- 28 Haziran 2011
- 63.245
- 158.757
- 898
kızlar benim de kullandığım ilaç yüzünden adet düzensizliğim başladı ve fsh çok yüksek çıkıyordu. soğan kürü yaptım hem adetim düzene girdi hem de fsh düştü.
ayy ne güzellll,ne kadar süre yaptın canım?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar benim de kullandığım ilaç yüzünden adet düzensizliğim başladı ve fsh çok yüksek çıkıyordu. soğan kürü yaptım hem adetim düzene girdi hem de fsh düştü.
ayy ne güzellll,ne kadar süre yaptın canım?
adetin 2. günü başladım 15 gün yaptım.gene yapıcam belki bu kez bebiş getirir![]()
inşallah canım sonunda bebişlerimizde gelsinde tam olsun,bende 4 ay yaptım ara verdim gene başlıyayım diyorum ama biraz daha beklesem iyi olucak daha iki ay oldu yapalı
Biz de 6 aydır bebek düşünüyoruz. Son 3 aydır normal olan adetlerin düzensizleşmeye başlamıştı. Artık 40 günde bir adet görmeye başladım ve doğal olaak yumurtlama dönemlerini kestiremez olmuştum. Geçen ay adetimin üzerinden 24 gün geçmişti bu soğan kürünü öğrendiğimde. Hemen başladım ve 6 gün sabah akşam aç karınla içtim. İlk iki gün sarı akıntı geldi sonra normale döndü. 6. günü adet oldum ve ilk defa bu kadar uzun sürdü adet dönemim. Koyu pıhtılar halinde parçalar dökülüyordu. İnternetten araştırdım, Sarçoğlu: Sarı akıntı gelince korkmayın bu iyiye işarettir diyor. Adet olduğum gün soğan kürünü bıraktım. Doktorum rahim içinin temiz olduğunu bir sorunumun olmadığını söylemişti. Ben de zaten adet düzensizliği için içmiştim. Bu kür normalde 15 gün +10 gün olarak toplam 2 ay uygulanmalıymış. Ben 6 gün geçen ay uyguladım ve adet olunca da bıraktım. Şimdi bu ay da 2 gün kullandım sonra bıraktım. Acaba adetlerim düzene binmiş midir yoksa soğan kürüne devam etmelimiyim. Yalnız ben de kist ve PKO yok. Yalnızca adet düzensizliği için kullandım. Acaba kullanmaya devam etmelimiyim?
ben 1 kere yapmıştım. şimdi gene başlıycam adetin 2. günü başlamıştım geçen sefer. gene aynı şekilde yapmayı düşünüyorum inşallah canım inşallah bu yaz hepimize uğurlu gelir.
amin aminnnnnn canım
içilsin soğanlar gelsin bebişler![]()
ya arkadaşlar sayfaları tek tek okumaya çalıştım ama devamlı pc başında olamadığım için hepsini okuyamadım.
lütfen deneyenler ve sonuç alanlar adetin kaçıncı günü başladığını ne kadar kullandığını yazabilirmi ?adet olucam bir kaç gün içinde ve başlamak istiyorum.
ayrıca iki kür arası ne kadar süre olmalı?
ya arkadaşlar sayfaları tek tek okumaya çalıştım ama devamlı pc başında olamadığım için hepsini okuyamadım.
lütfen deneyenler ve sonuç alanlar adetin kaçıncı günü başladığını ne kadar kullandığını yazabilirmi ?adet olucam bir kaç gün içinde ve başlamak istiyorum.
canım mesaj sayım yetersiz olduğu için özelden yazamadım o yüzden burdan yazıyorum ..adetlerim benim hep düzensiz olduğu için herhangi bi gün başladım soğana..ama ben soğanla beraber hayıtta içtim çok faydasını gördüm..soğan kürünü 15 gün uyguladım.aynı zamanda hayıtada devam ettim ama soğan içerken hayıtı günde bir bardak içtim..hayıta ve soğana başladığım günden itibaren 30 gün sonra adet oldum ve adetin yedinci günü soğanın ikinci kürüne başladım ..10 gün kadarda ikinci kürü bitirdim ..üçüncü aya geldiğimde hamile olduğumu öğrendim zaten..basit bi şekilde anlattım ama anlamadığın veya sormak istediğin bişey varsa burdan cevaplayabilirim..sevgiler..bu arada güzel dileklerin için teşekkür ederim.inşallah en kısa zmanda sende tadarsın bu müthiş duyguyu.:)
canım mesaj sayım yetersiz olduğu için özelden yazamadım o yüzden burdan yazıyorum ..adetlerim benim hep düzensiz olduğu için herhangi bi gün başladım soğana..ama ben soğanla beraber hayıtta içtim çok faydasını gördüm..soğan kürünü 15 gün uyguladım.aynı zamanda hayıtada devam ettim ama soğan içerken hayıtı günde bir bardak içtim..hayıta ve soğana başladığım günden itibaren 30 gün sonra adet oldum ve adetin yedinci günü soğanın ikinci kürüne başladım ..10 gün kadarda ikinci kürü bitirdim ..üçüncü aya geldiğimde hamile olduğumu öğrendim zaten..basit bi şekilde anlattım ama anlamadığın veya sormak istediğin bişey varsa burdan cevaplayabilirim..sevgiler..bu arada güzel dileklerin için teşekkür ederim.inşallah en kısa zmanda sende tadarsın bu müthiş duyguyu.:)