Soğan Kürü - İbrahim Saraçoğlu

Arkadaşlar size bi sorum olucak.Yaklaşık 1 haftadır hayıt tohumunu kullanıyorum .Adetim yeni bitti soğan kürüne 1 hafta sonra başlamak istiyorum.Küçük kistler varmış bende de.Onlar için de içiliyor değilmi sogan kürü?Birde içtikten sonra ağız kokusu yapıyormu onu merak ediyorum.Deneyen arkadaşlar cevaplarsa sevinirim.Allah hepinizi bebeklerinize kavuştursun :nazar:

kistler miyomlar iltihap ne varsa iyi geliyor arkadaşım mutlaka bu kürü uygula derim ve ağız kokusu yapmıyor tadı da bana hiç kötü gelmedi... Rabbim hepimizin yardımcısı olsun inşallah en kısa zaman da hamilelik haberimizi de burdab paylaşırız...

kistler miyomlar iltihap ne varsa iyi geliyor arkadaşım mutlaka bu kürü uygula derim ve ağız kokusu yapmıyor tadı da bana hiç kötü gelmedi... Rabbim hepimizin yardımcısı olsun inşallah en kısa zaman da hamilelik haberimizi de burdab paylaşırız...

Saol arkadaşım.Başlıyım bende o zaman.Amin canım inşallah o günlerde gelir elbet..:nazar:

Kızlar bir şey sorabilir miyim ? Ben 15 gün soğan kürünü yaptım ve bugün doktora gittiğimde kist olmadığını söyledi :)) Ancak kistlerin yenilenme riski var mı bilmiyorum.Bu ay yine kürü uygulayayım mı?

Kızlar bir şey sorabilir miyim ? Ben 15 gün soğan kürünü yaptım ve bugün doktora gittiğimde kist olmadığını söyledi :)) Ancak kistlerin yenilenme riski var mı bilmiyorum.Bu ay yine kürü uygulayayım mı?

geçmiş olsun arkadaşım kistlerin gitmesi çok güzel.. İbrahim saraçoğlu özellikle anne olmak isteyenlerin 4-5 adet dönemi bu kürü adete 10 gün kala 10 gün yapılmasını tavsiye ediyor...

geçmiş olsun arkadaşım kistlerin gitmesi çok güzel.. İbrahim saraçoğlu özellikle anne olmak isteyenlerin 4-5 adet dönemi bu kürü adete 10 gün kala 10 gün yapılmasını tavsiye ediyor...

Çok teşekkür ederim :) Darısı isteyen herkesin başına inş :nazar: O zaman ben devam edeyim en iyisi.Bundan sonraki kürler adete 10 gün kala yapılıyor değil mi ?

Çok teşekkür ederim :) Darısı isteyen herkesin başına inş :nazar: O zaman ben devam edeyim en iyisi.Bundan sonraki kürler adete 10 gün kala yapılıyor değil mi ?

evet canım benim ben geçen ay ilk 15 günlük kürümü yaptım bu ay da 10 günlük kürüme başlıcam en az 3 ay devam etmeyi düşünüyorum.. Rabbim vaktini zamanını bilir inşallah çok beklemeyiz bebişlerimizi Allahım yardımcımız olsun..

Birkaç arkadaş küre başlama gününü sormuş. Ben de az önce Saraçoğlu'nun sitesinden bakıyordum. Bir hastası sormuş, kendisi de cevap vermiş.
"CEVAP : Soğan kürüne başlamanın en uygun zamanı adet bitiminden iki gün sonra başlamaktır. Adet düzensizliği yaşayanlar veya 2-3 ayda bir kez adet görenler ise, hemen uygulamaya başlayabilirler. Uyarınız için teşekkür ederim. Sağlığınız daim olsun."

Kullanım detayları ise şöyle:
Doğal Bitki Uygulama 2: Polikistik overe karşı
Kaynamakta olan birbuçuk su bardağı klorsuz suyun içerisine ince kabuğu soyulmuş orta boy bir kuru soğanı dörde bölüp atınız. Beş dakika ağzı kapalı olarak kaynatınız. Ilıyınca içiniz. Onbeş gün boyunca aç karnına günde iki kez içiniz (öğleden evvel ve öğleden sonra). Eğer çalışan bir hanımsanız bu uygulamayı akşam yemeğinden önce ve akşam yatarken uygulayabilirsiniz. İlk onbeş günlük başlangıç uygulamasından sonra üç-dört adet döneminde, adetinize on gün kala on gün boyunca yine günde iki kez uygulayınız.

Dikkat: Her defasında taze hazırlanmalıdır. Kullanılacak olan kuru soğan, pazarlarda satılan açık kahverengi kabuklu yemeklik soğandandır. Özellikle bembeyaz soğan aramaya gerek yoktur. Beyaz, kırmızı ve mor soğan kullanılmamalıdır.
Menopoza bağlı ateş basmasına karşı, FSH hormonu yüksekliğine karşı, erken menopoza karşı, miyom ve çikolata kistine karşı
"Uygulama 2" aynen uygulanır.

kızlar ,bende adet düzensizliği var ve 5 aydır soğan kürünü kullanarak hastalandım şubat ayında da soğan suyu içtim ama malesef olmadım
şimdi öğrenmek istediğim 4-5 adet dönemimi uygulamak gerekiyor bu soğan suyu yöntemini lütfen bileniniz varsa cevap yazsın

Ben bu sabah başladım arkadaşlar nasıl içiyosunuz bunu yaa :44::53: :53: :53:
Ay midem ağzıma geldi yemin ederim, arkasından yarım saat mide ekşimesi de cabası! Bırakmaya niyetim yok gerçi, midem bulana bulana içicem ama aranızdan buna çare bulan oldu mu hiç arkadaşlar? Tadına yani?
Nelere katlanıyoruz ay allahım boşa çıkarma ya öffff :43:

Ben bu sabah başladım arkadaşlar nasıl içiyosunuz bunu yaa :44::53: :53: :53:
Ay midem ağzıma geldi yemin ederim, arkasından yarım saat mide ekşimesi de cabası! Bırakmaya niyetim yok gerçi, midem bulana bulana içicem ama aranızdan buna çare bulan oldu mu hiç arkadaşlar? Tadına yani?
Nelere katlanıyoruz ay allahım boşa çıkarma ya öffff :43:

kesinlikle faydasını görürsün arkadaşım ben çocuk sahibi olabilmek için başladım geçen ay 15 günlük kürümü yaptım 5 cm yumurtalık kistim vardı dün doktora gittim ve kistten eser yok çok şükür... İbrahim saraçoğlu hocamla da telefonla görüştüm ondan da kürlerim gelecek tüplerde ki tıkanıklık ve yapıklıklarla ilgili,, inşallah bebeğime kavuşucam buna çok inanıyorum....

merhaba arkadaslar bende pkosluyum...benim adetim 30 günden 30 güne olur 9 aylık evliyim ve benim bel fıtıgı rahatsızlıgımdan dolayı düzenli bebek yapma çalışmamız olmadı iki ay denedik sadece....bel fıtıgından dolayı agır ilaçlar kullandım bu ilaçların vucudumu zorladıgını hissettikten sonra ilaç içmemeye karar verdim tabi bu ilaçlardan sonra adetim olmadı en son 1 ocakta adet oldum iki kez doktara gittim ilki pek ilgilenmedi progestan verdi yolladı sonra ikinci doktora gittin evet polikistiksin ama başka bi kist daha var ve 6 santim olmus dedi fartusal verdi adet olunca gel dedi o an sormayı unutmuşum acaba bu kistmi adet gördürmüyo bana ...daha sonra eve geldim sogan kürüne başladım fartusalıda kullanıyorum ama şimdi adet görür gibiyim ama adetten daha farklı akıntı gibi ama hafif kanlı iki gündür devam ediyor..doktor adet oldugunda fartusalı bırak dedi şimdi kafam karışık ilacı bırakayım mı bırakmayayım mı?...bu arada sogan suyunu çok seviyorum çay gibi içiyorum alıştım tadına..:) sizdede böyle bişey oldumu acaba kistim mi düşüyo he bide fıtık agrısından ayrı belim kopacak gibi agrıyo bu olanla birlikte

Kızlar lütfen yardım edin care Allah tan eminim buna artık çok üzülüyorum bir yıldır olmuyor bebeğim ne illet bu pko hastalığı 80kiloyum vermekte çok zorlanıyorum seker hapına başladım iki kez klomen çatlatma iğnesi ama olmadı sogan kurune başlasam seker hapiyla yan etkisi olurmu bilen varmı bir de bu kuru adetten kac gun sonra baslaniliyo ayy kızlar gücümü kaybediyorum artık yasım 30a geldi ne zaman olur Allah bilir

Kızlar lütfen yardım edin care Allah tan eminim buna artık çok üzülüyorum bir yıldır olmuyor bebeğim ne illet bu pko hastalığı 80kiloyum vermekte çok zorlanıyorum seker hapına başladım iki kez klomen çatlatma iğnesi ama olmadı sogan kurune başlasam seker hapiyla yan etkisi olurmu bilen varmı bir de bu kuru adetten kac gun sonra baslaniliyo ayy kızlar gücümü kaybediyorum artık yasım 30a geldi ne zaman olur Allah bilir

Selam Buket ,
Pko çeşitli bir hastalık sanırım herkeste aynı etkiyi göstermiyor . Arkadaşım ben 12 yıllık evliyim uygulamadığım yöntem tedavi kalmadı . iki kez tüp yaptım ikincide tuttu ama ne yazık ki onu da kaybettim . şimdi Soğan kürüne başladım . şeker hapı bende kullanıyorum . bu regl ile soğan kürü de yapayım dedim . ben çalışıyorum onun için ilk 3-4 gün sabah akşam içtim . ama midemi çok ağrıttı şimdi sadece akşamları içiyorum inşl faydası olur . şeker hapı ile içiyorum herhangi bir yan etkisi olmadı . kürle birlikte bu ay bal tarcın çörek otu na da başladım . ayrıca tedavilerden sonra aşırı kilo aldım ve gördüm ki kilo aldıkça regl düzenim bozuldu . kesinlikle bu hastalığın en büyük düşmanı kilo . sıkı bir diyete de girdim . 3 kilo verdim ve bırakmaya da niyetim yok yarı ac geziyorum resmen . bence sen de ilaçla birlikte kullanabilirsin hiç bir yan etkisi yok göreceksin .
Şifa olur inşl ...

Back
X