Soğan Kürü - İbrahim Saraçoğlu

bencede daha 5.günde belirti olmuyo zaten sonradan felaket bi sacı ve akıntı ben soganı bırakalı nerdeyse bir hafta oldu ama hala akıntım devam ediyoo hayırlısı allahtan ikinci denemede eminim tam kurtulcaz bu kistlerden tabi kendi adıma ikinciyi yapmak nasip olursa

benim de bugun 10.gunum ama bende de hiç oyle belirtiler yok ne akintim cogaldi ne de sanci.adetimin de 16. gunu bakalim bi on gun daha gecsin bi seyler olacak mi?

kizlar bi sorum olacak...
sogan kürü sizde ilk gün falan mide agrisi yapti mi?
ben cok kötüydüm biraktim hemen kizlar,bulanti yanma yapti:(((

kizlar bi sorum olacak...
sogan kürü sizde ilk gün falan mide agrisi yapti mi?
ben cok kötüydüm biraktim hemen kizlar,bulanti yanma yapti:(((

ilk iki gun bende hafif yanma yapmisti,ama ben oglen yaptigimi aksamda içmistim ondan oldu sanirim.simdi oyle bir sikayetim yok.

herkesin midesi bir degil,belki miden kaldiramamistir.

ben varım yadel burdayız ama birazdan çıkacağım Sizlere iyi haftasonları haftasonu girmeye çalışacağım

aynen iste :1no2:
sordum ama cevap cikmayinca susmustum...bende aynen canim yaa,hala kokusuna dayanamiyorum:1no2:

Meleklerimiz için değer dün naptım istifra ettim diye tekrar yaptım içtim çünkü kararlıyım herkes hayret ediyor özellikle annem soğandan kaçan ben sabah akşam kaydirigubbakcemile3içiyorumkaydirigubbakcemile5:1hug:

meraba soğan kurunu bende uyguluyorum bugun 7.gunum ve faydasını gordum vede istahını kesiyo insanın cok faydalı bişey

selam arkadaşlar benim yumrtlama günüm geldi acaba devam etsemmi ki soğan suyuna

slm can bu konuda benim bilgim yok hem yumurtlama gününü nasıl biliyosun ya ben hiç yumurtlama olmuyo yada ben bilmiyorum ben sogan suyunu 15gün ara vermeden içtim gitti:jeyyar:

slm can bu konuda benim bilgim yok hem yumurtlama gününü nasıl biliyosun ya ben hiç yumurtlama olmuyo yada ben bilmiyorum ben sogan suyunu 15gün ara vermeden içtim gitti:jeyyar:

selam canım yumurtlama günün internetten yumurtlama hesaplıyacılar var ordan biliyorum

Back
X