Soğan Kürü - İbrahim Saraçoğlu

Biz de 6 aydır bebek düşünüyoruz. Son 3 aydır normal olan adetlerin düzensizleşmeye başlamıştı. Artık 40 günde bir adet görmeye başladım ve doğal olaak yumurtlama dönemlerini kestiremez olmuştum. Geçen ay adetimin üzerinden 24 gün geçmişti bu soğan kürünü öğrendiğimde. Hemen başladım ve 6 gün sabah akşam aç karınla içtim. İlk iki gün sarı akıntı geldi sonra normale döndü. 6. günü adet oldum ve ilk defa bu kadar uzun sürdü adet dönemim. Koyu pıhtılar halinde parçalar dökülüyordu. İnternetten araştırdım, Sarçoğlu: Sarı akıntı gelince korkmayın bu iyiye işarettir diyor. Adet olduğum gün soğan kürünü bıraktım. Doktorum rahim içinin temiz olduğunu bir sorunumun olmadığını söylemişti. Ben de zaten adet düzensizliği için içmiştim. Bu kür normalde 15 gün +10 gün olarak toplam 2 ay uygulanmalıymış. Ben 6 gün geçen ay uyguladım ve adet olunca da bıraktım. Şimdi bu ay da 2 gün kullandım sonra bıraktım. Acaba adetlerim düzene binmiş midir yoksa soğan kürüne devam etmelimiyim. Yalnız ben de kist ve PKO yok. Yalnızca adet düzensizliği için kullandım. Acaba kullanmaya devam etmelimiyim?

inşallah canım sonunda bebişlerimizde gelsinde tam olsun,bende 4 ay yaptım ara verdim gene başlıyayım diyorum ama biraz daha beklesem iyi olucak daha iki ay oldu yapalı

ben 1 kere yapmıştım. şimdi gene başlıycam adetin 2. günü başlamıştım geçen sefer. gene aynı şekilde yapmayı düşünüyorum inşallah canım inşallah bu yaz hepimize uğurlu gelir.

Biz de 6 aydır bebek düşünüyoruz. Son 3 aydır normal olan adetlerin düzensizleşmeye başlamıştı. Artık 40 günde bir adet görmeye başladım ve doğal olaak yumurtlama dönemlerini kestiremez olmuştum. Geçen ay adetimin üzerinden 24 gün geçmişti bu soğan kürünü öğrendiğimde. Hemen başladım ve 6 gün sabah akşam aç karınla içtim. İlk iki gün sarı akıntı geldi sonra normale döndü. 6. günü adet oldum ve ilk defa bu kadar uzun sürdü adet dönemim. Koyu pıhtılar halinde parçalar dökülüyordu. İnternetten araştırdım, Sarçoğlu: Sarı akıntı gelince korkmayın bu iyiye işarettir diyor. Adet olduğum gün soğan kürünü bıraktım. Doktorum rahim içinin temiz olduğunu bir sorunumun olmadığını söylemişti. Ben de zaten adet düzensizliği için içmiştim. Bu kür normalde 15 gün +10 gün olarak toplam 2 ay uygulanmalıymış. Ben 6 gün geçen ay uyguladım ve adet olunca da bıraktım. Şimdi bu ay da 2 gün kullandım sonra bıraktım. Acaba adetlerim düzene binmiş midir yoksa soğan kürüne devam etmelimiyim. Yalnız ben de kist ve PKO yok. Yalnızca adet düzensizliği için kullandım. Acaba kullanmaya devam etmelimiyim?

canım bendede kist pko yok ama bende yaptım gene yapcam inşallah,sen neden bıraktın devam et bence

Son düzenleme:
17 yaşındayım ben testeron yüksek ve adet düzensizliği var başlasam fayda eder mi ayrıca nasıl yapacağız hayır sever bir abla anlatsa harika olur :)

Arkadaşlar..

Ben adet düzensizliği yaşıyorum.. Yaklaşık 2 aydır adet olmadım.. Ve bugün soğan kürüne başlayalı 5 gün oldu..

Benim gibi olup daha sonra kanaması gerçekleşen var mı acaba lütfen bana yardımcı olabilir misiniz..

Slm arkadaşlar bende sizin deneyimlerinizi okudum ve gaza geldim benimde çikolota kistim var ve bu yüzden 6 ay oldu bebek düşüneli henüz olmadı bende denemek istiyorum bana tam ayrıntlı nasıl uygulanacağını sölermisniz tsk...

amin aminnnnnn canım
:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:
içilsin soğanlar gelsin bebişler:nazar::1:

Merhabalar.. Ben de pkoluyum ve soğan kürünü uygulamak istiyorum. Fakat bir türlü ne zaman başlayacağımı bilemiyorum. Türlü türlü rivayetler var, adetin 7. günü, adetten 7 gü 10 gün sonra adete 15 gün kala? Hangisinde en etkili sonucu alabilirim? Hamile kalanlar siz nasıl uyguladınız ya da bu konuda bilgisi olan biri lütfen cevap verebilir mi?

kızlar soğan kürünü uyguladım ikinci denemeden sonra bende işe yaradı,7 haftalık hamileyim..allah razı olsun ibrahim saraçoğlundan ve vesile olan herkesten:))umudunuzu kaybetmeyin ve deneyin..öptüm hepinizi

arkadaşlar ben geçen ay denedim 2 aydır regl olmuyordum,4 gün fln içtim inanırmısınız ertesi gün kahverengi şekilde oldu 2 3 gün sürdü tam regl sayılmazdı.ama bu ay normal seyrinde regl oldum bu kür sayesinde..paylaşanlara çok tşkler.regl düzensizliği yaşayanlar bence denemekten korkmayın sonuçta soğan kötü bişey değil

ya arkadaşlar sayfaları tek tek okumaya çalıştım ama devamlı pc başında olamadığım için hepsini okuyamadım.
lütfen deneyenler ve sonuç alanlar adetin kaçıncı günü başladığını ne kadar kullandığını yazabilirmi ?adet olucam bir kaç gün içinde ve başlamak istiyorum.
ayrıca iki kür arası ne kadar süre olmalı?

ya arkadaşlar sayfaları tek tek okumaya çalıştım ama devamlı pc başında olamadığım için hepsini okuyamadım.
lütfen deneyenler ve sonuç alanlar adetin kaçıncı günü başladığını ne kadar kullandığını yazabilirmi ?adet olucam bir kaç gün içinde ve başlamak istiyorum.

canım mesaj sayım yetersiz olduğu için özelden yazamadım o yüzden burdan yazıyorum ..adetlerim benim hep düzensiz olduğu için herhangi bi gün başladım soğana..ama ben soğanla beraber hayıtta içtim çok faydasını gördüm..soğan kürünü 15 gün uyguladım.aynı zamanda hayıtada devam ettim ama soğan içerken hayıtı günde bir bardak içtim..hayıta ve soğana başladığım günden itibaren 30 gün sonra adet oldum ve adetin yedinci günü soğanın ikinci kürüne başladım ..10 gün kadarda ikinci kürü bitirdim ..üçüncü aya geldiğimde hamile olduğumu öğrendim zaten..basit bi şekilde anlattım ama anlamadığın veya sormak istediğin bişey varsa burdan cevaplayabilirim..sevgiler..bu arada güzel dileklerin için teşekkür ederim.inşallah en kısa zmanda sende tadarsın bu müthiş duyguyu.:)

canım mesaj sayım yetersiz olduğu için özelden yazamadım o yüzden burdan yazıyorum ..adetlerim benim hep düzensiz olduğu için herhangi bi gün başladım soğana..ama ben soğanla beraber hayıtta içtim çok faydasını gördüm..soğan kürünü 15 gün uyguladım.aynı zamanda hayıtada devam ettim ama soğan içerken hayıtı günde bir bardak içtim..hayıta ve soğana başladığım günden itibaren 30 gün sonra adet oldum ve adetin yedinci günü soğanın ikinci kürüne başladım ..10 gün kadarda ikinci kürü bitirdim ..üçüncü aya geldiğimde hamile olduğumu öğrendim zaten..basit bi şekilde anlattım ama anlamadığın veya sormak istediğin bişey varsa burdan cevaplayabilirim..sevgiler..bu arada güzel dileklerin için teşekkür ederim.inşallah en kısa zmanda sende tadarsın bu müthiş duyguyu.:)

cabım bu ay bende baslayacagım ınsalahhh:42: buarada tesk. ederim :51:

canım teşekkür ederim cevabın için.ben 3 sene evvel tüp bebek yaptım ve 3 yaşında bir oğlum var allaha şükür.gerçekten müthiş bir duygu:49:
ben düzenli adet görüyorum bende yedinci günümü başlasam acaba?15 gün yapsam tekrar yedinci günü başlasam ikinci küre ne dersin?

kızlar selam, ben pko'luyum ve ilaçsız adet olamıyorum. yılda sadece 2 kere şansım varsa 3 kere kendim adet olabiliyorum. soğan suyunu denedim ama küçük tansiyonum 5-6 arası, soğan da içince iyice düştü bıraktım 1 hafta olmadan. tabii üzerinden 2 yıl geçti. şimdi çok rahatsız oluyorum fiziksel ve ruhsal olarak adet olamayınca istikrarlı bir şekilde kesinlikle içmeyi düşünüyorum soğan kürünü. elimden geldiğince sayfaları okudum. annem soğan kürünü yaparken kaynayan su ile kaynatıp öyle veriyordu bana. ama yanlış okumadıysam siz kaynamış sıcak suyun içine atıp bekletiyor sonra içiyorsunuz ? aslında çok rica etsem çaresizim bu konuda biriniz bana yardımca olsanız, ben bildiklerimi söylesem siz yanlışımı düzeltseniz...
soğanı haşlıyoruz suyunu 15 gün boyunca aç karnına iki öğün içiyoruz ? fakat kaç gün ara veriyoruz ? adet olmadan 10 gün ara verilmesi lazım diye okudum ama ben zaten adet olamıyorum :43: nasıl kullanmalıyım ne yapmalıyım ? lütfen yardımcı olun.. şimdiden çok sağolun..

Back
X