gün değil 15 gün yap ama. Allah şifanı versin..

iki kere içicen canım. aynı anlattığın zamanlarda anlattığın şekilde yapacaksın. Allah şifanı versin..

Evt ayni digeri gibi devam ediceksin günde 2 kere.

Bende 3. küre baslicam adettimden 9 gün önce basladim 5 gün icip birakicam 2 aydir adetlerim düzenli ama bu ay sanki gec kalicak cünkü hic bir agri hissetmiyorum önceden 15 gün önceden baslardi gögüslerim agrimaya.umarim zamaninda gelir.:bbo:

ya kizlar benim sogan suyunu icince karnim cok sisiyor ve agriyor.Sizde de oldumu,diger sayfalari okuyamadim kusura bakmayin.Ölüyorum agridan,bagirsaklarimi bozdu.Bugün 5.günüm ama henüz herhangi bir akinti falanda olmadi.Beyaz renk akintim vardi onun icin icmistim.

canım bende karın agrısı olmadı ama cok idrara gidiyodum akıntımda 10.gündern sora başladı ve baya akıntı geldi. Neden karnın agrıyoki :uhm:

aynı sekılde gunde 2 kere. kullandıgın suyu cesme suyu degılde hazır satılan sulardan tercıh et. suyun klorsuz olması cok onemlı, kıtaplarında bunu hep belırtmıs cunku.
Hepınıze sifa olsun.

hic bendede karin agrisi falan olmadi. Ama soguk icilince mide bulandirdigini biliyorum bi tek.Birde ben direk cesme suyundan yapiyorum pek ise yaramiyormu yani simdi CADIARZU

hic bendede karin agrisi falan olmadi. Ama soguk icilince mide bulandirdigini biliyorum bi tek.Birde ben direk cesme suyundan yapiyorum pek ise yaramiyormu yani simdi CADIARZU

Bir önemli bilgi daha var dikkat edilmesi gereken.
**Kürler uygulanırken hiçbir şekilde BITKI ÇAYI içilmeyecek veya baska bir kür uygulanmayacak.

Bunu da atlamayın lutfen..

kızlar bende bu ay 15 gün kürü uyguladım ilk defa adetlerinm düzensiz olur genelde 40-45 günde bir ama 36. gün adet oldum zemuszemus polikistiklerim de var herhangi bir ilaç kullanmıyorum doktor doğum kontrol verdi çoğunluğa olduğu gibi ama ben onu kullanmak istemiyrum.kür den sonra kistlerimin durumunu bilmiyorum doktora gitmedim ama bu durumu çok kafama takmamaya çalışıyorum ve ne varsa doğada var diyorum kaydirigubbakcemile5 önümüzdeki ay da tekrar kürü yapıcam inşallah bakalım:Saruboceq:

kızlar bende bu ay 15 gün kürü uyguladım ilk defa adetlerinm düzensiz olur genelde 40-45 günde bir ama 36. gün adet oldum zemuszemus polikistiklerim de var herhangi bir ilaç kullanmıyorum doktor doğum kontrol verdi çoğunluğa olduğu gibi ama ben onu kullanmak istemiyrum.kür den sonra kistlerimin durumunu bilmiyorum doktora gitmedim ama bu durumu çok kafama takmamaya çalışıyorum ve ne varsa doğada var diyorum kaydirigubbakcemile5 önümüzdeki ay da tekrar kürü yapıcam inşallah bakalım:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…