slm kızlar sizlere bi sorum olacak. ben soğan kürünün üçüncü kezdir yapıyorum. bugün hamile olduğumu öğrendim. kürü hemen bırakmalı mıyım? içmekte istemiyorum bişe yapar mı diye.. dün içmiştim ama bilmiyodum hamile olduğumu.. acil yardım lütfen
slm kızlar sizlere bi sorum olacak. ben soğan kürünün üçüncü kezdir yapıyorum. bugün hamile olduğumu öğrendim. kürü hemen bırakmalı mıyım? içmekte istemiyorum bişe yapar mı diye.. dün içmiştim ama bilmiyodum hamile olduğumu.. acil yardım lütfen
canım günaydın.bu sorunun cvbınnı saraçoğlunun sitesinde okumuştum ben.eğer doktordan öğrendiysen hamiş olduğunu bırakmalısın diye yazıyodu.ama kendin öğrendiysen ilk önce doktora git sonra bırakırısın..bu arada çok mutlu oldum senin adına..hayırlı olsun .. :):):):)
Ya ben de sana birşey sorsam peri? sen hamile kalamıyormuydun öncesinde ki bu soğan kürüne ihtiyaç duydun? nasıl oldu? eğer işe yarıyorsa ne bileyim belki ben de denerim diyorum da.
merhaba arkadaşlar bekarım ama pcos'luyum bir süre doğum kontrol hapı kullandım ve sonrasında tüylenmemin iyice artmasından dolayı bıraktım şimdi daha doğal yolları denemek istiyorum bu kürü uygulamak istiyorum ne zaman başlamak gerekiyor adet günü mü başlanıyor yoksa istediğim zaman başayabilir miyim kullanan arkadaşlar lütfen yardım edin
adet bitiminden 7 gün sonra başlanıyor canım.15 gün günde iki defa içiyorsun.eğer içerken regl olursan devam et bırakma.sonra adetlerine 10 gün kala tekrar 5 yada 7 gün içiyorsun.2-3 ay düzenli devam edilmesi gerektiğini biliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?