Soğan Kürü - İbrahim Saraçoğlu

benim geldi devam ettim konumuz taşındı ne zaor buldum:(((((((
Kızlarr.......Sizi bırakamadım girdim :)) herkes umarım bulur yeni yerimizi

ceylan bende yeni üye oldum soğan kürünü 5gündür uyguluyorum fark göremedim allah herkeze hayırlısıhhatli bebişler versin

arkadaşlar ben 2 senelik evliyim.cocuk istiyorum olmuyor ben ilaç içmeden adet göremiyorum.doktora gittim tedeviye başlayacağım inşallah hemen olur allah herkeze bebişler versin

SOĞAN SUYUNU DENEYENLER

-AllaH YardımcımıZ OlsuN-

Adet TarihiKür.Baş.Tar.
YADEL:::::::::::::::::: ::::::::::::::
CANGEMA:::::::::::: 05 Aralık::::::::::::::15 Kasım
CEYLAN ::::::::::::::: 06 Aralık::::::::::::::13 Kasım
YASGOM:::::::::::::::14 Aralık:::::::::::::::
OZBICAN7::::::::::::: 08 Aralık:::::::::::::::
SERİFE80:::::::::::::: :::::::::::::::
BİRCAN :::::::::::::::: 12 Aralık::::::::::::::::
UMUTLU99::::::::::::: ::::::::::::::::
ARZUHALİM::::::::::: :::::::::::::::::::::::::::16 Kasım
BAYTAR:::::::::::::::: ::::::::::::::::
SUNNES:::::::::::::::: ::::::::::::::::
zynp.ZEYNEP:::::::: 06 Aralık:::::::::::::: 16 Kasım
HATİCE27 ::::::::::::: :::::::::::::::::::::::::::::18 Kasım
Fakelove:::::::::::::::: 09 Aralık:::::::::::::
YAPRAKK::::::::::::: 12 Aralık:::::::::::::
BİNBİRGECE::::::::: 10 Aralık:::::::::::::
Selected_79::::::::::: 10 Aralık :::::::::18 Kasım (21kasımda aşırı karın ağrım sebebiyle bıraktım )
d.e.s.i.r.e::::::::::::::: 12 Aralık:::::::::::::

bende ekledim başladığım tarihi ..nasıl bitecek bu 15 gün bilmem

kızlar aslında akıntımda fazlalaştı galiba işe yarıyo ama yumurtlama dönemime bugün girdim sanki adet olacakmışım gibi ağrılarım var. ben dayanamadım benden pas.. kafamçokkarıştı

meraba şekerrr nasılsın ben hala beklkemekteyim benim doktor hala gelmedi kııııkaydirigubbakcemile3

iyiyim canım sulu sulu günler yaşıyorum işre kaydirigubbakcemile3

soğan suyu incir suyu
demek bekliyosun daha
canım sen bebek için ne tedaviler gördünnnnnnnnn

slm kader arkadaşım bende ilaçsız adet olamıyorum en az 3ay beklemem gerekiyo bende pko var inş sende yokturrr kötü beeeekötükedihüso[/QU

arkadaşım ben hiç adet görmedim ama ilaç içtiğim zaman görüyorum yumurtalıkların küçük dedi doktor tedaviyeye başlayacağım inşallah hamiş kalabiliiz

iyiyim canım sulu sulu günler yaşıyorum işre kaydirigubbakcemile3

soğan suyu incir suyu
demek bekliyosun daha
canım sen bebek için ne tedaviler gördünnnnnnnnn

ben çok tedavi gördüm şeker bir tüp bebek kaldı senelerce hap tedavisi sonra igne bu arada 2düşük yaptım bunlar kendiliginden oldu ben aslen pkoluyum:jeyyar:

ben çok tedavi gördüm şeker bir tüp bebek kaldı senelerce hap tedavisi sonra igne bu arada 2düşük yaptım bunlar kendiliginden oldu ben aslen pkoluyum:jeyyar:

yani sende dr gitmekten bıkıp sıkılanlardansın anladımmmmmmmmm
3.cüye hamiş kalırsında kucağına almak nasip olur inşşşşşşşşş

yani sende dr gitmekten bıkıp sıkılanlardansın anladımmmmmmmmm
3.cüye hamiş kalırsında kucağına almak nasip olur inşşşşşşşşş

amin canım cümlemize allah nasip etsin elbet vardır bildigi ben bazen kafam eser bırakırım herşeyi şuan öyle bir durumdayım eger adet olabilirsem sogan suyunu tekrar denicem bikere denedim hiç bi faydası olmadı sanada allahım şifa versin canın oldugu yerde umuttu vardır a.s

Yadel msn adresin varmı varsa yazda msn görüşelim olmazmı burda konuşamıyoruz

ay kızlar çok fena karım ağrıyo acaba hakketten bu soğan işe yaradıda içerde çalışmamı var acaba... tekrarmı yarın başlasam soğana ne....

orkide bende senin gibi ancak ilaçla adet görebiliyorum.kızlar bugün benim 10.günüm soğan suyunda ama bugün mide bulantısı yaşıyorum midem allak bullak oldu yani.bıraksammı acaba diyorum

kızlar merhaba bende soğan suyuna başlayalı 7 gün falan oldu doktordan duydum bende sizin gibi ya adetlerimin düzene girmesini okdar istiyorum ki anltaamam

Slm yaa ben küre bugun başladım daha yeni öğlen içtim midem kalkmıştı ama içmiştim. Akşam yine yaptım ictim yine midem kalktı ve afedersiniz kustum bu sfer ya benim midem bulanıyo içerken napcam ben yaa.. pkoluyum ve 19 gün gecti adet olmadım...Niye ben böyle oldum sidzde hiç öle olan yok :((

evet iğrenç ama ben kendi kendime diyorum ki içerken tamam olabilir bildiğimiz soğan işte çok güzel çok harika şuan salata yiyorum ve ağzımda soğna tadı var diye diye bitiriyorum canım sende öle terapi et kendini

benim 10.gün kaldı 5 gün hatta 6 gün çünkü ilk gün beyaz soğan suyu içmiştim
Nasılsınız Soğan kokulu Kızlar...
Bi gün gelecek İnşallah hamiş listemizde olacak Allahın İzniyle

Back
X