evet bnmki de aynı sekildeydi canım 1 haftalık adet süresinden sonraki 1 hafta kahverengi lekelenmem olmuştu..işteo arada Saraçoğluna yazmıstım.Ben yine de devam etmek istiyorum küre en az 6 ay düzenli kullanılıdıgında etki ediyormus cünkü.ben inanıyorum sogan suyu işe yarayacak...
umudunu kaybetme tamam mı? nasıl inanırsak öyle olacak cunku...
1 martta başlayıp 15 gün kullandım. hamile kalmak için kullanmıştım. sadece 3 gün gec adet oldum.
gecikme olunca hamileyim diye umutlandım ama nafile
ama inanıyorum bu soğan kürüne bir çok kişiye faydası oldu
kızlar günaydın...ben 3 ay önce soğan kürüne başlamıştım.burdada yazmıştım zaten daha önceleri ilk iki ay kullanmamda 3-4 gün gecikmeyle adet oldum.3.ay belki kendiliğimden olurum düşüncesiyle uygulamadım ama adet olamadım üzerinden 17-18 gün geçmişti tekrar soğan kürüne başlamaya karar verdim.20.günde yani dün adet oldum:)))))))))))))))ALLAH'IM Çok şükür nasıl bir mucize bu böyle.pcolu arkadaşlar kesinlikle tavsiye ediyorum.hap kullanmaktan çok ama çok sıkılmıştım artık.
Şimdi aklımda bi soru var ama?ben bu soğan kürünü içmeden adet olamadım 3.ayda.Fakat bu kür 3 ay uygulanması gerekiyormuş en fazla die duymuştum.benim ne kadar uygulamam gerekiyo acaba...bu uyguladığım 3 aydan sonra bi 2 ay daha mı uygulasam yoksa her ay uzunca bi süre bırakmadan devam etsem mi kızlar karar veremedim...RABBİM hepimize şifalar versin.
kızlar o kadar mutluyum ki anlatamam..tam 13 ay sonra ilaçsız adet oldum soğan suyu ve hayıt içerek..15 günlük kürüm 20 şubat'ta bitmişti ve bugün adet oldum
merhaha.çok sevindim.bizim için ilaçsiz adet olmak çok güzel.bi sorum olcak.soğan suyu ve hayıti berabermi içdin?Allah şifamizi versin İnşaAllah.
ecrin ben kafama göre bi tarihte başlamıştım,cünkü adetim düzensizdi..ilaç almadan adet olmak için uğraşıyordum ve öyle kafama esen bi tarihte başladım..mesela tarlusalla 26 ocakta adet olmuştum,sonra olmadım,6 martta başladım soğana ve 1 Nisanda yani dün adet oldum canım
slm kızlar soğan kürüne ilk ne zaman başlıyorsunuz adetliykenmi yoksa adetinin 7günü falanmı kafama takıldıda eger bu ay adet olursam soğan kürü yapcam pkoluyum
merhaba,amin canım INSALLAH..soyle anlatayım,ben 6 mart'ta soğan suyuna ve hayıta basladım,15 gun soğan ıcerken gunde 1 defada hayıt cayı(tohumu) içtim,soğan bitince de günde 2 bardak hayıt ıcmeye basladım,kahvaltıdan sonra ve gece olmak üzere..bugun adet oldugum ıcınde yıne hayıtı 1 bardak ıcıcem,adetım bıtınce tekrar 2 bardağa cıkartıcam canım..
cevap için teşekkür canim.İnşaAllah bizim de hayirli saglikli evlatlarimizolur.
peki adetin nasıl geldi canım?
adetim normal geldi ne aşırı fazla nede az. ilk gün ağrım çok oldu ama apranax içtim o da kesti tabi
yazmayı unutmuşum kusura bakmatşk ederim canım cvp için
yazmayı unutmuşum kusura bakma
28 günde bir olurdum bu ay 3 gün geç adet oldum
ben bu soğan kürünün işe yarayacağına çok inanıyorum canım
sen kaç ay kullanmıştın söylediysen bile ben unuttum kusura bakma
ben bu ay 18 nisanda 3. kürüme başlıcam
5 aya kadar devam etmek istiyorum şu adetlerim düzenlensin istiyorum
arada düzgün gelirken arada yine şaşıyo kendini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?