Soğan Kürü - İbrahim Saraçoğlu

ayyy nasıl iğrenç bi kokusu var bu soğan suynun :15: içibilene helal olsun valla

:))) ilk içtiğimde bende çok kötü oldum.hepsini geri çıkarıcam sanmıştım:) sonra arkasından bi çay kaşığı bal yiyerek devam ettim.bir hafta sonra alışıyosun zaten,kötü gelmiyo kokusu.. istersen balla dene

arkadaşlar birşey danışmak istiyorum sizlere aranızda bu konuda deneyimli olan varsa sorumu yanıtlayabirmi lütfen...
ben geçen ay 15 gün soğan suyu yaptım ama adet oldum şimdi adetten 10 gün önce 2. uygulamayı 7 gün yapmak geerekiyor ya ben yapıp yapmama konusunda kararsız kaldım ya hamileysem bu ay zararlı olurmu bu soğan suyu kan testi yaptırsam da varsa bile çıkmaz ki neyapsam şimdi....
benim gibi olan varmı 15günlük uygulamayı yapıp 2.1 haftalık kürden önce hamile olduğunu öğrenen yada 2. kürü yapıp hamile olduğunu öğrenen varmı...
çok uzun oldu sanırım ama yardım edin lütfennn

bu soğan kürü adetli iken içilmiyor arkadaşlar...saraçoğlu kendi hastasına böyle tarif etmiş.15 gün süre ile günde iki sefer (ayrı ayrı kaynatılarak) üzeri kapatılarak ılıtılmak süreti ile içiliyor...:emir_bebek:

kızlar bişi sorcam soğanı süzdükten sonramı ılımaya bırakcaz yoksa süzmedenmi agzı kapalı şekilde ılımaya bırakcaz :18:

ben soğan kürü yaptım ama günde 2 defa yapamadım. 1 defa ayptım tek seferde 1,5 bardak olarak içtim. boşuna mı içmiş oldum şimdi.

arkadaşlar soğan küründe 3. günüm ve ben adet gördüm şimdi ne yapmam gerekiyor? Küre devam edeyim mi yoksa bırakiim mi? :44:

selam hanimlar

bende bugun basladim sifa olsun diye dua ederek..rabbim emeklerimzi bosa cikarmasin.bebeklerimiz gelsin:16::16::16:

adetimin 4.günü basladim.burda baska bir topikde arkadasin biri adetin 3 .günü baslamis ve hamile kalmisdi.ondan aklimda kalmis ve öyle basladim.

arkadaşlar selam,
Bu soğan kürünü bende yapmak istedim bebiş için.Ama daha bi yudum almadan içim dışıma çıktı.3 gün midem bulandı.Bana akıl veril.Bu işi nasıl kolaylaştırabilirim...:44:

arkadaşlar bu soğan kürünün yan etkileri neler?bazı kişilerde inanılmaz yanma ve kaşınıtı yapıyormuş.

sizlerde oldumu?

arkadaşlar bu soğan kürünün yan etkileri neler?bazı kişilerde inanılmaz yanma ve kaşınıtı yapıyormuş.

sizlerde oldumu?

canim bende iciyorum 6 gündür.hic bi etkisini yasamadim, akintim artar diye bekliyodum ama gayet normal acaba ise yaramiyormuki :18::18::18:

birde beyaz soğan olacak yazıyordu.az önce tvde i.saraçoğlu beyaz olmayacak sarı soğan olacak dedi.

tam olarak hangi soğanı kullandınız?

canim bende iciyorum 6 gündür.hic bi etkisini yasamadim, akintim artar diye bekliyodum ama gayet normal acaba ise yaramiyormuki :18::18::18:
slm kızlarrr bnde ıcıorumm 3 gun oldu gercı ama...blmıomkıı pek bısey farketmedımm kasıntı fılanda yokk.ama ben 6 tane penıcılın vurumdum eger ıltıhap varsa sökülsun dıe ondan sonra basladımm sogana.hayrlsıı artıkkk

birde beyaz soğan olacak yazıyordu.az önce tvde i.saraçoğlu beyaz olmayacak sarı soğan olacak dedi.

tam olarak hangi soğanı kullandınız?

cnm bıldıgımız yemeklık sogan kahverengımsı kabukluu..beyaz veya mor kabauklu deılllll...anam baabamm soganıı

bu sogan suyu polip yaparmi kullandim nohut büyüklügünde 4-5 adet poligim ortaya cikti ameliyat oldum acaba ondan öncemi vardi yoksa sogan suyumu yapti bilmiyorumki ???? özel msjda atabilirsiniz bilgisi olan öptüm byy

bu soğan kürü adetli iken içilmiyor arkadaşlar...saraçoğlu kendi hastasına böyle tarif etmiş.15 gün süre ile günde iki sefer (ayrı ayrı kaynatılarak) üzeri kapatılarak ılıtılmak süreti ile içiliyor...:emir_bebek:

cnm benim ama bana söylenen kadaruyla adetin 1. günü başladım 15 gün byounca içtim ve inanılmazz hayatımda ilk defa düzenli adet gördüm ilaç almadan buna inanamadım ve bakın eğer adetten önce içilirse yani gebelik şüphesi varsa zararlı olur diye düşünüyorum

ben faydasını gördüm bide baya bi akıntı oldu bende

şimdi hamile kalabileyim diye içiyorum dokordan bişi çıkmadı kendim deneyeceğim...

cnm 15 gün uyguladıktan sonra akıntın olur hemde fazlasıyla adet düzensizliğine bire bir Rabbim neler yaratmış ben ilaçsız adet olamazken 15 gün içtim ve inanamadım

Bir hafta önce başka rahatsızlıktan dr. a gidince yumurtalık ve rahim de kistler olduğunu öğrendim. Hemen ameliyat olmam gerektiğini söyledi. Başka dr. daha gideceğim. Saraçoğlunun sitesine yazdım, 4 ay soğan kürünü kullanın demiş. Burada ise 15 gün geçiyor. Üstelik adet düzensizliğim de yoktur.

kızlar20 gundur agdetım olmuyordu geciktı tam20 gun bende dun soğan suyu içmeye başladım daha 2 kez içtim ve bugun agdetım oldu tesadüf mu soğan suyundan mı oldu bılemıyorum ama çok mutluyum şu anda :D yanlız şimdi soğanın suyunu içmeye devam etmelı mıyım agdetım olurken zarrı olur mu? acil cevap yazın kızlar ne yapayım şimdi ben?

soğan kürünü folik asit kullanırken yapan varmı? ben bugün başladım kürü yapmaya ama folidoce kullandığım için bi şüphe duydum devam etsemmi diye.birlikte kullanma konusunda deneyimi olan paylaşabilirmi??

Back
X